Ravnkollbakken 67

Ravnkollbakken 67

Prisantydning 1.900.000,-
Omkostninger 15.151,-
Totalpris 2.179.151,-
P-rom 44m2
Byggeår 1970
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag
Solgt

Silje Godager

Eiendomsmegler

Megler: Silje Godager

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.501,-
 • Fellesformue
  6.285,-
 • Fellesgjeld
  264.000,-
 • Ligningsverdi
  676.907,-
 • Energimerke
  F – rød

Kort om eiendommen

Lys og romslig 2-roms endeleilighet med stort potensiale. Vestvendt markterrasse med hage. Marka som nærmeste nabo.

Høydepunkter

Lys og romslig 2-roms endeleilighet med stort potensiale, vestvendt innglasset markterrasse og bruksrett til forhage som på sommerstid vil fungere som et ekstra rom til boligen. Leiligheten ligger i et rolig og etablert boligområde med nærhet til flotte rekreasjonsområder, gode forbindelser med offentlig kommunikasjon og servicefasiliteter.

Innvendig fremstår leiligheten med behov for oppussing og modernisering i alle rom. Planløsningen er god og arealeffektiv med romslig stue mot kjøkken. Det er ikke installert kjøkkeninnredning, hvilket gjør at man har mulighet til å sette inn og designe sitt eget kjøkken. Videre har leiligheten et romslig bad, soverom med plass til dobbeltseng og garderobeinnredning samt entré med lagringsplass. Leiligheten har innvendig bod på 4 kvm og sportsbod.

Beliggenhet

Eiendommen ligger fint til på Romsås i et rolig boligområde i grønne omgivelser. Området har umiddelbar nærhet til flotte rekreasjonsområder, servicetilbud og offentlig kommunikasjon. Det er kort vei til lekeplass, fotballbane, skoler, barnehager, diverse servicetilbud og gode turmuligheter.

Servicetilbud
Joker Ravnkollen ligger kun 100 meter fra boligen med søndagsåpent. Ved Romsås T-bane finnes Kiwi og Pasha frukt og grønt. For øvrig er det kort vei til Grorud Senter. Senteret består av ca 25 butikker deriblant Meny, Vinmonopol, bank, apotek og serveringssteder. Det er gode adkomstmuligheter fra T-bane og buss, og gode parkeringsmuligheter både under tak og ute.

Offentlig kommunikasjon
Fra boligen er det 200 meter til bussholdeplass (nr. 63) med jevnlige avganger. T-banen på Romsås ligger 700 meter fra boligen som effektiv tar til deg og fra byen med linje 4 og 5. I Grorudkrysset stopper flybuss som tar deg til Oslo Lufthavn på 40 minutter.

Megler

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.