Rådyrvegen 15B

Rådyrvegen 15B

Prisantydning 5.270.000,-
Omkostninger 33.212,-
Totalpris 5.303.212,-
P-rom 118m2
Byggeår 2023
Soverom 4
Boligtype Tomannsbolig
Eierform Selveier

Silje Godager

Eiendomsmegler

Megler: Silje Godager

Nøkkelinfo

  • Tomteareal
    1172m2
  • Bruksareal
    118m2

Kort om eiendommen

Lekker ny halvpart tomannsbolig - Solrikt, barnevennlig - Sentralt i Nannestad - Høy standard - Lave omk. - Fire soverom

Høydepunkter

I Rådyrveien 15 B og C bygges nå to flotte halvparter som tomannsbolig i naturskjønne og grønne omgivelser nær Nannestad sentrum. Boligene bygges i to like størrelser med speilvendte planløsninger på ca. 118 kvm. Ved raskt avgjørelse gis tilvalg i kjøkken for inntil kr 70.000,- i rabatt!

Beliggenhet

Svært solrikt, barnevennlig og attraktivt beliggende i boligfelt med hovedsaklig eneboligbebyggelse. Trygg og kort gangavstand til Preståsen skole via gangvei. Umiddelbar adkomst til flotte friområder i Nannestadåsen med turstier og langrennsløyper rett utenfor boligene. Det er kort gangavstand til Nannestad sentrum med de fleste servicetilbud, detaljbutikker og Vinmonopol. Ungdomskole og Videregående skole ligger i sentrum i tillegg til nyere Idresshall. God offentlig kommunikasjon med buss til Oslo og til Jessheim, samt Gardermoen Flyplass

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter er stipulert å være ca kr. 14 000,- per år, men dette avhenger av faktisk forbruk av vann og avløp. Kommunens estimat baseres på et forbruk på 150m3
Det er pt ikke eiendomsskatt i Nannestad kommune.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Innhold

Bolig B og C

1. etasje:
- Entré
- Kjøkken
- Bad
- Stue

2. etasje:
- Fire soverom
- Bad

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Portrettbilde av Silje Godager

Silje Godager

Eiendomsmegler

Kontakt Silje på e-post
sg@sem-johnsen.no

Kontakt Silje på telefon
95 12 07 26

Silje Godager har jobbet som eiendomsmegler siden 2014, og er utdannet ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun startet sin karriere hos Privatmegleren og har jobbet i Sem & Johnsen siden 2017. Silje har et bredt nedslagsfelt i Oslo og Stor-Oslo med salg av både bruktboliger, nybygg og næring. 32-åringen har lang erfaring med salg av store eiendommer og alle typer leiligheter.

Silje er ambisiøs og har høy arbeidskapasitet med fokus på faglig kompetanse, gode salgsresultater og tett oppfølging av kundene sine. Hun har et øye for detaljer ved hvert enkelt objekt og er en god veileder gjennom hele salgsprosessen med stor respekt for verdiene hun forvalter.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Rådyrvegen 15B? Klikk her