PILESTREDET PARK 24

PILESTREDET PARK 24

Prisantydning 4.000.000,-
Omkostninger 652,-
Totalpris 4.153.652,-
P-rom 43m2
Byggeår 2004
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag
Solgt

Kristian Ask

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Kristian Ask

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  4.032,-
 • Fellesformue
  9.638,-
 • Fellesgjeld
  153.000,-
 • Energimerke
  D – mørkegrønn

Kort om eiendommen

Innbydende 2-roms med fantastisk beliggenhet for deg som ønsker å bo sentralt men likevel rolig. V.v. og fyring inkl.

Høydepunkter

Velkommen til populære Pilestredet Park - En lekker og moderne 2-roms leilighet beliggende i 4.etasje. Leiligheten fremstår meget pen med smakfulle materialvalg. Her disponerer du bod i kjeller, tilgang til felles takterrasse, heis, og mulighet for leie av p-plass i kjeller. Her bor du midt i byen med alle dens fasiliteter like utenfor døren, men likevel skjermet fra trafikk og støy.

- Vender ut mot grønne fellesarealer uten innsyn
- Bod i kjeller på ca. 3 kvm
- Balansert ventilasjonsanlegg
- Grønt og bilfritt boligområde
- Felles takterrasse og veldrevet borettslag
- Varmtvann og fyring inkl. i fellekostnader
- Mulighet for leie av p-plass i kjeller
- Søndagsåpen Coop Prix 100m fra boligen
- Gangavstand til alt Oslo by har å tilby,herunder også Oslo MET og Universitetet.

Velkommen skal du være inn i din neste bolig.

Beliggenhet

I tilbaketrukne og attraktive omgivelser finner vi Pilestredet Park 24. Her har vi gleden av å få presentere en lekker 2-roms leilighet med blant annet privat takterrasse, flott balkong, garasjeplass, heis og store grønne fellesområder.

Dette er en fantastisk beliggenhet for deg som ønsker å bo sentralt, men likevel rolig. Boligen er en del av Pilestredet Park, et omfattende boligprosjekt som stod ferdig i 2003 på den gamle Rikshospitalets tomt. Området er bilfritt og har pent opparbeidede fellesarealer med gressplener, beplantning, fontene og gangveier. I Pilestredet Park bor man i umiddelbar avstand til alt av fasiliteter. Det er blant annet flere matvarebutikker (nærmeste er 200 m fra døren) og en døgnåpen Deli de Luca i nærheten. 3 minutts gange fra St. Hanshaugen med alt av servicefasiliteter som Kaffebrenneriet, Pascal, apotek,

Megler

Portrettbilde av Kristian Ask

Kristian Ask

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Kristian på e-post
ask@sem-johnsen.no

Kontakt Kristian på telefon
92 44 11 35

Ask er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI og har over 10 års erfaring i eiendomsmeglerbransjen. Han startet sin karrière som eiendomsmegler hos Nordvik & Partners, hvor han senere ble partner.

Gjennom sin karrière har han gjennomført over 700 bolighandler, hvorav hovedandelen er bruktboliger i på Oslo vest, med en ikke ubetydelig del på St.Hanshaugen. I tillegg til dette har han solgt en rekke prosjekterte boliger under oppføring. Her bør blant annet i Pilestredet 77-79 for Aspelin Ramm og over 100 prosjekterte fritidsboliger i Risør nevnes. Han har under denne tiden opparbeidet seg en omfattende erfaring og en inngående kunnskap om markedet. Kvaliteter som legges til grunn for hans arbeidsmetodikk er dedikasjon, energi og en god gjennomføringsevne.

Ask er partner og eiendomsmegler i Sem & Johnsen, og sitter til daglig ved kontoret i Vika.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.