Mølleåsen 12

Mølleåsen 12

Nøkkelinfo

 • Pris
  4.570.000,-
 • Totalpris
  4.593.877,-
 • Fellesutgifter
  1.602,-
 • Bruksareal
  100.1m2
 • Primærrom
  96m2
 • Soverom
  3
 • Boligtype
  Rekkehus
 • Eierform
  Selveier

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Tom Z. Bliksmark

Kort om eiendommen

Rekkehus Mølleåsen

Adresse

Mølleåsen 12
1538 Moss

Matrikkel

Gnr. 3 bnr. 3142 i Moss kommune

Beliggenhet, adkomst

Midt mellom Moss og Son ligger Kambo, et rolig og familievennlig nabolag. Her finner du alt du trenger til daglig på lokalsenteret på Kambo, blant annet finner du apotek, dagligvare, kafé og pizzarestaurant.

For familier er Kambo ideelt!
Her er det barnehage, barneskole og en helt ny ungdomsskole, med flotte og sosiale uteområder som sandvolleyballbane, ballbinge og kunstgressbane. Her er det mulighet for aktivitet fra morgen til kveld. Frister sjølivet er det en stor moderne marina i Kambobukta. Legg i vei ut Mossesundet i båt, eller nyt en is på marinaen. Hva med et bad på Kulpestranda? Her er det langrundt, og et eldorado for barn.

Gåavstand til Kambobukta. Her kan du dra ut med kajakk en stille kveld og nyte kveldsroen på sjøen. Nøkkeland skole med trinn fra 1. til 10. klasse har beliggenhet rett i nærmiljøet og like ved ligger også Kambo ILs idrettsanlegg med fotballbaner og idrettshall.

Det er flotte turområder i nærområdet både sommer og vinter. Mosseskogen har mange flotte turstier med turmål som populære Molbekktjern. Om vinteren er det flotte preparerte skiløyper til blant annet Skihytta, hvor du også finner en lysløype. Det er alpinmuligheter i slalombakken på Store Brevik.

I Moss finnes et bredt utvalg av kultur og handelsmuligheter. En kuriositet er det gamle jernbanesporet mot Moss som nå er tilrettelagt for turgåere, og har blitt et flott og spennende turalternativ langs Mossesundet. Ta med fiskestang, her finner du en rekke gode fiskeplasser.

Kambo togstasjon er av nyere dato, og godt tilrettelagt for blant annet pendlere til Oslo. Toget tar i underkant av 45 minutter, og knappe 4 minutter til Moss.

Type, eierform og byggeår

Rekkehus Selveier

Antall rom (evt. senger)

Soverom: 3

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 96,50 kvm, Bruksareal: 100,10 kvm

Standard

Mølleåsen består av rekkehus med 2 og 3 soverom med størrelser fra 90,4 kvm til 105,5 kvm samt townhouse med 4 soverom og størrelser fra 156 kvm til 160,5 kvm.

- Alle boligene leveres nøkkelferdige med hvitevarer.
- Biloppstillingsplass ved inngangsparti i carportløsning eller garasje.
- Hvitevarer og kjøkken fra anerkjent leverandør.
- Sentralstøvsuger for et bedre inneklima.
- Peisovn for varme og hygge.
- Ferdigplen og asfaltert innkjørsel.
- Gode oppbevaringsmuligheter .
- To delikate bad.
- 2 - 4 soverom..
- Hyggelige uteplasser, de største boligene boligene får balkonger på hele 42 kvm!

- For trinn 1 (Hus 1-10 og 21-32): Overtagelsestidspunkt for trinn 1 er klare. Se prisliste.
- For trinn 2 (Hus 11-16 og 33-42): Antatt overtagelse er fra 2. kvartal 2021. Dette under forutsetning av byggestart 2. kvartal 2020.
- For trinn 3 (Hus 17-20 og 43-50): Antatt overtagelse er fra 4. kvartal 2021. Dette under forutsetning av byggestart 2. kvartal 2021.

I Mølleåsen legger vi til rette for trivelige lekesoner for områdets minste beboere. Her blir det trygt og godt å vokse opp. Det er kort avstand til både barnehager og skole, slik at hverdagen blir praktisk, enkel og grei.

Bod:
Det medfølger 1 sportsbod til alle boliger. Sportsbodene vil ligge i forbindelse med inngangspartiet til hver enkelt bolig.

*Husbankfinansiering!
Det er mulig å søke om gunstig finansiering gjennom Husbanken for hus 43 - 50. Det kan søkes om inntil 85 % av kjøpesum! Husbanken tilbyr per 15.01.21 flytende nominell rente på 0,79 %

Ta kontakt med megler for mer informasjon.

*Smarthusteknologi!
Nye kjøpere som inngår kjøpekontrakt for hus 43-50 før 1. juni 2021 får nå en pakke med smarthusteknologi fra Futurehome inkludert!

Mer om dette kan du lese på: https://bakke-as.no/boliger-til-salgs/molleasen/aktuelt/kjop-bolig-fa-med-smarthusteknologi

For mer generell informasjon om smarthusteknologi, se: https://bakke-as.no/boliger-til-salgs/molleasen/aktuelt/teknologien-gjor-huset-ditt-smart

*Trygghet
- Dobbeltboligforsikring*
- Kun 100 000 i forskudd, men først ved endelig kontraktsinngåelse
- Hvitevarer inkludert i prisen

Dobbeltboligforsikring er en sikkerhet for at man ikke blir sittende med store og doble kostnader mellom salg av gammel bolig og kjøp av ny. Forsikringen dekker, på gitte vilkår, ekstra boligkostnader med inntil kr 15 000 per måned i inntil 9 måneder (3 måneders karenstid) dersom du ikke får solgt din nåværende bolig før overtakelse av ny bolig.

Oppvarming

Det leveres termostatstyrte panelovner i alle soverom og stue/kjøkken. Varmekabler med gulvføler i gang og begge bad. Boligene leveres med stålrørspipe og vedovn av type Curve 100 S eller tilsvarende.

Parkering

Boligene i trinn 1, 2 samt hus 17-20 i trinn 3 får biloppstillingsplass foran inngangsparti i en carportløsning. Enkelte av boligene har også plass til en bil nummer to ved inngangspartiet.

Hus 43-50 får garasje integrert i boligen.

Gjesteparkering iht. utomhusplan.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Oppgjør

Kjøper skal innbetale kr 100.000,- i forskudd. Hovedoppgjør (rest kjøpesum og kjøpsomkostninger) skal innbetales til meglers klientkonto senest én uke før overtagelse av eierseksjonen.

Solgt ihht. bustadoppføringsloven

Eiendommen selges ihht bustadoppføringsloven og dens bestemmelser om garanti og sikring av innbetalte midler. Kjøpesummen vil ikke overføres før oppgjørsavdelingen har mottatt ferdigattest/midlertidig brukstillatelse eller nødvendige garantier.

Overtagelse

For trinn 1 (Hus 1-10 og 21-32): Overtagelsesdatoer er fastsatt. Se prisliste.

For trinn 2 (Hus 11-16 og 33-42): Antatt overtagelse er fra 2. kvartal 2021. Dette under forutsetning av byggestart 2. kvartal 2020.

For trinn 3 (Hus 17-20 og 43-50): Antatt overtagelse er fra 4. kvartal 2021. Dette under forutsetning av byggestart 2. kvartal 2021.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Portrettbilde av Tom Z. Bliksmark

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Tom Z. på e-post
tzb@sem-johnsen.no

Kontakt Tom Z. på telefon
90 92 59 04

Tom Z. Bliksmark er utdannet eiendomsmegler fra BI. Han har vært eiendomsmegler i over 20 år, hovedsakelig med rådgivning, utvikling og salg av nye boligprosjekter på Østlandet.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Mølleåsen 12? Klikk her