ØYGARDVEIEN 68

ØYGARDVEIEN 68

Prisantydning 4.800.000,-
Omkostninger 130.392,-
Totalpris 5.096.392,-
P-rom 80m2
Byggeår 1957
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Simon Skjeldal Andresen

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Simon Skjeldal Andresen

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.933,-
 • Fellesformue
  42.374,-
 • Fellesgjeld
  166.000,-
 • Ligningsverdi
  1.173.633,-
 • Energimerke
  G – rød

Kort om eiendommen

Lys 3-roms hjørneleilighet i høy 1. etg. - Solrik balkong med utgang til stor felles hage - Rolig beliggenhet

Høydepunkter

- Enkel adkomst i høy. 1. etg

- Solrik balkong med utgang til stor felles hage

- 2 soverom

- Nytt bad i 2012

- Ingen gjenboere

- Attraktiv beliggenhet

- Kort vei til Bekkestua sentrum

- Mulighet for leie av parkeringsplass

Beliggenhet

Leiligheten ligger fint til i et attraktivt og veletablert boligområde på Bekkestua. Leiligheten ligger skjermet til med gode solforhold. Det er et rolig nabolag med hyggelig familie og bomiljø. Svært barnevennlige omgivelser

Kort gangavstand til alle typer servicetilbud og forretninger på Bekkestua samt nærhet til CC vest, Jarhuset, og Østeråssenteret. Bekkestua sentrum tilbyr et godt utvalg av fasiliteter med butikker, t-bane, flybuss, apotek, vinmonopol, postkontor, kaféer og restauranter.

Nærområdet tilbyr et rikt utvalg av fritidsaktiviteter som fotballbaner, tennisbaner, skøytebane, Nadderudhallen og diverse treningssentere. Eiendommen har nærhet til Bærumsmarka som byr på flotte tur- og treningsområder sommer som vinter. Kort vei til idylliske sauejordet og marka med flotte rekreasjonsmuligheter sommer som vinter.

Kort gangavstand til offentlig kommunikasjon med t-bane fra Bekkestua stasjon eller buss fra Nadderudjordet bussholdeplass ca. 300 meter fra eiendommen. Her går rutene 131, 132(ekspressbuss), 139. Bekkestua er et av Bærums knutepunkter for offentlig kommunikasjon og tilbyr et godt utvalg av kollektivtilbud både i form av buss, T-bane, trikk og taxi. Kort kjøretur til Sandvika og Oslo.

Nærbutikk og bussholdeplass i umiddelbar nærhet. Nær skoler og barnehager. Eiendommen sogner til Bekkestua skole. Det er videre kort avstand til Steinerskolen og Oslo International School samt flere kommunale og private barnehager.

Megler

Portrettbilde av Simon Skjeldal Andresen

Simon Skjeldal Andresen

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Simon Skjeldal på e-post
ssa@sem-johnsen.no

Kontakt Simon Skjeldal på telefon
99 54 44 80

Simon er født og oppvokst i Bærum, og han både bor og jobber på Bekkestua. Han er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI, og har nå jobbet som eiendomsmegler siden 2008. God erfaring med brukt- og nyboliger.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.