PILESTREDET PARK 5 - Leil. 1

PILESTREDET PARK 5 - Leil. 1

Prisantydning 3.690.000,-
Omkostninger 109.312,-
Totalpris 3.799.312,-
P-rom 47m2
Byggeår 2006
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Trond Larsen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Megler: Trond Larsen

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    2.704,-

Kort om eiendommen

"Ny" 2-r selveier fra 2019 i bygg fra 2006. Flotte vindusflater. BRA 51 kvm. Felles takterrasse. Populært område.

Høydepunkter

Nyetablert og hyggelig 2-roms ferdigstilt i 2019
Moderne og fin standard
BRA 51 kvm / P-roms 47 kvm
Takhøye vinduer
Tilgang til felles takterrasse - heisadkomst
Sameiet er tilknyttet fjernvarme
Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
Ikke bebodd tidligere - klar for ny eier
Omregulert fra næring til bolig - ferdigattest foreligger
Populært sameie og boområde
Selger er et entreprenør selskap

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et sentralt og populært boområde i Pilestredet Park - bydel St. Hanshaugen. Området fremstår som en urban bydel med nærhet til handlegater, shoppingsentre, uteliv, utdanningstilbud, samt god offentlig kommunikasjon. Området har også nærhet til flotte grøntområder som bl.a. St. Hanshaugen, Stensparken og Idioten, noe som gir gode rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter. Det er også kort vei til Frogner med populære Frognerbadet og Vigelandsparken m.m. I nærområdet finnes bl.a. fotballbane, lekeplass, svømmehall, tennisanlegg, samt treningssentrene Sats, Evo, Elixia- Ringnes Park og Myrens Sportssenter.

Fra eiendommen er det gangavstand til Bolteløkka barneskole og Ila barne- og ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, som bl.a. Oslo Katedralskole, Munch videregående skole og Oslo kristelig gymnasium. Det er også et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Både Universitetet i Oslo og OsloMet - storbyuniversitet ligger like i nærheten.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Rema 1000, Coop Extra, Kiwi og Bunnpris. Røtter og Gutta på haugen tilbyr eksotiske matvarer med høy kvalitet. Det er også et godt utvalg av forretninger og servicetilbud i nærmiljøet. Populære Mathallen og Vulkan ligger ca. 10 min gange fra boligen.

Megler

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.