Strandvegen Hage - Hus 6

Strandvegen Hage - Hus 6

Nøkkelinfo

 • Pris
  6.995.000,-
 • Totalpris
  7.016.917,-
 • Bruksareal
  126.9m2
 • Primærrom
  122m2
 • Soverom
  4
 • Boligtype
  Rekkehus
 • Eierform
  Borettslag
Solgt

Lene Markegård

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Lene Markegård

Kort om eiendommen

Strandvegen Hage - Hus 6

Innhold

Rekkehus over tre plan med sørvestvendt hage og usjenert takterrasse. I tillegg leveres markterrasse på begge sider. Hyggelig inngangsparti som vil bli steinbelagt. Lys og gjennomgående første etasje med stor stue med utgang gjennom skyvedør til egen hage. Stuen er knyttet sammen med et adskilt kjøkken. Resterende første etasje inneholder bod, entré og bad. Andre etasje inneholder 4 soverom, bad og bod. Tredje etasje har en stor, lys loftstue med utgang til usjenert takterrasse. Boligen er tilrettelagt for universell tilgjengelighet med alle hovedfunksjoner på inngangsplanet. Som tilvalg kan andre etasje leveres med 2 bad, 3 soverom samt Wic. Boligen tildeles en biloppstillingsplass med ladeboks for elbillading og en sportsbod på 5 Kvm i P-kjeller.

Megler

Portrettbilde av Lene Markegård

Lene Markegård

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Lene på e-post
lhm@sem-johnsen.no

Kontakt Lene på telefon
91 82 39 23

Lene har 14 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen, hovedsakelig som prosjektmegler, og også som bruktmegler. I disse årene har hun bistått i mer enn 1500 bolighandler, og har igjennom dette opparbeidet omfattende erfaring og en inngående kunnskap, særlig om prosjektmarkedet. De siste årene har gjennomførte boligsalg ligget rundt 170 prosjekterte boliger, i Stor-Oslo.

Kvaliteter som legges til grunn for Lenes arbeidsmetodikk er trygghet for partene, effektivitet og god gjennomføringsevne.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.