PROFESSOR DAHLS GATE 5 B

PROFESSOR DAHLS GATE 5 B

Prisantydning 6.900.000,-
Omkostninger 189.772,-
Totalpris 7.136.553,-
P-rom 84m2
Byggeår 1905
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Ada Kjenner

Megler

Megler: Ada Kjenner

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  5.597,-
 • Fellesformue
  27.435,-
 • Fellesgjeld
  46.781,-
 • Ligningsverdi
  1.592.208,-
 • Energimerke
  G – mørkegrønn

Kort om eiendommen

Leilighet er solgt og visningen er avlyst. Tiltalende og romslig 4-R selveier hjørneleil m sydvestvendt balkong

Høydepunkter

- Hjørneleilighet
- Sydvestvendt balkong
- Karnapp med plassbygd benk med oppbevaring
- Klassisk leilighet med delikate farger
- Vakkert eikegulv
- God planløsning
- Heis
- Meget attraktiv beliggenhet!
- Utleieobjekt.
- Varmt vann & fyring inkl i fellesutgiftene.
- Mulighet for leie av garasjeplass - kun 2 min gange
- Rett ved Uranienborgparken.
- Fjernvarme
- Felles sykkelparkering i bakgård

Beliggenhet

Professor Dahls gate går fra Kirkeveien i vest, over Vestkanttorvet før den fortsetter østover til der Hegdehaugsveien går over i Bogstadveien.

Fantastisk beliggenhet i et urbant og populært boligområde på Uranienborg/Majorstuen/ Frogner/ Underhaugen. I nær tilknytning til skoler, offentlig kommunikasjon, flotte tur- og rekreasjonsområder, samt umiddelbar nærhet til noen av Tigerstadens mest populære handlegater.

Boligen ligger et steinkast unna Bogstadveien/Hegdehaugsveien med alle sine shoppingmuligheter og yrende uteliv. Det er også kort gangavstand til gode rekreasjonsmuligheter i Uranienborgparken (1 min gange), Stensparken og Briskebyparken (2 min gange), Slottsparken (3 min gange) og flotte Frognerparken (10 min gange). Vestkanttorget ligger også innenfor gangavstand, dette er en liten park hvor det holdes et hyggelig bruktmarked på lørdager fra kl 0800 - 1600.

For den treningsglade er det umiddelbar nærhet til flere tradisjonelle treningssentre, samt yogasenter. Kort vei også til Bislett med blant annet idrettsanlegget Bislett Stadion og Bislett Bad. I tillegg til alle de flotte parkene som bugner rundt leiligheten, er det også hyggelige turområder langs Frognerkilen og Bygdøy, med bademuligheter, maritime fasiliteter og skiløyper om vinteren.

Megler

Portrettbilde av Ada Kjenner

Ada Kjenner

Megler

Kontakt Ada på e-post
ada@sem-johnsen.no

Kontakt Ada på telefon
99 01 96 68

Ada Kjenner har lang og bred erfaring fra meglerbransjen. Hun har siden 2001 meglet alt fra 1-roms til store eneboliger, prosjekter; både nybygg og rehabiliterte, tomter og fritidseiendommer, samt eiet og driftet meglerbutikker til stor suksess og markedsledende i sine områder.

Hun har meglet i over 17 år og lever av anbefalinger fra fornøyde kunder, og det resulterer i at hun selger overalt i byen, både stort og smått. Dette mangfoldet og variasjonen gir henne en veldig tyngde, spesielt med tanke på å treffe, forstå og imøtekomme både eiendommene og menneskene. Hennes styrker ligger naturligvis i mye erfaring, men aller best det faktum at hun har det gøy på jobb og gleden av å kunne gi kundene sine over hva de forventer.

Les mer