PARKVEIEN 1

PARKVEIEN 1

Prisantydning 5.950.000,-
Omkostninger 76.242,-
Totalpris 6.083.159,-
P-rom 61m2
Byggeår 2020
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Kristian Ask

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Kristian Ask

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.544,-
 • Fellesformue
  2.282,-
 • Fellesgjeld
  56.917,-
 • Energimerke
  B – rød

Kort om eiendommen

Rålekker 2-roms med balkong beliggende i nybygget toppetasje med heis og lave kjøpsomkostninger - TEK17 og §12 garanti

Høydepunkter

Stor, nybygget 2-roms selveier for den kresne kjøperen. Leiligheten ligger i en ny- og påbygget toppetasje med heisadkomst og ligger i sin helhet inn i sameiets bakhave.

Kort om leiligheten:
Gjennomgående gode materialvalg.
Alt er nytt.
Smakfullt baderom.
Dansk designkjøkken med integrerte hvitevarer fra Miele.
Tilpassede og innbygde garderober.
Bygget etter Teknisk forskrift 2017
Balansert ventilasjonsanlegg.
§12 garanti (5 år) stilles fra selger ved kontraktens underskrift.
Bod i kjeller på 5 kvm
Innflytningsklar.

Beliggenhet

Parkveien 1 har en meget sentral og attraktiv beliggenhet i et veletablert boligområde rett ved Slottsparken. Leiligheten ligger i Homansbyen, som er et knutepunkt mellom Frogner/ Majorstuen og Bislett/St.Hanshaugen med alle typer servicetilbud i umiddelbar nærhet.
Rett ved boligen finner du Litteraturhuset, Kunstnernes hus og Bogstadveien.

Hegdehaugsveien og Bogstadveien er kjent for å en av Norges beste handlegater med et mangfoldig utvalg av butikker og servicetilbud. Her finner du hyggelige caféer, velkjente restauranter, et pulserende uteliv, samt designbutikker, matbutikker og andre nisjeforretninger. Det er blant annet en økologisk delikatesseforretning
rett over gaten for boligen. Området tilbyr flotte tur- og friluftsområder som Slottsparken, Frognerparken, Stensparken og St.Hanshaugen. SATS/ Elixia Bislett ligger også rett rundt hjørnet, og på Bislett stadion er det åpent for løpeturer.

Gangavstand til Oslo Met (tidligere Høgskolen i Oslo, HiO) på Bislett og Universitetet på Blindern (UiO) (ca. 20 min gangavstand, evt. 9 minutter med trikken). Det er også kort vei til juridisk fakultet ved UiO, odontologisk fakultet og Veterinærhøyskolen.

Megler

Portrettbilde av Kristian Ask

Kristian Ask

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Kristian på e-post
ask@sem-johnsen.no

Kontakt Kristian på telefon
92 44 11 35

Ask er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI og har over 10 års erfaring i eiendomsmeglerbransjen. Han startet sin karrière som eiendomsmegler hos Nordvik & Partners, hvor han senere ble partner.

Gjennom sin karrière har han gjennomført over 700 bolighandler, hvorav hovedandelen er bruktboliger i på Oslo vest, med en ikke ubetydelig del på St.Hanshaugen. I tillegg til dette har han solgt en rekke prosjekterte boliger under oppføring. Her bør blant annet i Pilestredet 77-79 for Aspelin Ramm og over 100 prosjekterte fritidsboliger i Risør nevnes. Han har under denne tiden opparbeidet seg en omfattende erfaring og en inngående kunnskap om markedet. Kvaliteter som legges til grunn for hans arbeidsmetodikk er dedikasjon, energi og en god gjennomføringsevne.

Ask er partner og eiendomsmegler i Sem & Johnsen, og sitter til daglig ved kontoret i Vika.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.