Mølleåsen 54

Mølleåsen 54

Nøkkelinfo

 • Pris
  5.195.000,-
 • Totalpris
  5.218.842,-
 • Fellesutgifter
  1.600,-
 • Bruksareal
  115m2
 • Primærrom
  107m2
 • Soverom
  3
 • Boligtype
  Rekkehus
 • Eierform
  Selveier
Solgt

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Tom Z. Bliksmark

Kort om eiendommen

Rekkehus Mølleåsen

Adresse

Mølleåsen 54
1538 Moss

Matrikkel

Gnr. 3 bnr. 3142 i Moss kommune

Beliggenhet, adkomst

Midt mellom Moss og Son ligger Kambo, et rolig og familievennlig nabolag. Her finner du alt du trenger til daglig på lokalsenteret på Kambo, blant annet finner du apotek, dagligvare, kafé og pizzarestaurant.

For familier er Kambo ideelt!
Her er det barnehage, barneskole og en helt ny ungdomsskole, med flotte og sosiale uteområder som sandvolleyballbane, ballbinge og kunstgressbane. Her er det mulighet for aktivitet fra morgen til kveld. Frister sjølivet er det en stor moderne marina i Kambobukta. Legg i vei ut Mossesundet i båt, eller nyt en is på marinaen. Hva med et bad på Kulpestranda? Her er det langrundt, og et eldorado for barn.

Gåavstand til Kambobukta. Her kan du dra ut med kajakk en stille kveld og nyte kveldsroen på sjøen. Nøkkeland skole med trinn fra 1. til 10. klasse har beliggenhet rett i nærmiljøet og like ved ligger også Kambo ILs idrettsanlegg med fotballbaner og idrettshall.

Det er flotte turområder i nærområdet både sommer og vinter. Mosseskogen har mange flotte turstier med turmål som populære Molbekktjern. Om vinteren er det flotte preparerte skiløyper til blant annet Skihytta, hvor du også finner en lysløype. Det er alpinmuligheter i slalombakken på Store Brevik.

I Moss finnes et bredt utvalg av kultur og handelsmuligheter. En kuriositet er det gamle jernbanesporet mot Moss som nå er tilrettelagt for turgåere, og har blitt et flott og spennende turalternativ langs Mossesundet. Ta med fiskestang, her finner du en rekke gode fiskeplasser.

Kambo togstasjon er av nyere dato, og godt tilrettelagt for blant annet pendlere til Oslo.

Toget tar i underkant av 45 minutter, og knappe 4 minutter til Moss.

Type, eierform og byggeår

Rekkehus Selveier

Antall rom (evt. senger)

Soverom: 3

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 107 kvm, Bruksareal: 115 kvm

Standard

Mølleåsen består av rekkehus med 2 og 3 soverom med størrelser fra 90,4 kvm til 105,5 kvm samt townhouse med 4 soverom og størrelser fra 156 kvm til 160,5 kvm.

- Alle boligene leveres nøkkelferdige med hvitevarer.

Megler

Portrettbilde av Tom Z. Bliksmark

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Tom Z. på e-post
tzb@sem-johnsen.no

Kontakt Tom Z. på telefon
90 92 59 04

Tom Z. Bliksmark er utdannet eiendomsmegler fra BI. Han har vært eiendomsmegler i over 20 år, hovedsakelig med rådgivning, utvikling og salg av nye boligprosjekter på Østlandet.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.