Pilestredet Park 23

Pilestredet Park 23

Prisantydning 4.800.000,-
Omkostninger 124.042,-
Totalpris 4.924.042,-
P-rom 43m2
Byggeår 2003
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Kristian Ask

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Kristian Ask

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    2.514,-
  • Fellesformue
    21.018,-
  • Energimerke
    C – mørkegrønn

Kort om eiendommen

Flott 2-roms selveier med heis og parkeringsplass i kjeller - V.vann og fyring inkl

Høydepunkter

Velkommen til populære Pilestredet Park - En lekker og moderne 2-roms leilighet beliggende i 4.etasje. Leiligheten fremstår meget pen med smakfulle materialvalg. Her disponerer du bod i kjeller, tilgang til felles takterrasse, heis, og egen parkeringsplass i kjeller med el-billader. Her bor du midt i byen med alle dens fasiliteter like utenfor døren, men likevel godt skjermet fra trafikk og støy.

Vender ut mot grønne fellesarealer uten innsyn.
Bod i kjeller på ca. 3 kvm.
Fransk balkong ut fra stue.
Balansert ventilasjonsanlegg.
Grønt og bilfritt boligområde.
Felles takterrasse og veldrevet sameie.
Varmtvann og fyring inkl. i fellekostnader.
Egen p-plass i kjeller med lader.
Søndagsåpen Coop Prix 100m fra boligen.
Gangavstand til buss, trikk og t-bane.

Velkommen skal du være inn i din neste bolig.

Beliggenhet

I tilbaketrukne og attraktive omgivelser finner vi Pilestredet Park 23. Her har vi gleden av å få presentere en lekker 2-roms leilighet med blant annet privat takterrasse, flott balkong, garasjeplass, heis og store grønne fellesområder.

Dette er en fantastisk beliggenhet for deg som ønsker å bo sentralt, men likevel rolig. Boligen er en del av Pilestredet Park, et omfattende boligprosjekt som stod ferdig i 2003 på den gamle Rikshospitalets tomt. Området er bilfritt og har pent opparbeidede fellesarealer med gressplener, beplantning, fontene og gangveier. I Pilestredet Park bor man i umiddelbar avstand til alt av fasiliteter. Det er blant annet flere matvarebutikker (nærmeste er 200 m fra døren) og en døgnåpen Deli de Luca i nærheten. 3 minutts gange fra St. Hanshaugen med alt av servicefasiliteter som Kaffebrenneriet, Pascal, apotek, spesialforretninger som blant annet "Gutta på Haugen" og fiskehandler.

Megler

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.