RYKKINNTOPPEN B2202

RYKKINNTOPPEN B2202

Nøkkelinfo

 • Pris
  3.800.000,-
 • Totalpris
  3.823.002,-
 • Bruksareal
  57 – 109m2
 • Primærrom
  52m2
 • Soverom
  1 – 3
 • Etasje
  3
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
Solgt

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Tom Z. Bliksmark

Kort om eiendommen

Rykkinntoppen - 65 nye selveierleiligheter med fantastisk beliggenhet på Rykkinn kommer snart for salg! Meld din interesse nå!

Beliggenhet

Rykkinntoppen ligger på en høyde øverst i Rykkinnveien. Sammen med FRAM-senteret vil bebyggelsen skape et hyggelig tun med benker og beplantning. Fra samtlige enheter tar heisen deg ned på bakkeplan. Herfra rusler du direkte ut på tunet hvor du kan slå deg ned i fred og ro med en bok eller for en god samtale med naboene dine. Med underjordisk garasje og egen gjesteparkering til besøkende på senteret, sørges det også for at det ikke blir den store støyen på området. Skal du selv ut på farten er det ikke noe problem om du ikke kjører bil. Bussen stopper like ved boligen og tar deg til Rykkinn senter og dagligvareforretning. Er du av den aktive typen er det ikke langt til en rekke sportsaktiviteter som passer for alle. Det finnes både tennisbaner, svømmehall og golfbane i nærheten. Her kan du holde kroppen i gang samtidig som hodet får koblet av.

Rykinntoppen er behagelig tilbaketrukket og har umiddelbar nærhet til et fantastisk naturområde. Her finnes turstier i øst og vest, for ikke å nevne nord. Fra din nye bolig kan du for eksempel gå gjennom skogen til Gullhaug og videre til Bærums Verk, og setter du kursen mot nord kan du legge turen over toppen på Eineåsen. Her får du fantastisk utsikt over Gommerud og Indre Oslofjord som belønning, før du kan snu eller ta turen videre inn i marka. Det fantastiske løypenettverket som brer seg innover i marka består av både skogsbilveier og stier, så her finner alle noe de trives med. Lysløypa som egner seg ypperlig til både sykkel-, fot-, og skiturer starter på tomten til Rykkinntoppen, så her er det umiddelbar nærhet til marka. Det er ikke bare naturen som er like i nærheten på Rykkinntoppen. Med bil bruker du snaue 5 minutter ned til Rykkinn senter. Her finner du alt du trenger i det daglige med 38 inspirerende butikker. Skulle du ha lyst til å bevege deg lenger er det kun 10 minutter videre til et av Norges største kjøpesentre, Sandvika Storsenter. Her kan du boltre deg i alle mulige butikker og servicefasiliteter. Rykkinn og omgivelsene rundt skaper flotte rammer for aktivitet, shopping og kos for alle!

Innhold

I skogslinjen på Rykkinn er det nå oppført to bygninger som huser noen av de flotteste og mest moderne leilighetene Rykkinn har å by på. Prosjektet er bygget rundt det eksisterende Unicare FRAM-senteret, noe som gir beboerne tilgang til suverene fasiliteter. I den solfylte hellinga er det utsikt over hele området du er så glad i, uten at det er langt å ta seg dit. Rykkinntoppen er stedet for de som ikke klarer å velge mellom naturens avslappende egenskaper og tilbudet på Rykkinn.

Rykkinntoppen består av 65 selveierleiligheter fordelt på to bygningskropper. Det er flotte 2-, 3- og 4-romsleiligheter med arealer fra 57 til 109 kvm. Leilighetene holder god standard og fremstår som lyse og moderne. Alle leilighetene har blant annet balkong/terrasse, stilren kjøkkeninnredning med hvitevarer, pent flislagt og innbydende baderom, eikeparkett på gulv, balansert ventilasjon og vannbåren varme.

Fremdrift og økonomi

Boligene er ferdigstilte og er innflyttingsklare.

I dette boligprosjektet har selger tegnet dobbeltboligforsikring på usolgte enheter. Med dobbeltboligforsikring har kjøperen en garanti mot doble bo-utgifter dersom det tar tid å selge nåværende bolig. Dobbeltboligforsikringen dekker kjøpers ekstra boligkostnader med inntil kr 15 000 per måned i inntil 9 måneder (3 måneders karenstid) dersom kjøper ikke får solgt sin nåværende bolig før overtakelse av ny bolig. Ta kontakt med megler for mer informasjon om vilkår.

Boligene selges som de er, jfr. Avhendingslovens § 3-9. I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 "manglende opplysninger om boligen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om boligen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

Boligene på Rykkinntoppen kan kun erverves av eller overdras til personer som har fylt 60 år eller personer som på grunn av bevegelseshemning, funksjonsnedsettelse eller sykdom har eller vil få behov for å bo i en bolig med særskilte behovstilpassede løsninger.

Besøk også prosjektets hjemmeside (www.rykkinntoppen.no) hvor du kan laste ned salgsdokumenter og manøvrere deg rundt i vår boligvelger.

Rykkinntoppen er et boligprosjekt i regi av SPG og Bakke AS.

Denne annonsen er ingen fullgod eller uttømmende presentasjon av prosjektet/eiendommen. Det er derfor viktig at interessenter kontakter megler for å få tilsendt komplett salgsdokumentasjon og går nøye gjennom dette før inngivelse av kjøpetilbud.

Megler

Portrettbilde av Tom Z. Bliksmark

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Tom Z. på e-post
tzb@sem-johnsen.no

Kontakt Tom Z. på telefon
90 92 59 04

Tom Z. Bliksmark er utdannet eiendomsmegler fra BI. Han har vært eiendomsmegler i over 20 år, hovedsakelig med rådgivning, utvikling og salg av nye boligprosjekter på Østlandet.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.