Poppelhagen B112

Poppelhagen B112

Nøkkelinfo

 • Pris
  8.000.000,-
 • Totalpris
  8.069.267,-
 • Fellesutgifter
  2.911,-
 • Bruksareal
  72m2
 • Primærrom
  69m2
 • Soverom
  2
 • Etasje
  1
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eierform
  Eierseksjon

Finn Bragnes

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Finn Bragnes

Iga Okon

Eiendomsmegler

Megler: Iga Okon

Kort om eiendommen

Poppelhagen - Sæter - Nordstrand

Byggemåte

Salget av Poppehagen, boligprosjektet midt på Sæter, som mange har ventet på lenge er i gang. Alle leiligheter selges til faste priser.

Bak utbyggingen står Neptune Properties og Monolith Properties. Dette er 2 selskaper som har lang erfaring fra andre boligprosjekter.

Poppelhagen blir boliger som gir næring til et godt liv, inne som ute. De 121 leilighetene er moderne, lettstelte og gir en god romfølelse. Hagen er frodig og raus som en klassisk villahage på Nordstrand skal være. Den bevaringsverdige hagevillaen har innholdsrike fellesrom kun for deg som bor i Poppelhagen. Og vi har verdens beste nabolag med sjarmerende butikker, et levende torg og hyggelige mennesker som hilser på hverandre.

Leilighetene bygges etter TEK 17. Vegger består av betong eller stenderverk av stål/tre kledd med gips som er sparklet og malt. Innervegger i lett konstruksjon leveres med isolasjon, med unntak av vegger med skyvedør. Alle himlinger er i gips eller sparklet betong. Innvendig takhøyde er ca. 250 cm. Rom med downlights og/eller tekniske føringer kan ha nedforet gipshimling, eventuelt innkassing av tekniske føringer. Både nedforet gipshimling og eventuell innkassing er sparklet og malt. I rom med downlights eller tekniske føringer kan takhøyden være minimum 220 cm.

Vinduer, balkong- og terrassedør leveres med energiglass, hvite innvendig og i henhold til arkitektens fargevalg utvendig. Utførelse, inndeling, åpningsfelt og slagretning avhenger av hvilke tekniske krav de enkelte vinduer har, herunder i forhold til støy, brannkrav osv. Det kan forekomme nivåforskjell/terskel mellom rom, og fra innvendige arealer til balkong/ takterrasse/markterrasse. Dette gjelder spesielt for leilighet A 501. Leilighet A 501 vil leveres med innvendig rampe for å tilfredsstille TEK 17. Kjøper kan fjerne rampen etter overlevering dersom det er ønskelig.

Moderne vinduer isolerer langt bedre enn eldre vinduer, noe som fører til at vinduene blir kaldere på utsiden fordi varmen ikke trekker ut. De kalde utvendige flatene kan gi kondens på utsiden av vinduet. Innvendige dører modell Kompaktdør - S 0500-N klassisk hvit. Karmer i klassisk hvit og dørvridere i børstet stål. Dør mellom entré/gang og stue/kjøkken leveres med glass. Dørterskel i tilnærmet samme farge som parketten. De fleste dører leveres med flate terskler for å sikre luftstrømning gjennom leiligheten slik at ventilasjonsanlegget fungerer optimalt.

Vindussmyg og verandadør leveres listfritt med sparklet og malt gipsforing. Innvendige dører leveres med fabrikkmalte hvite foringer og gerikter. Spikerhull sparkles og males. Gerikter leveres slette i ca. 12 x 70 mm. I leiligheter hvor ventilasjonsaggregatet er plassert i entré/gang leveres det hvit skyvedørsgarderobe uten innredning. Det leveres ikke garderobeskap eller klesskap ut over dette, men det er avsatt
plass til skap i entré og på soverom.

Alle malte flater innvendig, dører og vindusdetaljer i farge NCS S0500N.

Bebyggelse

Prosjektet Poppelhagen planlegges å bestå av 4 leilighetsbygg med tilsammen 121 leiligheter med flott opparbeidet hageanlegg mellom byggene forbeholdt beboerne i prosjektet.

Meglere

Portrettbilde av Finn Bragnes

Finn Bragnes

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Finn på e-post
fbr@sem-johnsen.no

Kontakt Finn på telefon
91 31 58 18

Finn har arbeidet som boligmegler siden 1990, med hovedfokus på salg av nye boliger siden 1992: 10 år i OBOS (siste år som leder av nybyggavdeling), 10 år i Gjensidige NOR som ble innfusjonert med DNB Nybygg, 3 år hos Privatmegleren (salg og markedsansvarlig nybygg), nå i Sem & Johnsen som prosjektmegler. Finn er valgt til å ha megleransvar for store utbygginger som Pilestredet Park, Fornebu (Rolfsbukta, Koksabukta og Storøya), Krydderhagen på Hasle m.m.


Les mer
Portrettbilde av Iga Okon

Iga Okon

Eiendomsmegler

Kontakt Iga på e-post
io@sem-johnsen.no

Kontakt Iga på telefon
91 99 48 84

Iga ble uteksaminert fra Handelshøyskolen BI Oslo i 2017 og har spesialisert seg innenfor salg av nybygg siden 2018.
I løpet av disse årene har hun bistått i mer enn 1 000 bolighandler i Oslo og omegn sammen med ulike utbyggere.

Kvaliteter som legges til grunn for hennes arbeidsmetodikk er dedikasjon, positiv energi og en god gjennomføringsevne. Iga beskrives av sine kunder som meget serviceinnstilt og hardtarbeidende lagspiller. Hennes fokus er å jobbe strukturert med et stort engasjement for kundene sine.

Iga tar for tiden, på deltid ved siden av full jobb, en master i eiendomsutvikling på NMBU. Dette for å fordype seg ytterligere i eiendomsutviklingsfaget for gjennom dette å kunne gi kundene enda bedre råd og veiledning i planlegging av prosjektene.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Poppelhagen B112? Klikk her