Ekebergveien 223B, Hus 2

Ekebergveien 223B, Hus 2

Nøkkelinfo

 • Pris
  12.950.000,-
 • Totalpris
  13.063.842,-
 • Bruksareal
  156.4m2
 • Primærrom
  131m2
 • Soverom
  5
 • Boligtype
  Rekkehus
 • Eierform
  Eierseksjon
Solgt

Jan Fredrik Bonde

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Jan Fredrik Bonde

Kort om eiendommen

Ekebergveien 223B, Hus 2

Innhold

Hus 2 ligger i bygg Nord.

Boligen går over 3 plan med garasje med plass til 1 bil i 1. etasje, stor balkong, takterrasse og høy standard. Gjennomført flott og et avstemt farge- og materialvalg. Flotte lysforhold med vinduer mot sørøst og sørvest.

1. etasje: Entré med plass til garderobeskap og adkomst til bad med toalett, servant, dusjhjørne og vaskesøyle, gang med trappeløp, 2 romslige soverom (ca. 12 og 13 kvm) hvorav begge med plass til garderobeskap. Adkomst til eget bad med toalett, servant, dusjhjørne og vaskesøyle fra det ene soverommet. Utgang til hage fra det andre soverommet.

2. etasje: Lys stue med åpent kjøkkendesign. Utgang til stor overbygget, sørvestvendt, balkong (ca. 16 kvm.) med utebod i enden. Store takhøye vinduer/skyvedører. 2 soverom med plass til garderobeskap, samt bad med servant, toalett og dusjhjørne (plass til badekar som tilvalg).

3. etasje: Loftstue/ tv-stue med utgang til usjenert og solrik takterrasse med fjordutsikt (ca. 12,5 kvm). Romslig soverom (ca. 12 kvm), bod samt stort loftsrom på ca. 22 kvm (ikke målbart areal pga. skråtak).

HUS NR. 2
CA. BRUKSAREAL: 156,4 m2
CA. P-ROM: 131,6 m2

Utvendige boder: 1,8 m2
Innvendige boder ca.: 26,2 m2
Garasje ca. 17,3 m2.

Megler

Portrettbilde av Jan Fredrik Bonde

Jan Fredrik Bonde

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Jan Fredrik på e-post
bonde@sem-johnsen.no

Kontakt Jan Fredrik på telefon
95 14 79 57

Bonde har mer enn 30 års erfaring fra meglerbransjen, er utdannet fra juridisk fakultet i Oslo samt BI. Bonde har blant annet jobbet i NOR eiendomsmegling (DNB) og Adv. Ek, hvor han gjennom de fleste år var den mestselgende megler. Bonde har forestått salg av alle typer eiendommer og har meget god kompetanse i Oslo vest, Bærum og på Nordstrand.

Bonde har gjennomført mer enn 4000 omsetninger og har i løpet av de 15 siste årene vært en av de mestselgende eiendomsmeglere i høyprissegmentet.

Erfaring, kompetanse, profesjonalitet, stor kontaktflate og diskresjon borger for gode salgsresultater.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.