Fjellhvilveien, leilighet B1

Fjellhvilveien, leilighet B1

Nøkkelinfo

 • Pris
  3.750.000,-
 • Totalpris
  3.845.092,-
 • Fellesutgifter
  2.000,-
 • Primærrom
  78m2
 • Soverom
  3
 • Boligtype
  Fritidseiendom
 • Eierform
  Eierseksjon

Morten Høegh

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Morten Høegh

Kort om eiendommen

Fjellhvil - lekker nyoppført leilighet, klar til innfyltting! Ligger midt i alpinanlegget

Høydepunkter

Flott utsikt
Ski inn og ut
Moderne arkitektur
3 soverom
1 bad
Gasspeis
Turterreng/langrennsløyper
Lav dokumentavgift
Parkering, mulighet for el -billader.
Skibod

Beliggenhet

Velkommen til Fjellhvil - i hjertet av Norefjell Alpinanlegg 750 moh. Norefjell er lett tilgjengelig ca 1 1/2 time kjøretur fra Oslo og Drammens regionen. Leilighetene får storslått utsikt over Krøderen og vakre fjell mot Gaustatoppen.

Norefjell er et skieldorado, som tilbyr 20 kilometer med preparerte nedfarter, fordelt på 20 løyper. Norges rekord på 1010 meter fallhøyde - finner du her. Andre fasiliteter er: Terrengpark, barneområde med egen heis og 120 km turløyper i nydelig omgivelser.

I desember 2017 ble den nye stolheisen tatt i bruk, samt et nytt høydebasseng for produksjon av snø til skisenteret. Dette gir alpinanlegget muligheten for en utvidet sesong. Fjellhvil befinner seg i umiddelbar nærhet til Norefjells godt preparerte langrennsløyper ca 200 meter fra tomteområdet. Her finner man langrennsløyper for alle værtyper, både i skog og opp på høyfjellet mot Høgevarde.

Norefjell er et fantastisk turområde også om sommeren. Du kan gå til fots langs oppmerkede løyper opp til 1.459 m.o.h. eller oppleve naturen fra hesteryggen med Norefjell hestesenter. I tillegg er Krøderen et flott fiskevann. Golfbane med 18 hull finner du ved foten av Norefjell.
I Alpingrenda, rett nedenfor Fjellhvil, ligger hyggelige Norefjellhytta. De byr på lokal mat til lunsj og middag. På Norefjellstua er det afterskitilbud og på Mountain Lodge er det ski shop/utleie, samt sesongåpen forretning med dagligvarer.

På Bøseter ligger Norefjell Ski & Spa med restauranter, afterski, treningsmuligheter, spa og sesongaktiviteter for hele familien.

På Norefjell kan du nyte godt av pulserende fjelliv - være sosial, eller ta det helt med ro i egen leilighet.

Prosjektet Fjellhvil - Totalt vil det bli 8 bygg med 4 leiligheter i hver.

Byggetrinn 1 omfatter 4 bygg dvs. 16 leiligheter.
Leilighetene vil bli bygget på tomten til tidligere Fjellhvil hotell. Fjellhvil hotell brant ned i 2008 og gjenværende murbygning på tomten vil bli revet.

Utbyggingen vil skje i to faser:

Byggetrinn 1: 16 leiligheter Bygg A, B, C og D på oversiden av veien.
Byggetrinn 2: 16 leiligheter Bygg E, F, G, H på nedsiden av veien.
Prosjektet er tegnet av Frogner Arkitektkontor, Mats Bjørklund.
MWC www.mwc.no vil stå for oppføring av byggene.

Leilighetene:
1 etg: 78 kvm, moderne og praktisk innredet med 3 soverom og ett bad.
2 etg + loft: 128 kvm, med åpent kjøkken/stue, 3-4 soverom og 1 bad, loftstue + mulighet for ekstra bad og badstue i loftetasje som tilvalg.

Priser på leilighetene byggetrinn I:
1 etg. 78 kvm Kr. 3 750 000,-

Du er hjertelig velkommen til å melde din interesse via Finn.no eller send en mail til mh@sem-johnsen.no , så holder vi deg oppdatert på fremdrift og sender prospekt når det foreligger.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Portrettbilde av Morten Høegh

Morten Høegh

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Morten på e-post
mh@sem-johnsen.no

Kontakt Morten på telefon
90 09 01 91

Morten Høegh har vært megler i 16 år, og arbeidet mye med fritidseiendommer ved sjøen og på fjellet. Norefjellområdet fra Høgevarde, Tempelseter, Eggedal og Norefjelltoppen er Høeghs hovedfokusområde.

Her selges det tomter, leiligheter og hytter, i alle prisklasser, og han har en stor portefølje av kunder både på kjøper- og selgersiden. Høegh er mest kjent som "Fjellmegleren på Norefjell", men omsetter løpende også leiligheter og hus i Oslo.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.