Mølleåsen 17

Mølleåsen 17

Nøkkelinfo

 • Pris
  4.695.000,-
 • Totalpris
  4.718.877,-
 • Fellesutgifter
  1.602,-
 • Bruksareal
  100.5m2
 • Primærrom
  96m2
 • Soverom
  3
 • Boligtype
  Rekkehus
 • Eierform
  Selveier
Solgt

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler Nybygg / Prosjektleder

Megler: Tom Z. Bliksmark

Kort om eiendommen

Rekkehus Mølleåsen

Adresse

Mølleåsen 17
1538 Moss

Matrikkel

Gnr. 3 bnr. 3142 i Moss kommune

Beliggenhet, adkomst

Midt mellom Moss og Son ligger Kambo, et rolig og familievennlig nabolag. Her finner du alt du trenger til daglig på lokalsenteret på Kambo, blant annet finner du apotek, dagligvare, kafé og pizzarestaurant.

For familier er Kambo ideelt!
Her er det barnehage, barneskole og en helt ny ungdomsskole, med flotte og sosiale uteområder som sandvolleyballbane, ballbinge og kunstgressbane. Her er det mulighet for aktivitet fra morgen til kveld. Frister sjølivet er det en stor moderne marina i Kambobukta. Legg i vei ut Mossesundet i båt, eller nyt en is på marinaen. Hva med et bad på Kulpestranda? Her er det langrundt, og et eldorado for barn.

Gåavstand til Kambobukta. Her kan du dra ut med kajakk en stille kveld og nyte kveldsroen på sjøen. Nøkkeland skole med trinn fra 1. til 10. klasse har beliggenhet rett i nærmiljøet og like ved ligger også Kambo ILs idrettsanlegg med fotballbaner og idrettshall.

Det er flotte turområder i nærområdet både sommer og vinter. Mosseskogen har mange flotte turstier med turmål som populære Molbekktjern. Om vinteren er det flotte preparerte skiløyper til blant annet Skihytta, hvor du også finner en lysløype. Det er alpinmuligheter i slalombakken på Store Brevik.

I Moss finnes et bredt utvalg av kultur og handelsmuligheter. En kuriositet er det gamle jernbanesporet mot Moss som nå er tilrettelagt for turgåere, og har blitt et flott og spennende turalternativ langs Mossesundet. Ta med fiskestang, her finner du en rekke gode fiskeplasser.

Kambo togstasjon er av nyere dato, og godt tilrettelagt for blant annet pendlere til Oslo. Toget tar i underkant av 45 minutter, og knappe 4 minutter til Moss.

Type, eierform og byggeår

Rekkehus Selveier

Antall rom (evt. senger)

Soverom: 3

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 96,50 kvm, Bruksareal: 100,50 kvm

Standard

Mølleåsen består av rekkehus med 2 og 3 soverom med størrelser fra 90,4 kvm til 101,1 kvm.

- Alle boligene leveres nøkkelferdige med hvitevarer.
- Biloppstillingsplass foran inngangsparti i carportløsning.
- Hvitevarer og kjøkken fra anerkjent leverandør.
- Sentralstøvsuger for et bedre inneklima.
- Peisovn for varme og hygge.
- Ferdigplen og asfaltert innkjørsel.
- Gode oppbevaringsmuligheter .
- To delikate bad.
- 2 - 3 soverom..
- Balkong.
- Byggestart for første trinn er vedlagt!

I Mølleåsen legger vi til rette for trivelige lekesoner for områdets minste beboere. Her blir det trygt og godt å vokse opp. Det er kort avstand til både barnehager og skole, slik at hverdagen blir praktisk, enkel og grei.

Bod:
Det medfølger 1 sportsbod til alle boliger. Sportsbodene vil ligge i forbindelse med inngangspartiet til hver enkelt bolig.

Oppvarming

Det leveres termostatstyrte panelovner i alle soverom og stue/kjøkken. Varmekabler med gulvføler i gang og begge bad. Boligene leveres med stålrørspipe og vedovn av type Curve 100 S eller tilsvarende.

Parkering

Hver bolig har en biloppstillingsplass foran inngangsparti i en carportløsning. Enkelte av boligene har også plass til en bil nummer to ved inngangspartiet. Gjesteparkering iht. utomhusplan.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Oppgjør

Kjøper skal innbetale kr 100.000,- i forskudd. Hovedoppgjør (rest kjøpesum og kjøpsomkostninger) skal innbetales til meglers klientkonto senest én uke før overtagelse av eierseksjonen.

Solgt ihht. bustadoppføringsloven

Eiendommen selges ihht bustadoppføringsloven og dens bestemmelser om garanti og sikring av innbetalte midler. Kjøpesummen vil ikke overføres før oppgjørsavdelingen har mottatt ferdigattest/midlertidig brukstillatelse eller nødvendige garantier.

Overtagelse

For trinn 1 (Hus 1-10 og 21-32): Antatt overtagelse er fra 4. kvartal 2020. Dette under forutsetning av byggestart 1. kvartal 2020.

For trinn 2 (Hus 11-16 og 33-42): Antatt overtagelse er fra 2. kvartal 2021. Dette under forutsetning av byggestart 2. kvartal 2020.

Megler

Portrettbilde av Tom Z. Bliksmark

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler Nybygg / Prosjektleder

Kontakt Tom Z. på e-post
tzb@sem-johnsen.no

Kontakt Tom Z. på telefon
90 92 59 04

Tom Z. Bliksmark er utdannet eiendomsmegler fra BI. Han har vært eiendomsmegler i over 20 år, hovedsakelig med rådgivning, utvikling og salg av nye boligprosjekter på Østlandet.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.