Strandvegen Hage - Hus 20

Strandvegen Hage - Hus 20

Nøkkelinfo

 • Pris
  6.995.000,-
 • Totalpris
  7.018.241,-
 • Bruksareal
  135.5m2
 • Primærrom
  106m2
 • Soverom
  4
 • Boligtype
  Rekkehus
 • Eierform
  Borettslag

Lene Markegård

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Lene Markegård

Kort om eiendommen

Strandvegen Hage - Hus 20

Innhold

Enderekkehus over to plan og kjeller med sørvestvendt hage, i tillegg til markterrasse på begge sider. Hyggelig inngangsparti som vil bli steinbelagt. Kjellerplan med direkte utgang til egen oppstillingsplass i P-kjeller. Kjellerarealene inneholder bodarealer og et disponibelt rom med en rekke bruksmuligheter. Lys og gjennomgående første etasje med stor stue og mye vindusflate. Stuen er knyttet sammen med et adskilt kjøkken. Resterende første etasje inneholder stor entré og et gjestetoalett. Andre etasje inneholder 4 soverom og bad. Som tilvalg kan andre etasje leveres med 2 bad, 3 soverom samt Wic. Boligen tildeles en biloppstillingsplass med ladeboks for elbillading i felles P-kjeller.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Portrettbilde av Lene Markegård

Lene Markegård

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Lene på e-post
lhm@sem-johnsen.no

Kontakt Lene på telefon
91 82 39 23

Lene har 14 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen, hovedsakelig som prosjektmegler, og også som bruktmegler. I disse årene har hun bistått i mer enn 1500 bolighandler, og har igjennom dette opparbeidet omfattende erfaring og en inngående kunnskap, særlig om prosjektmarkedet. De siste årene har gjennomførte boligsalg ligget rundt 170 prosjekterte boliger, i Stor-Oslo.

Kvaliteter som legges til grunn for Lenes arbeidsmetodikk er trygghet for partene, effektivitet og god gjennomføringsevne.

Les mer