PELVIKVEIEN 3 A

PELVIKVEIEN 3 A

Prisantydning 4.950.000,-
Omkostninger 147.292,-
Totalpris 5.225.001,-
P-rom 70m2
Byggeår 1954
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Peter Skaara

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Peter Skaara

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.950,-
 • Fellesformue
  21.218,-
 • Fellesgjeld
  127.709,-
 • Ligningsverdi
  1.027.245,-
 • Energimerke
  F – gul

Kort om eiendommen

Flott 3-roms topp-/endeleil. med vestvendt balkong - fyring & v.v. inkl. - kort vei til sjøen - biloppstilling*

Beliggenhet

Attraktiv og rolig beliggenhet på Fornebu i et veletablert boligområde. Fornebu består av friluftsområder, turstier, båtplasser og badestrand. Det er umiddelbar nærhet til Pelvika og Pelvikodden med fine badeområder om sommeren. Rolfstangen badestrand, kun minutter fra boligen, er kjent for sin idylliske badeplass med både sandstrender og svaberg. På en av disse strendene holder også Lysakerfjorden Vindsurf Club til. Her er det gode muligheter for både morgenbad og kveldsbad, eller en kaffe eller et glass vin på bryggen, også i hverdagen.

For øvrig gangavstand til turområdet Nansenparken som er et møtested med festplass, vannspeil, grønne lunger og gangstier som alle leder til sjøen på den sydvestvendte siden. I tillegg er det kort gangavstand til både restauranten på Scandic Fornebu og til Sjøflyhavna som har uteservering, takterrasse og matservering.

Kort gange til flott kjøpesenter (Fornebu S) som sto ferdig høsten 2014. Fornebu S har et rikt utvalg av forretninger, Vinmonopol, kaféer og restauranter som Jonathan Sushi. Her finnes også Elixia treningssenter. Forøvrig kort kjøreavstand til handlesenter på CC Vest og Lysaker Brygge.

Storøya grendesenter ligger i gangavstand med barneskole, barnehage og familiesenter, og tilbyr bordtennissenter og kunstgressbane. På Hundsund er det etablert et annet grendesenter med ungdomsskole, som eiendommen sogner til. Videre finnes det barnehage, svømmehall, flerbrukshall, kunstgressbane, kunstisbane, tennisbane, curlinghall med mer. Grendesentrene er flotte møtesteder for barn og unge. Området sogner til Storøya barneskole og Hundsund ungdomsskole.

Det er svært gode forbindelser med offentlig kommunikasjon til Lysaker, Oslo og Gardermoen. 31-bussen har svært hyppige avganger og går hele døgnet like ute på Rolfstangveien

Megler

Portrettbilde av Peter Skaara

Peter Skaara

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Peter på e-post
pas@sem-johnsen.no

Kontakt Peter på telefon
90 63 46 64

Peter har jobbet som megler siden 2003 etter endt studie på BI Oslo, med Bachelor i Økonomi og Administrasjon, herunder spesialisering i markedsføring.

Siden starten i 2003 har primærområdene vært Oslo Vest og Bærum gjennom henholdsvis M2 Eiendomsmegling på Frogner, Vinderen Eiendomsmegling, som leder for Meglerhuset Selvaags kontor på Tjuvholmen, og fra 2013 som megler i Sem & Johnsen. Peter har bred erfaring fra både brukt- og nyboligsalg, med særlig vekt på det siste fra tiden i Selvaag og fremover.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.