Regattaveien 103

Regattaveien 103

Prisantydning 7.750.000,-
Omkostninger 204.187,-
Totalpris 7.954.187,-
P-rom 103m2
Byggeår 2014
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Simon Skjeldal Andresen

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Simon Skjeldal Andresen

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  4.429,-
 • Fellesformue
  13.272,-
 • Ligningsverdi
  1.526.734,-
 • Energimerke
  D – mørkegrønn

Kort om eiendommen

FORNEBU - Rekkehusleilighet over 2 plan med egen inngang - Garasjeplass og heis - 2 bad og 3 soverom - Endeleilighet med solrik markterrasse

Høydepunkter

- Rekkehusleilighet over to plan
- Egen inngang
- Stor uteplass
- Gode solforhold
- Garasje
- Heis til garasjeanlegg
- To bad
- Tre soverom
- Innvendig bod og privat bod i felles kjeller
- Balansert ventilasjon
- Fyring og varmtvann inkludert

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et meget attraktivt, skjermet og bilfritt boligsameie i Hagebyen 1 på Fornebu. Sameiet har en sentral beliggenhet på Fornebu i det veletablerte boligområdet Hagebyen, med moderne arkitektur og flotte friområder. Fra leiligheten er det kort vei til friområder, fjorden, badestrender og idrettsanlegg. Sameiet ligger i et fantastisk nærområde med en rekke tilbud til både små og store, sommer som vinter med bl.a. skøytebane, kunstgressbane, svømmehall og en svært aktiv tennis-, håndball- og bandyklubb. Flotte turmuligheter i Nansenparken, på Storøyodden og videre inn mot Oksenøya eller ut langs Snarøya.

Det er nærhet til skoler, barnehager, svømmehall og butikk. Fornebu er fortsatt i spennende utvikling, og Fornebu Senter med alle tenkelige fasiliteter ligger noen få minutters gange fra boligen.

Kort vei til Oslo med buss eller bil. Det er god forbindelse med offentlig kommunikasjon til Lysaker, Oslo og Gardermoen. Buss 24, 28, 31 og 36 stopper rett utenfor Fornebu Senter som ligger rett ved boligen, og frakter deg til Lysaker og videre til Oslo. Fra Lysaker går det busser i alle retninger samt tog. 31-bussen har hyppige avganger omtrent hele døgnet.

Det er kort vei til de to nærmeste barnehagene ved Forneburingen og i Nansenparken samt på Hundsund og Storøya grendesenter, og til Storøya og Snarøya barneskole og Hundsund ungdomsskole. På Hundsund grendesenter finnes svømmehall, bibliotek og Norges første skolerestaurant.

Megler

Portrettbilde av Simon Skjeldal Andresen

Simon Skjeldal Andresen

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Simon Skjeldal på e-post
ssa@sem-johnsen.no

Kontakt Simon Skjeldal på telefon
99 54 44 80

Simon er født og oppvokst i Bærum, og han både bor og jobber på Bekkestua. Han er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI, og har nå jobbet som eiendomsmegler siden 2008. God erfaring med brukt- og nyboliger.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.