Puttanseter

Puttanseter

Prisantydning 4.890.000,-
Omkostninger 37.922,-
Totalpris 4.927.922,-
P-rom 101m2
Byggeår 2016
Soverom 4
Boligtype Hytte
Eierform Selveier
Solgt

Morten Høegh

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Morten Høegh

Nøkkelinfo

  • Ligningsverdi
    363.000,-
  • Energimerke
    D – oransje

Kort om eiendommen

NOREFJELL - Nyoppført lekker hytte med solrik beliggenhet på Puttanseter. Langrennsløyper rett utenfor døren og kort vei til alpinanlegget.

Høydepunkter

Nybygget 2016/17
Moderne og innbydende
Ikke tatt i bruk
Lav dokument avgift
Kort vei til Alpinanlegget
Flotte langrennsløyper
Stor tomt
Solrikt

Beliggenhet

Fantastisk beliggenhet ved alpinanlegget, men likevel litt skjermet og tilbaketrukket. Beliggende mellom Skistua og Bøseter. Solrik sørvestvendt beliggende med flott utsikt over dalen, Krøderen og mot Bleområdet. Mulig med ski inn/ut til alpinanlegget med noe staking.

Beliggenheten kan betegnes som ganske unik. Nyutbygget familievennlig område bestående av ca. 30 spredt beliggende hytter i en tidligere setergrend. Barnevennlig område med romslig boltreplass og akemuligheter rett utenfor døren. Beliggende sørvestvendt i solsiden ca. 700 moh, like under tregrensen - høyt oppe på fjellet, men likevel lunt og skjermet for vind.

Alpinanlegget er en av Norges mest populære vintersportsteder, kun 1,5 time fra Oslo. Anlegget har 26 preparerte nedfarter og har Norges største høydeforskjell fra topp til bunn. Hyggelig afterskitilbud og ikke minst "Norefjellhytta" som ligger midt i bakken som byr på utsøkt lunsj eller middag.
Det er nye eiere av Alpinanlegget og det blir stadig utviklet. Snøproduksjonsanlegget har bla blitt flyttet til toppen av anlegget som normalt skal gi 6 uker lengre sesong. Ny stolheis blir nå installert og gondol er under planlegging.

Maskinpreparerte skiløyper rett ved hytta. Stort løypenett som strekker seg fra Norefjell, Tempelseter, Høgevarde og Haglebu området. Sommerstid er det fantastiske muligheter for fjellturer, sykling, kanopadling, strand- og badeliv samt golf på 18-hulls golfbane. Hytta ligger i gangavstand til Norefjell Ski & Spa med kafe, restaurant, afterski, klatrevegg, svømmebasseng, treningsenter og et stort aktivitetstilbud.

Megler

Portrettbilde av Morten Høegh

Morten Høegh

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Morten på e-post
mh@sem-johnsen.no

Kontakt Morten på telefon
90 09 01 91

Morten Høegh har vært megler i 16 år, og arbeidet mye med fritidseiendommer ved sjøen og på fjellet. Norefjellområdet fra Høgevarde, Tempelseter, Eggedal og Norefjelltoppen er Høeghs hovedfokusområde.

Her selges det tomter, leiligheter og hytter, i alle prisklasser, og han har en stor portefølje av kunder både på kjøper- og selgersiden. Høegh er mest kjent som "Fjellmegleren på Norefjell", men omsetter løpende også leiligheter og hus i Oslo.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.