S. H. Lundhs vei 11

S. H. Lundhs vei 11

Prisantydning 10.600.000,-
Omkostninger 263.322,-
Totalpris 10.863.322,-
P-rom 130m2
Byggeår 1956
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Roy Blixt

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Roy Blixt

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    4.175,-
  • Ligningsverdi
    1.417.808,-
  • Energimerke
    G – oransje

Kort om eiendommen

BYGDØY - Lys, åpen og lekker leilighet over 2 plan innerst i rolig blindvei - 3 soverom - 2 bad - Sydvendt balkong - Hage - Garasje - Svært barnevennlig.

Beliggenhet

Eiendommen ligger svært attraktivt og rolig til på Bygdøy, innerst i en barnevennlig blindvei med kort vei til Bygdøy skole, barnehage, Spar nærbutikk, frimområdene ved Huk og Paradisbukta med fantastiske bademuligheter om sommeren og flotte turområder året rundt i Kongeskogen.

Svært sentralt med gangavstand til det meste, men samtidig tilbaketrukket i rolige og landlige omgivelser. Offentlig kommunikasjon kun et par hundre meter fra utgangsdøren, 30-bussen med hyppige avganger til sentrum/Nydalen. Karenslyst Allé ligger rett ved innkjøringen til Bygdøy og har et bredt utvalg av forretninger, kaféer og servicetilbud.

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter: Inkl. i felleskostnadene.
Fellekostnader kr. 4 175,- per md.

Øvrige kostnader som innboforsikring, strøm, parabol/kabel-TV, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Innhold

Lys, åpen og innholdsrik leilighet over 2 plan som ligger i byggets 2. etasje og loft-/toppetasjen. Det gjøres oppmerksom på at leiligheten utgjør 2 seksjoner iht. seksjoneringsbegjæringen, hhv. snr. 5 (2. etasje) og snr. 7 (loftetasjen) og at salget omfatter begge seksjonene.

2. etasje:
Primærrom utgjør 81 m² som omfattes av entré med skyvedørsgarderobe, bad/wc med badekar, kontor/hall med skyvedørsgarderobe og trapp opp til loft, kjøkken i åpen løsning mot spisestuen, stue med utgang til sydvendt balkong på ca. 3 m². Nyere peis fra 2015 med åpning både mot stue og spisestuen.

Loft/toppetasjen:
Primærrom utgjør 49 m² (gulvareal oppmålt til ca. 80 m²)

Megler

Portrettbilde av Roy Blixt

Roy Blixt

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Roy på e-post
blixt@sem-johnsen.no

Kontakt Roy på telefon
92 49 64 92

Roy har jobbet som megler siden 1998, og har jobbet primært med Oslo Vest-markedet siden han startet i Sem & Johnsen i 1999. Roy har bred erfaring fra både brukt- og prosjektsalg, med særlig spesialisering på Bygdøy, der han er oppvokst og bosatt. Målsetningen har alltid vært en langsiktig tilstedeværelse i boligmarkedet gjennom grundig arbeid med fokus på skreddersøm etter kundens behov, diskresjon ved behov, og ha innfallsvinkel på salget som om det var egen bolig.

Les mer