S. H. Lundhs vei 11

S. H. Lundhs vei 11

Prisantydning 10.600.000,-
Omkostninger 263.322,-
Totalpris 10.863.322,-
P-rom 130m2
Byggeår 1956
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Roy Blixt

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Roy Blixt

Kristoffer Kendall

Eiendomsmegler

Megler: Kristoffer Kendall

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    4.175,-
  • Ligningsverdi
    1.417.808,-
  • Energimerke
    G – oransje

Kort om eiendommen

BYGDØY - Lys, åpen og lekker leilighet over 2 plan innerst i rolig blindvei - 3 soverom - 2 bad - Sydvendt balkong - Hage - Garasje - Svært barnevennlig.

Beliggenhet

Eiendommen ligger svært attraktivt og rolig til på Bygdøy, innerst i en barnevennlig blindvei med kort vei til Bygdøy skole, barnehage, Spar nærbutikk, frimområdene ved Huk og Paradisbukta med fantastiske bademuligheter om sommeren og flotte turområder året rundt i Kongeskogen.

Svært sentralt med gangavstand til det meste, men samtidig tilbaketrukket i rolige og landlige omgivelser. Offentlig kommunikasjon kun et par hundre meter fra utgangsdøren, 30-bussen med hyppige avganger til sentrum/Nydalen. Karenslyst Allé ligger rett ved innkjøringen til Bygdøy og har et bredt utvalg av forretninger, kaféer og servicetilbud.

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter: Inkl. i felleskostnadene.
Fellekostnader kr. 4 175,- per md.

Øvrige kostnader som innboforsikring, strøm, parabol/kabel-TV, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Innhold

Lys, åpen og innholdsrik leilighet over 2 plan som ligger i byggets 2. etasje og loft-/toppetasjen. Det gjøres oppmerksom på at leiligheten utgjør 2 seksjoner iht. seksjoneringsbegjæringen, hhv. snr. 5 (2. etasje) og snr. 7 (loftetasjen) og at salget omfatter begge seksjonene.

2. etasje:
Primærrom utgjør 81 m² som omfattes av entré med skyvedørsgarderobe, bad/wc med badekar, kontor/hall med skyvedørsgarderobe og trapp opp til loft, kjøkken i åpen løsning mot spisestuen, stue med utgang til sydvendt balkong på ca. 3 m². Nyere peis fra 2015 med åpning både mot stue og spisestuen.

Loft/toppetasjen:
Primærrom utgjør 49 m² (gulvareal oppmålt til ca. 80 m²)

Meglere

Portrettbilde av Roy Blixt

Roy Blixt

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Roy på e-post
blixt@sem-johnsen.no

Kontakt Roy på telefon
92 49 64 92

Roy har jobbet som megler siden 1998, og har jobbet primært med Oslo Vest-markedet siden han startet i Sem & Johnsen i 1999. Roy har bred erfaring fra både brukt- og prosjektsalg, med særlig spesialisering på Bygdøy, der han er oppvokst og bosatt. Målsetningen har alltid vært en langsiktig tilstedeværelse i boligmarkedet gjennom grundig arbeid med fokus på skreddersøm etter kundens behov, diskresjon ved behov, og ha innfallsvinkel på salget som om det var egen bolig.

Les mer
Portrettbilde av Kristoffer Kendall

Kristoffer Kendall

Eiendomsmegler

Kontakt Kristoffer på e-post
kk@sem-johnsen.no

Kontakt Kristoffer på telefon
92 02 08 38

Kristoffer Kendall er utdannet fra Handelshøyskolen BI og startet sin meglerkarriere i 2013, og arbeider idag tett sammen med Roy Blixt, Peter Skaara, Erlend Sørlie og Marit Tukjær Lie. Han har en meget stor arbeidskapasitet og er svært nøyaktig i sin utførelse av arbeidet. Dette gjør at han får gode tilbakemeldinger, både fra kunder og de meglerne han jobber tett med. Kristoffer har bistått selgere og meglere i salg av både nye og brukte boliger og opparbeidet seg en stor kunnskap om boligmarkedet i Oslo og Akershus.

Kundene til Kristoffer står alltid i fokus, hvor profesjonell rådgiving og god oppfølging er sentralt. Med fokus på å levere en meget høy kvalitet gjennom hele prosessen, kombinert med faglig dyktighet og et smil om munnen trives han med å bistå kundene sine i én av de aller viktigste avgjørelsene de tar.

Les mer