Strandvegen Hage - Hus 19

Strandvegen Hage - Hus 19

Nøkkelinfo

 • Pris
  7.990.000,-
 • Totalpris
  8.017.118,-
 • Bruksareal
  166.5m2
 • Primærrom
  131m2
 • Soverom
  4
 • Boligtype
  Rekkehus
 • Eierform
  Borettslag
Solgt

Lene Markegård

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Lene Markegård

Kort om eiendommen

Strandvegen Hage - Hus 19

Innhold

Stort rekkehus på ende med tre plan og disponibel kjellerdel. Sørvestvendt hage og takterrasse vendt mot felles tun. I tillegg leveres det markterrasse på begge sider av boligen. Hyggelig inngangsparti som vil bli steinbelagt. Kjellerplan med direkte utgang til P-kjeller. Kjellerarealene inneholder 5 Kvm sportsbod og et stort rom på 21 Kvm med en rekke bruksmuligheter. Lys og gjennomgående første etasje med stor stue og mye vindusflate. Stuen er knyttet sammen med et adskilt kjøkken. Resterende første etasje inneholder stor entré og et gjestetoalett. Andre etasje inneholder 4 soverom og bad. Tredje etasje har en stor, lys loftstue med utgang til usjenert takterrasse. Som tilvalg kan andre etasje leveres med 2 bad, 3 soverom samt Wic. Boligen tildeles en biloppstillingsplass med ladeboks for elbillading i felles P-kjeller.

Megler

Portrettbilde av Lene Markegård

Lene Markegård

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Lene på e-post
lhm@sem-johnsen.no

Kontakt Lene på telefon
91 82 39 23

Lene har 14 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen, hovedsakelig som prosjektmegler, og også som bruktmegler. I disse årene har hun bistått i mer enn 1500 bolighandler, og har igjennom dette opparbeidet omfattende erfaring og en inngående kunnskap, særlig om prosjektmarkedet. De siste årene har gjennomførte boligsalg ligget rundt 170 prosjekterte boliger, i Stor-Oslo.

Kvaliteter som legges til grunn for Lenes arbeidsmetodikk er trygghet for partene, effektivitet og god gjennomføringsevne.

Les mer