ROLFSTANGVEIEN 6

ROLFSTANGVEIEN 6

Prisantydning 4.990.000,-
Omkostninger 140.069,-
Totalpris 5.130.069,-
P-rom 56m2
Byggeår 2008
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Peter Skaara

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Peter Skaara

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.161,-
 • Fellesformue
  13.890,-
 • Ligningsverdi
  982.534,-
 • Energimerke
  C – mørkegrønn

Kort om eiendommen

Lys og moderne 2-roms med balkong og sjøutsikt - garasje - heis - peis - fjernvarme - rolig og attraktiv beliggenhet

Beliggenhet

Delikat 2-roms leilighet med umiddelbar nærhet til gode opplevelser for barn og voksne. Fra balkong er det pent utsyn mot fellesområde, fjorden, vannspeil og felles lekeplass.

Rolfstangen er tilknyttet Rolfsbukta med nærhet til fjorden med flotte brygger, kanaler, vannspeil, fontene og beplatning mellom bebyggelsen. Området er det eneste i Fornebuplanen hvor bebyggelsen trekkes helt ned til sjøen, og er ferdig utbygget.

Fardals Bakeri ligger på bryggen på Rolfsbukta, på bakkeplan i Kanalbygg 4. Der kan det handles bakevarer, og det blir også servering både inne og ute på bryggen. Det er således svært kort vei for å handle nybakt brød eller rykende ferske croissanter til frokosten.
I tillegg er det kort gangavstand til både resturanten på Scandic Fornebu og til Sjøflyhavna som har uteservering, takterrasse og matservering.

Rolfstangen badestrand, kun minutter fra boligen, er kjent for sin idylliske badeplass med både sandstrender og svaberg. På en av disse strendene holder også Lysakerfjorden Vindsurfclub til. Sjøbad og soling gjøres også fra bryggen like nedenfor leiligheten. Her er det gode muligheter for både morgenbad og kveldsbad, eller en kaffe eller et glass vin på bryggen, også i hverdagen. Det er også kort gange til idylliske Halden Brygge med badeplass og iskiosk, og også internasjonalt anbefalte Storøyodden badeplass med både iskiosk og en rekke andre fasiliteter, deriblant baderampe for handikappede, strand-volleyball, oppbevaringsbokser og toaletter.

Kort gange til flott kjøpesenter (Fornebu S) som sto ferdig høsten 2014. Fornebu S har et rikt utvalg av forretninger, Vinmonopol, kaféer og restauranter som Jonathan Sushi. Her finnes også Elixia treningssenter. Forøvrig kort kjøreavstand til handlesenter på CC Vest og Lysaker Brygge.

Fornebu består videre av friluftsområder, turstier, båtplasser og badestrand.

Megler

Portrettbilde av Peter Skaara

Peter Skaara

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Peter på e-post
pas@sem-johnsen.no

Kontakt Peter på telefon
90 63 46 64

Peter har jobbet som megler siden 2003 etter endt studie på BI Oslo, med Bachelor i Økonomi og Administrasjon, herunder spesialisering i markedsføring.

Siden starten i 2003 har primærområdene vært Oslo Vest og Bærum gjennom henholdsvis M2 Eiendomsmegling på Frogner, Vinderen Eiendomsmegling, som leder for Meglerhuset Selvaags kontor på Tjuvholmen, og fra 2013 som megler i Sem & Johnsen. Peter har bred erfaring fra både brukt- og nyboligsalg, med særlig vekt på det siste fra tiden i Selvaag og fremover.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.