Strandvegen Hage - Hus 12

Strandvegen Hage - Hus 12

Nøkkelinfo

 • Pris
  6.990.000,-
 • Totalpris
  7.012.118,-
 • Bruksareal
  126.9m2
 • Primærrom
  122m2
 • Soverom
  4
 • Boligtype
  Rekkehus
 • Eierform
  Borettslag
Solgt

Lene Markegård

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Lene Markegård

Kort om eiendommen

Strandvegen Hage - Hus 12

Innhold

Enderekkehus over tre plan med hage vendt mot sør og med usjenert takterrasse. I tillegg leveres det markterrasse på begge sider. Hyggelig inngangsparti som vil bli steinbelagt. Lys og gjennomgående første etasje med stor stue med mye vindusflate. Stuen er knyttet sammen med adskilt kjøkken. Resterende første etasje inneholder bod, entré og bad. Andre etasje inneholder 4 soverom, bad og bod. Tredje etasje har en stor, lys loftstue med utgang til usjenert takterrasse som vender mot både nord og sør. Boligen er tilrettelagt for universell tilgjengelighet med alle hovedfunksjoner på inngangsplanet. Som tilvalg kan andre etasje leveres med 2 bad, 3 soverom samt Wic. Boligen er sentralt plassert i prosjektet med kort vei til biloppstilling i P-kjeller, felles tun og gjesteparkeringen. Boligen tildeles en biloppstillingsplass med ladeboks for elbillading og en sportsbod på 5 Kvm i P-kjeller.

Megler

Portrettbilde av Lene Markegård

Lene Markegård

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Lene på e-post
lhm@sem-johnsen.no

Kontakt Lene på telefon
91 82 39 23

Lene har 14 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen, hovedsakelig som prosjektmegler, og også som bruktmegler. I disse årene har hun bistått i mer enn 1500 bolighandler, og har igjennom dette opparbeidet omfattende erfaring og en inngående kunnskap, særlig om prosjektmarkedet. De siste årene har gjennomførte boligsalg ligget rundt 170 prosjekterte boliger, i Stor-Oslo.

Kvaliteter som legges til grunn for Lenes arbeidsmetodikk er trygghet for partene, effektivitet og god gjennomføringsevne.

Les mer