PROST CHRISTIES VEI 9A

PROST CHRISTIES VEI 9A

Prisantydning 4.300.000,-
Omkostninger 134.622,-
Totalpris 4.434.622,-
P-rom 59m2
Byggeår 1960
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Simon Skjeldal Andresen

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Simon Skjeldal Andresen

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  2.865,-
 • Fellesformue
  32.560,-
 • Ligningsverdi
  924.832,-
 • Energimerke
  G – oransje

Kort om eiendommen

Lekker endeleilighet med terrasse og utgang til hage - "Rekkehusfølelse" - 3 soverom - Høy standard - Flytt rett inn!

Høydepunkter

- Endeleilighet med "rekkehusfølelse"

- God standard

- Flytt rett inn!

- Direkte utgang til stor hage

- Stor overbygget terrasse

- Gode solforhold

- Barnevennlig

- Kort vei til Hosle skole

- Peisovn

- Parkering

- God bodplass

- Ølbryggerlag i sameiet

Beliggenhet

Eiendommen ligger i en rolig villavei uten gjennomfartstrafikk. Solrikt, veletablert og populært område på Hosle med kort vei til det meste.

Gangavstand til flere barnehager og skoler. Hosle Barneskole (som eiendommen sogner til), Eikeli barneskole, Eikeli Videregående skole og Steinerskolen.

Det er gangavstand til Østerås T-banestasjon. T-banen (linje 2) tar deg raskt til Majorstuen ( 16 minutter ) og Oslo sentrum. Busstopp rett i nærheten med direkte buss til Sentrum og flybuss til Gardermoen. Det går jevnlige bussavganger til Bekkestua Busstasjon, som er et knutepunkt for all offentlig kommunikasjon i Bærum. Her finnes det T-bane og busser som tar deg både østover mot Oslo og vestover mot Sandvika. For mer info: www.ruter.no

Boligen har en perfekt beliggenhet for rekreasjon og turer hele året med kort vei til idylliske Sauejordet, som er et yndet turområde både sommer og vinter. 5 minutter å gå til Hosle skole og Hoslebanen som har både skøyte- og fotballbane.

Det er lett adkomst til Bærumsmarka med fantastiske turmuligheter. Det finnes flere fotballbaner, golfbaner, tennisbaner, svømmehall m.m. I vinterhalvåret finner du langrennsløyper på jordene ved Haga og ved Fossum skianlegg som har lysløyper og skiskytteranlegg, samt fotballbaner (kunstgress) og lekeområder for barna. Kolsåsbakken og Tryvann Vinterpark ligger kun en kort kjøretur unna og tilbyr alpinbakker for store og små.

Megler

Portrettbilde av Simon Skjeldal Andresen

Simon Skjeldal Andresen

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Simon Skjeldal på e-post
ssa@sem-johnsen.no

Kontakt Simon Skjeldal på telefon
99 54 44 80

Simon er født og oppvokst i Bærum, og han både bor og jobber på Bekkestua. Han er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI, og har nå jobbet som eiendomsmegler siden 2008. God erfaring med brukt- og nyboliger.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.