Strandvegen Hage - Hus 27

Strandvegen Hage - Hus 27

Nøkkelinfo

 • Pris
  7.990.000,-
 • Totalpris
  8.016.064,-
 • Bruksareal
  160.5m2
 • Primærrom
  131m2
 • Soverom
  4
 • Boligtype
  Rekkehus
 • Eierform
  Borettslag
Solgt

Lene Markegård

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Lene Markegård

Kort om eiendommen

Strandvegen Hage - Hus 27

Innhold

Stort rekkehus over tre etasjer og disponibel kjellerdel. Sørvestvendt hage og stor takterrasse. I tillegg leveres det markterrasse på begge sider av boligen. Hyggelig inngangsparti som vil bli steinbelagt. Kjellerplan med direkte utgang til egen oppstillingsplass i P-kjeller. Kjellerarealene inneholder bodarealer og et disponibelt rom med en rekke bruksmuligheter. Lys og gjennomgående første etasje med stue med utgang til hage via stor skyvedør. Stuen er knyttet sammen med et adskilt kjøkken. Resterende første etasje inneholder stor entré og et gjestetoalett. Andre etasje inneholder 4 soverom og bad. Tredje etasje har en lys loftstue med utgang til stor takterrasse. Som tilvalg kan andre etasje leveres med 2 bad, 3 soverom samt Wic. Boligen tildeles en biloppstillingsplass med ladeboks for elbillading i felles P-kjeller.

Megler

Portrettbilde av Lene Markegård

Lene Markegård

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Lene på e-post
lhm@sem-johnsen.no

Kontakt Lene på telefon
91 82 39 23

Lene har 14 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen, hovedsakelig som prosjektmegler, og også som bruktmegler. I disse årene har hun bistått i mer enn 1500 bolighandler, og har igjennom dette opparbeidet omfattende erfaring og en inngående kunnskap, særlig om prosjektmarkedet. De siste årene har gjennomførte boligsalg ligget rundt 170 prosjekterte boliger, i Stor-Oslo.

Kvaliteter som legges til grunn for Lenes arbeidsmetodikk er trygghet for partene, effektivitet og god gjennomføringsevne.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.