En lys og innholdsrik familiebolig i hyggelig og attraktivt villaområde ved Ramstad skole. Boligen ligger i liten stikkvei på nedsiden av Ramstad skole, med kort vei til både Høvik skole, barnehager, buss, tog og nærbutikker. Enebolig over to plan, storeog lyse rom, hvor mange overflater er pusset opp siste året, bl. nytt gulv i stue, malte veggflater og nytt kjøkken. Boligen inneholder ellers bl.a. fire soverom, to bad, vaskerom, loftstue og lagringsplass i boder. Flat og solrik tomt. Carport.

Ramstadåsveien 2 C

Prisantydning 11.700.000,-
Omkostninger 300.422,-
Totalpris 12.000.422,-
P-rom 227m2
Byggeår 1983
Soverom 4
Boligtype Enebolig
Eierform Selveier
Solgt

Marianne Vestgård

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Marianne Vestgård

Nøkkelinfo

 • Tomteareal
  1326m2
 • Bruksareal
  244m2
 • Bruttoareal
  269m2
 • Ligningsverdi
  2.210.011,-
 • Energimerke
  F – oransje

Kort om eiendommen

HØVIK - Lys og tiltalende enebolig i hyggelige omgivelser - Stor og praktisk bolig over to plan - Solrikt og barnevennlig ved Ramstad skole.

Høydepunkter

- Meget barnevennlig beliggende i rolig stikkvei ved Ramstad skole
- Barnehage i nabolaget
- Kort vei til buss, tog og nærbutikk
- Gangavstand til Bekkestua med bl.a. Oslo International School
- Pen, praktisk og innholdsrik bolig over to plan - alt over bakkeplan
- Store, lyse og luftige rom
- Nytt kjøkken med god spiseplass og utgang til hagen
- Oppussede overflater i de fleste rom
- Romslig stue med peis og utganger til stor terrasse (ca 30 kvm) og hage
- Flat og solrik tomt med god tumleplass for store og små
- Overbygd inngangsparti, hvor du også kan ha en fin uteplass
- Lagringsloft
- Redskapsbod i hagen
- God plass for biler på eiendommen (2 i carport)

Beliggenhet

Attraktivt beliggende ved Ramstad skole i rolig stikkvei mellom Kirkeveien og Dragveien. Meget barnevennlig i hyggelig villaområde med gangavstand
til Bekkestua. Du har "alt" i nærheten, både bussholdeplass i Dragveien for ruter i retning Sandvika/Bekkestua, tog og Kolsåsbanen (stor parkeringsplass på Gjønnes og Høvik) samt barnehager (en ligger på en nabotomt), Høvik barneskole og Ramstad ungdomsskole. Du kan også velge både Oslo International School samt Bærum Montessoriskole som ligger kun få minutter unna eiendommen.

De nærmeste dagligvarebutikkene ligger i krysset Dragveien/Kirkeveien, Kiwi samt Høvik Kjøtt og Kolonial - som er søndagsåpent - ligger kun få minutters gange fra eiendommen. I tillegg har du en meget god dagligvareforretning samt andre forretninger på Høvik Senter.

Bekkestua har blitt en hyggelig, liten "by", vesentlig modernisert de siste årene med nye kjøpesentre, bebyggelse og med trivelige uterom. Her finnes det et godt utvalg av helse- og velværetilbud, skredder og renseri, flere bakeri og caféer, stor Sats/Elixia, vinmonopol og flere gode matforretninger.

Megler

Portrettbilde av Marianne Vestgård

Marianne Vestgård

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Marianne på e-post
mav@sem-johnsen.no

Kontakt Marianne på telefon
91 37 67 90

Marianne Vestgård har over 20 års erfaring fra meglerbransjen i Asker og Bærum, med hovedsete i Sandvika og på Bekkestua. Hun er utdannet eiendomsmegler og har virket som både fagansvarlig og avdelingsleder hos tidligere arbeidsgiver. Marianne er opptatt av å holde en høy faglig kvalitet på gjennomføringen av ditt salg og bistår personlig gjennom hele prosessen for å gjøre både deg og dine interessenter trygge på handelen. Ønsker du en profesjonell eiendomsmegler som også er uhøytidelig, oppriktig og tilstedeværende, så får du en god kombinasjon her.

Les mer