Åsmoen Jessheim - Hus 15

Åsmoen Jessheim - Hus 15

Nøkkelinfo

 • Pris
  5.090.000,-
 • Totalpris
  5.108.562,-
 • Fellesutgifter
  1.637,-
 • Bruksareal
  99m2
 • Primærrom
  95m2
 • Soverom
  3
 • Boligtype
  Rekkehus
 • Eierform
  Eierseksjon

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Tom Z. Bliksmark

Lene Markegård

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Lene Markegård

Kort om eiendommen

Rekkehus Åsmoen Jessheim

Høydepunkter

For deg som vil inn i boligmarkedet
Dette er for deg som vil bo godt, men likevel ha penger til overs. Her kan du kjøpe et helt nytt hjem og flytte inn våren 2023. Perfekt for deg som ønsker å bo rimelig, bygge nettverk og få nye venner i nabolaget.

Vi ønsker deg velkommen til trygge omgivelser med kort avstand til alt du trenger i hverdagen!

Kort om boligene:
Boligene er lyse og romslige, med store vinduer som sørger for godt lysinnslipp. Første etasje består av entre og wc, med adskilt kjøkken og stue som kan forlenges på markterassen og videre ut i hagen. Trappen opp til andre etasje viser vei til tre soverom, bad og bod. Alle boligene har også egen carport og sportsbod på utsiden.

Boligene kommer med installert varmepumpe og har installering av peisovn og el-ladepunkt til bilen som tilvalg for en billig penge.

Noen høydepunkter:
- Markterrasse
- Hage
- Moderne og tidsriktig IKEA-kjøkken
- Pent flislagt bad
- Separat toalett
- 3 soverom
- Mulighet for å bestille vedovn
- Balansert ventilasjon
- Carport i tilknytning til eget inngangsparti
- God gjesteparkering
- Utvendig bod med gode oppbevaringsmuligheter

Spar penger med et nybygd hjem fra BoKlok

- Ingen forskudd ved signering av kontrakt
- Lavere dokumentavgjft (2,5% av tomteverdien)
- Lovfestet reklamasjonsrett på 5 år
- Vinduer som minimerer varmetap
- Lavspylende kraner, dusjer og toaletter
- Isolasjon med lydisolering og redusert støyforstyrrelse

Beliggenhet:
Jessheim er en attraktiv og koselig by med et tilbud alle kan sette pris på, enten det er friluft eller det urbane som ligger hjerte ditt nærmest. I 2022 fylte Jessheim 10 år som by. En by med stadig økende tilbud og unike mennesker som fyller den med yrende folkeliv og røre. Der det er hjerterom, er det husrom. Ullensaker er i ferd med å bli et av de mest attraktive områdene i Osloregionen med høy befolkningsvekst.

På Åsmoen på Jessheim vil du bo barnevennlig til med hage og natur tett på. Det er kort vei til sentrum og et godt tilbud av offentlig kommunikasjon. Oslo og Lillestrøm ligger bare en togtur unna og mulighetene for å være spontan er mange! Det er med stor glede at vi ønsker deg velkommen til trygge omgivelser med kort avstand til alt du trenger i hverdagen.

Fremdrift:
Vi jobber for en byggestart 4. kvartal 2022 slik at du kan flytte inn våren 2023! Men dette er et foreløpig estimat og ikke bindende, og utløser derfor ikke dagmulkt. Ved senere byggestart endres overtagelse tilsvarende. Med byggestart menes fra det tidspunkt støp av plate til det aktuelle hus faktisk igangsettes. Gravearbeider i grunnen er ikke å anse som byggearbeid.

Betalingsbetingelser:
Vi har en stor nyhet å dele med deg! På Åsmoen betaler du ingen forskudd ved kjøp! Kr. 0 i forskudd! Kjøpesum, omkostninger og kjøpers eventuelle tilvalg skal innbetales i sin helhet til meglers klientkonto senest en uke før overtakelse.

Hvem er BoKlok?
I de siste tiårene har boligprisene steget mer enn lønnsveksten. Særlig i de største byene. Det har gitt et boligmarked uten plass for mennesker med helt vanlige inntekter. For å løse dette, trengs modige politikere. Men også løsningsorienterte boligbyggere. BoKlok er en slik boligbygger. Vi vil gi flere muligheten til å eie sin egen bolig.

Vi bygger boliger som folk har råd til å bo i. Vi åpner dørene for de som ønsker seg inn i boligmarkedet. Enten det er førstegangskjøpere eller familier i etableringsfasen. Eller andre som ønsker å bo enkelt, bærekraftig og trendy. BoKlok er løsningen for deg som vil bo godt, men likevel ha penger til overs.

BoKlok er et samarbeid mellom Skanska og IKEA. Skanska vet hvordan vi bygger. Ikea vet hvordan vi vil bo. Sammen bygger vi litt klokere og innreder litt smartere, slik at boutgiftene dine blir lavere. Med på kjøpet får du et hjem med personlighet. Med skandinavisk design, funksjon og kvalitet. Med smarte løsninger, som gjør en travel hverdag enklere. Med grønne og sosiale utemiljøer.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Meglere

Portrettbilde av Tom Z. Bliksmark

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Tom Z. på e-post
tzb@sem-johnsen.no

Kontakt Tom Z. på telefon
90 92 59 04

Tom Z. Bliksmark er utdannet eiendomsmegler fra BI. Han har vært eiendomsmegler i over 20 år, hovedsakelig med rådgivning, utvikling og salg av nye boligprosjekter på Østlandet.

Les mer
Portrettbilde av Lene Markegård

Lene Markegård

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Lene på e-post
lhm@sem-johnsen.no

Kontakt Lene på telefon
91 82 39 23

Lene har 14 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen, hovedsakelig som prosjektmegler, og også som bruktmegler. I disse årene har hun bistått i mer enn 1500 bolighandler, og har igjennom dette opparbeidet omfattende erfaring og en inngående kunnskap, særlig om prosjektmarkedet. De siste årene har gjennomførte boligsalg ligget rundt 170 prosjekterte boliger, i Stor-Oslo.

Kvaliteter som legges til grunn for Lenes arbeidsmetodikk er trygghet for partene, effektivitet og god gjennomføringsevne.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Åsmoen Jessheim - Hus 15? Klikk her