Radarveien 111 A

Radarveien 111 A

Prisantydning 9.200.000,-
Omkostninger 241.412,-
Totalpris 9.536.412,-
P-rom 113m2
Byggeår 2003
Soverom 4
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Anne Hillestad

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Anne Hillestad

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  4.500,-
 • Fellesgjeld
  95.000,-
 • Ligningsverdi
  1.708.665,-
 • Energimerke
  E – rød

Kort om eiendommen

Lekker 5-roms med 4 soverom, 2 lekre bad, gasspeis, heis, garasje. Egen solrik og skjermet uteplass med utsikt

Høydepunkter

Fredelig beliggenhet innerst i blindvei, høyt og fritt med utsikt mot fjorden
Sentralt
Egen skjermet og solrik uteplass
2 pene bad
4 soverom
Gasspeis
Garasje
Heis
Ny parkett i 2020

Beliggenhet

Solrik og attraktiv beliggenhet i et veletablert boområde på Lambertseter i bydel Nordstrand. Boligen ligger innerst i blindvei, skjermet og fredelig. Umiddelbar nærhet til skoler (sogner til Lambertseter skole), offentlig kommunikasjon og et rikt servicetilbud på Lambertseter, Karlsrud og Nordstrand. For barnefamilier kan det være praktisk med barnehage rett over veien. Lambertseter Senter har et bredt utvalg av butikker og caféer, samt bl.a. Vinmonopol, kino og bibliotek. En rekke matbutikker i umiddelbar nærhet. Kort avstand til Holtet med bl.a. Jacobs og Åpent Bakeri. Kort vei til Munkelia og Lambertseter T-banestasjon og diverse bussforbindelser. Et svært rikt fritidstilbud i nærområdet, med flotte turområder med blant annet Østensjøvannet, Nøklevann og Ekebergsletta. Området rundt Ekebergsletta kan bl.a. by på fasiliteter som lysløype, skiløype, idrettsanlegg, minigolfbane, husdyrpark og ridesenter, store friområder, skulpturparken og Ekebergrestauranten m.m. Nærhet også til Østmarka. Oslofjorden med flere hyggelige badestrender ligger en kort sykkel-/kjøretur unna. Et mangfold av tilbud i lokale idrettslag og foreninger, som f.eks. Lambertseter idrettsforening med friidrettsanlegg og fotballbaner på Lambertseter, svømmehall i tilknytning til Lambertseter skole, lokal lysløype på Bergkrystallen. Nordstrand tennisklubb (NTK) med uteanlegg i Seterveien og tennishall ved Nordseter skole i Ekebergveien. Nordstrand IF på 'Niffen' med håndballhall og fotballbane. Bekkelaget sportsklubb (BSK) - håndball, fotball m.m.

Megler

Portrettbilde av Anne Hillestad

Anne Hillestad

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Anne på e-post
ah@sem-johnsen.no

Kontakt Anne på telefon
99 61 83 65

Anne Hillestad har vært megler i Oslo i over 20 år, med hovedvekt på områdene Ullevål Hageby, Tåsen, Blindern, Berg og Nordberg, og hun forbindes av mange med disse områdene. Hun tok initiativet til å starte en underavdeling av Sem & Johnsen på Ullevål i 2015, og holder nå til på John Colletts Plass. Anne er opptatt av å ha kunden i fokus, og hun ønsker å levere et solid og ryddig meglerhåndverk bygget på faglig styrke, tillit og god kommunikasjon.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.