Rektorhaugen 37

Rektorhaugen 37

Prisantydning 3.950.000,-
Omkostninger 7.964,-
Totalpris 4.112.964,-
P-rom 69m2
Byggeår 1960
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag
Solgt

Finn Bragnes

Salgs- og markedsansvarlig / Eiendomsmegler

Megler: Finn Bragnes

Iga Okon

Eiendomsmeglerfullmektig

Megler: Iga Okon

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  4.214,-
 • Fellesformue
  48.323,-
 • Fellesgjeld
  155.000,-
 • Energimerke
  F – mørkegrønn

Kort om eiendommen

Oppussingsobjekt på populære Tåsen. Gjennomgående 3-roms i 1.etasje med balkong. Forkjøpsrett for statsansatte.

Høydepunkter

I et attraktivt område sentralt på Tåsen med nærhet til Marka såvel som sentrum finner du Rektorhaugen Borettslag.
I boligblokkens 1.etasje ligger 3-roms leiligheten med solrik balkong mot vest.

Boligen er utidsmessig med eldre innredning/utstyr og trenger utbedringer og generell oppussing/oppgradering. Leiligheten er gjennomgående, har to soverom, stue, kjøkken, baderom og wc. Det er gode lysforhold i leiligheten og grønne, flotte fellesarealer rundt blokken. Det er svært god avstand mellom omliggende bebyggelse og leiligheten, og den oppleves å ligge helt usjenert. Varmtvann og fyring inkludert i fellesutgiftene. Mulighet for leie garasjeplass.

Dette er et borettslag med fortrinnsrett for statsansatte.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et veletablert, barnevennlig og attraktivt boligområde på Tåsen i Oslo, med nærhet til byen så vel som til marka. Det er kort vei til friarealet Havnajordet som fører inn i Nordmarka og Maridalen med sine fantastiske rekreasjonsmuligheter sommer som vinter. I tillegg har man flotte turløyper og bademuligheter ved Sognsvann og Stilla. Det er flere friarealer i området, som Godalsparken med akebakke, samt Voldsløkka med fotballbane, volleyballbane og skøytebane.

Verdt å nevne er også sjarmerende Ullevål Haveby som ligger i gangavstand fra leiligheten. Videre er det gangavstand til parkområder og tennisbane, samt idylliske Damplassen med populære Åpent Bakeri, små koselige butikker og søndagsåpen kolonialforretning. Ullevaal Stadion har mer enn bare fotball. I handlegaten og selve anlegget finner du både klesbutikker, parfymeri, apotek, frisør, vinmonopol, NIMI, matbutikk mv.

Fra området er det gang- og sykkelavstand til Storo, Rikshospitalet, Ullevål Sykehus, Forskningsparken, Universitetet på Blindern, Nydalen og Idrettshøyskolen m.m.

Meglere

Portrettbilde av Finn Bragnes

Finn Bragnes

Salgs- og markedsansvarlig / Eiendomsmegler

Kontakt Finn på e-post
fbr@sem-johnsen.no

Kontakt Finn på telefon
91 31 58 18

Finn har arbeidet som boligmegler siden 1990, med hovedfokus på salg av nye boliger siden 1992: 10 år i OBOS (siste år som leder av nybyggavdeling), 10 år i Gjensidige NOR som ble innfusjonert med DNB Nybygg, 3 år hos Privatmegleren (salg og markedsansvarlig nybygg), nå i Sem & Johnsen som prosjektmegler og salgs- og markedsansvarlig for nybygg.


Les mer