Super leilighet for førstegangskjøpere! Hyggelig sameie med 20 seksjoner, stor parkeringsplass og nær Heggedal sentrum. Endeleilighet i 1.etg. med veranda med fint utsyn. Godt oppusset siden 2006. Flytt rett inn!

Røykenveien 381B

Prisantydning 1.980.000,-
Omkostninger 70.417,-
Totalpris 2.058.043,-
P-rom 32m2
Byggeår 1980
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  2.088,-
 • Fellesgjeld
  7.626,-
 • Ligningsverdi
  369.950,-
 • Energimerke
  D – rød

Kort om eiendommen

Lys og hyggelig 2-roms endeleilighet. Veranda m/ettermiddag-/kveldssol. Flislagt bad med varmekabler. P-plass. Stor bod.

Høydepunkter

- Lys og hyggelig 2-roms
- Pent oppusset
- Flislagt bad med varmekabler
- Plass til vaskemaskin på eget bad
- Innfelte høyttalere i stuen
- Nymalt veranda med ettermiddagssol
- God garderobeplass
- Stor bod i kjeller
- Utvendig, stor parkeringsplass
- Nær forretninger, buss, skoler og Gjellumvannet

Beliggenhet

Hyggelig beliggenhet i "enden" av Heggedal - med naturen som nærmeste nabo!
Heggedal er et hyggelig tettsted som har vært i sterk utvikling de siste årene. Her får du en god mix av grønne og landlige omgivelser i tillegg til at du har kort vei til både Asker sentrum og idylliske Vollen med Sjøstrand, nisjebutikker og hyggelige spisesteder ved Marinaen.

Fra leiligheten har du gangavstand til butikk og bussholdeplass. Heggedal sentrum fremstår i dag som et nytt og moderne nærsenter med flere matbutikker, restauranter, frisører, helse- og velværetilbud, kafé med livemusikk og kommunale tjenester som bibliotek og helsestasjon samt ny togstasjon. Det er bygget flere hundre nye boliger og sentrum uvides stadig. Det er anlagt ny sykkelpark rett i nærheten av Hjørnebygget og på vinterstid vil det bli tilrettelagt for ski- og skøytelek i parken. Om sommeren kan du nyte solen og badestranden ved Gjellumvannet og for idrettsglade har Heggedal et aktivt idrettsmiljø med egen idrettsklubb som drives av lokale ildsjeler. Heggedal IL tilbyr fotball, langrenn, allidrett, friidrett, trim og trening. Gjellum idrettsanlegg har eget klubbhus/grendehus, kunstgressbane, ballbinge og grusbane. Grusbanen blir preppet for skøytebane når kulden kommer. På vinteren er det flotte preparerte skiløyper for både store og små, bl.a. Eidssletta og i Kjekstadmarka. I enden av Gjellumvannet mot Asker ligger Vardåsen med eget alpinanlegg.