Prestegårdshagen 01 Rekkehus

Prestegårdshagen 01 Rekkehus

Nøkkelinfo

 • Pris
  4.190.000,-
 • Totalpris
  4.193.677,-
 • Bruksareal
  128m2
 • Primærrom
  122m2
 • Soverom
  3
 • Boligtype
  Rekkehus
 • Eierform
  Eierseksjon

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler Nybygg / Prosjektleder

Megler: Tom Z. Bliksmark

Helene Røgler

Eiendomsmegler

Megler: Helene Røgler

Kort om eiendommen

Rekkehus Prestegårdshagen

Velkommen til Prestegårdshagen!

Midt mellom grønnkledde åser og spredte åkerlapper ligger rolige Hof. I disse landlige og idylliske omgivelsene skal det nå bygges et nytt boligområde ideelt for barnefamilier som søker rom for vekst og tid til hverandre. Dette prosjektet, kalt Prestegårdshagen, vil bestå av både eneboliger, rekkehus og leiligheter i forskjellige størrelser. De nye boligene vil kjennetegnes av luftige rom, god takøyde og skandinavisk design - alt for å underbygge en moderne livsstil for hele familien.

OM BOLIGENE OG PROSJEKTET
Salgstrinn 1 består av 31 nye boliger. Her kan du velge mellom leiligheter fra 72-74 kvm, tomannsboliger og rekkehus fra 90-128 kvm og eneboliger på 150 kvm.

Rene linjer, moderne rominndeling og varierende etasjenivåer, møter smarte løsninger for både store og små. Boligene er påkostet både i forhold til design og kvalitet. Det legges opp til en god standard med blant annet eikeparkett på gulv og moderne kjøkken- og baderomsinnredning fra anerkjente leverandører. Kjøkkenet leveres med integrerte hvitevarer. I tillegg til flere felles leke- og oppholdsarealer, vil hver enkelt bolig få privat uteareal gjennom hage/balkong/terrasse/takterrasse. Det er ingen mørke kjellerarealer, alt boligareal blir over bakken. Det blir gjennomgående planløsninger med flotte lys- og solforhold.

Alt dette i kombinasjon med de fantastiske omgivelsene danner et perfekt grunnlag for å etablere og vokse sammen som familie. Med hyggelige gater som sniker seg gjennom det stilrene nabolaget tilrettelagt for barn, kommer dette til å bli et sted der mennesker med like ønsker og drømmer for hverdagen vil møtes. Prestegårdshagen vil bli et nabolag der barna kan løpe over å ringe på hos naboen, der foreldrene vil kjenne hverandre, der familien har tid og overskudd til å fokusere på hverandre.

PARKERING OG SPORTSBOD
Det medfølger til alle boliger 1 biloppstillingsplass (åpen), 1 biloppstillingsplass i carport og 1 sportsbod.

BELIGGENHET
Som en idyllisk landlig perle ligger Prestegårdshagen i et område som er omringet av flott natur.

Både sommer og vinter skaper dette vanvittige muligheter for den aktive. Skulle du ha lyst til å teste fiskelykken, eller bare slenge deg uti for en deilig kveldsdukkert tar det ikke mer enn 5 minutter å sykle til Vikevannet. Her ligger det flere gode fiske- og badeplasser. Om sommeren er alle turstiene i området rundt Hof godt egnet for fot- og sykkelturer. Skulle du ha lyst til å dra på lengre turer kan du for eksempel vende snuta mot Vestfolds nest høyeste fjell, Skibergfjellet på 634 meter over havet. Fra toppen kan man nyte en fantastisk utsikt over Oslofjorden, Færder fyr, svenskekysten, samt Tryvannstårnet, Norefjell og Jonsknuten. Dette vitner om hvor sentralt lokalisert Hof ligger, til tross for sine landlige omgivelser. En kjøretur på mellom 15 og 30 minutter tar deg til en rekke byer med et mer urbant preg enn Hof selv, av de største er Holmestrand, Tønsberg og Drammen. Her kan du nyte hyggelige restauranter og kafeer med sjøutsikt fra brygga, eller titte rundt på et av de mange sentrene. Hovedstaden ligger heller ikke mer enn en snau time unna med bilen. E18 tar deg raskt både nord- og sørover. Moderne Prestegårdshagen ligger slik til at både sjøliv, fjellturer og byenes mylder er godt innenfor rekkevidde - en kombinasjon som er de færreste steder forunt!

FREMDRIFT OG ØKONOMI
Bolignummere 1-6 og 22-26 er nylig ferdigstilt (juli 2020). Bolignummere 31-38 ferdigstilles i oktober 2020. Bygging av øvrige boliger er ikke igangsatt p.t. Antatt overtagelse er i løpet av 4. kvartal 2021 for bolig 16-22. Dette under forutsetning av vedtatt byggestart desember 2020.

Ingen forskuddsbetaling ved kjøp før byggestart! Hovedoppgjør (kjøpesum, kjøpsomkostninger og evt. tilvalg) skal innbetales senest én uke før overtagelse. Kjøpsomkostninger per bolig beløper seg til kun mellom kr 7.554,- til kr 9.101,-. Se eksakt beløp for den enkelte bolig i prisliste fra megler.

Størrelsen på fellesutgiftene er ikke fastsatt, men stipulerte fellesutgifter skal dekke hhv. samvirkelagets og sameiets ordinære driftsutgifter slik som kommunale avgifter, snømåking, felles bygningsforsikring, forretningsførsel, drift og vedlikehold av fellesarealer m.m., men avhenger av ytelsene samvirkelaget/sameiet rekvirerer. Erfaringsmessig vil dette beløpe seg til ca. kr. 20-25,- pr. kvm. BRA/mnd.

LOVGRUNNLAG
Boligene selges iht. bestemmelsene i bustadoppføringslova, herunder 5 års garanti iht. lovens §12. For øvrig gjelder eierseksjonsloven for sameiet og driften av dette. De ferdigstilte boligene (Hus 01 og 26) selges som de er, jfr. Avhendingslovens § 3-9. Dersom boligene blir solgt innen 6 måneder etter ferdigstillelse skal selger stille garanti iht. Bustadoppføringslova § 12, jfr. Avhendingslovens § 2-11.

Denne annonsen er ingen fullgod eller uttømmende presentasjon av prosjektet/eiendommen. Det er derfor viktig at interessenter kontakter megler for å få tilsendt komplett salgsdokumentasjon og går nøye gjennom dette før inngivelse av kjøpetilbud. Alle salgsdokumenter kan også leses og lastes ned på http://www.prestegaardshagen.no.

Se også prosjektets hjemmeside, http://www.prestegaardshagen.no, hvor du kan laste ned salgsdokumenter og manøvrere deg rundt i vår boligvelger.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Meglere

Portrettbilde av Tom Z. Bliksmark

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler Nybygg / Prosjektleder

Kontakt Tom Z. på e-post
tzb@sem-johnsen.no

Kontakt Tom Z. på telefon
90 92 59 04

Tom Z. Bliksmark er utdannet eiendomsmegler fra BI. Han har vært eiendomsmegler i over 20 år, hovedsakelig med rådgivning, utvikling og salg av nye boligprosjekter på Østlandet.

Les mer
Portrettbilde av Helene Røgler

Helene Røgler

Eiendomsmegler

Kontakt Helene på e-post
hr@sem-johnsen.no

Kontakt Helene på telefon
97 77 66 80

Helene har jobbet med prosjektmegling siden 2014 og var ferdig med sin utdannelse på BI sommeren 2015. Helene er meget kvalitetsbevisst og ble utmerket som årets eiendomsmeglerstudent i sitt kull. Helene er en pliktoppfyllende, positiv og ryddig ung dame som alltid har et smil på lur.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.