Sæter A103

Sæter A103

Nøkkelinfo

 • Pris
  8.500.000,-
 • Totalpris
  8.551.412,-
 • Bruksareal
  71.5 – 134m2
 • Primærrom
  70 – 134m2
 • Soverom
  2 – 3
 • Etasje
  1
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eierform
  Eierseksjon

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Tom Z. Bliksmark

Lene Markegård

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Lene Markegård

Kort om eiendommen

SÆTER - 15 leiligheter tegnet av Lund+Slaatto Arkitekter.

Innhold

Entreprise er signert og prosjektet kommer nå for salg!

Det er satt opp budfrist for hver enkelt leilighet, se nedenfor. Dersom vi mottar flere enn ett bud på en leilighet vil de som har lagt inn bud innen angitt frist, inviteres med i budrunde. Etter budfristen vil ledige leiligheter selges iht. prislisten etter "først til mølla"-prinsippet.

Leilighet - Budfrist:
101 - 20/6 kl. 10
102 - 24/6 kl. 14
103 - 22/6 kl. 10
105 - 24/6 kl. 10

201 - 21/6 kl. 10
202 - 23/6 kl. 12
203 - 20/6 kl. 10
204 - 22/6 kl. 12
205 - 21/6 kl. 12

301 - 21/6 kl. 10
303 - 20/6 kl. 12

402 - 20/6 kl. 10

Beliggenhet
Midt i hjertet av Nordstrand finner du Sæter, med en lang historie som et knutepunkt. Men dagens Sæter er like mye et eget lite sentrum. Her ligger småhusene som preger Nordstrand side om side med butikker, serveringssteder, helse og velvære og et godt tilbud av forskjellige tjenester du ellers må til Oslo sentrum for å finne.

Sæter Torg sto ferdig høsten 2016 og er blitt en levende og hyggelig møteplass, akkurat slik mange ønsket. Utvalget av butikker, spisesteder og næring er variert og utfyller hverandre på en god måte. Sæter er det naturlige førstevalg for beboerne i området og et trygt og hyggelig samlingssted for hele Nordstrand, med tid til å slå av en prat. Inn mot Sæter går miljøgater med nytt kryss, nye fortau, eget sykkelfelt og trær på rekke og rad. Trafikken har fått redusert hastigheten og den gamle trikkebroen over Nordstrandveien er erstattet av en helt ny bro med dobbeltspor. På Sæter kan du bo med alle de daglige funksjoner i umiddelbar nærhet. Fra Sæter er veien kort til Lambertseter senter, med et stort antall butikker, serveringssteder, treningssenter, Vinmonopolet og Symra kino. Mange legger helgehandelen til den landskjente gourmetbutikken Jacob's på Holtet, som har vært en del av nærmiljøet siden 1930-tallet.

Folk flytter sjelden fra Nordstrand. Bydelen ligger praktfullt til, midt mellom skog og mark, fjorden og alle strendene. Nordstrand vender blikket vestover, mot den åpne fjorden foran seg og kveldssolen som ikke går ned før det er leggetid.

Om boligene og prosjektet
Tett på knutepunktet Sæter, med fredelige villaer i nabolaget, utvikler vi et stilrent og gjennomtenkt boligbygg med 15 leiligheter vendt mot sørvest.

Dette prosjektet er utformet for deg som ønsker noe annet enn det man vanligvis finner på det tradisjonelle boligmarkedet, og tilbyr gjennomtenkte leiligheter med de kvalitetene du vanlig vis kun finner i en enebolig. Dette kommer til syne gjennom store luftige rom, god oppbevaringsplass, private uterom og muligheten for å skreddersy løsninger for innredning, farger og materialer. Her vil hver leilighet bli et unikt hjem.

Sæter-prosjektet er utarbeidet i samarbeid med Lund-Slaatto Arkitekter og Paulsen & Nilsen interiørarkitekter, som så en mulighet til å utvikle boliger med personlighet og karakter og dermed skille seg ut fra den store, brede boligbyggingen.

Garasjeplass medfølger til noen av leilighetene. Se oversikt i prislisten.

Byggemåte
Parkeringskjeller utføres med bærekonstruksjon i plasstøpt betong og/eller betongelementer og stål. Vegger i ubehandlet betong, alternativt malt. Gulv i impregnert betong eller asfalt. Bygget er fundamentert på fjell. Byggets bærende konstruksjon og etasjeskiller er i betong og stål. Innervegger vil bestå av betong eller stålstendere og gipsplater. Overflater vil bli sparklet og malt. Yttervegger leveres i teglstein, samt deler med platekledning i samme fargenyanse som teglstein. Terrasser/balkonger utføres med dekke i impregnert trevirke. Rekkverk utføres dels i glass og dels i aluminium. Takhøyde i leilighetene er generelt på ca. 2,6 meter.

Fremdrift, økonomi og lovgrunnlag
Antatt overtagelse er 2. kvartal 2024. Dette under forutsetning av byggestart 4. kvartal 2022.

Det forutsettes at delinnbetaling/forskudd på 10 % av kjøpesummen innbetales ved kontraktinngåelse til meglers klientkonto, og at skriftlig dokumentasjon på finansiering fremlegges av kjøper. Hovedoppgjør (resterende del av kjøpesum og kjøpsomkostninger) skal innbetales til megler senest en uke før overtagelse.

Størrelsen på fellesutgiftene er ikke fastsatt, men stipulerte fellesutgifter skal dekke sameiets ordinære driftsutgifter slik som fyring, varmt vann, kommunale avgifter, forsikring, forretningsførsel, vedlikehold m.m., men avhenger av ytelsene sameiet rekvirerer. Erfaringsmessig vil dette beløpe seg til ca. kr. 60,- 65,- pr. kvm. BRA/mnd iht. beregninger fra USBL.

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (gjelder kun forbrukere) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap eller annen profesjonell part legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn, ikke Bustadoppføringslova. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner (Eierseksjonsloven) for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Denne prosjektannonsen er ingen fullgod eller uttømmende presentasjon av prosjektet/eiendommen. Det er derfor viktig at interessenter kontakter megler for å få tilsendt komplett salgsdokumentasjon og går nøye gjennom dette før inngivelse av kjøpetilbud. Se også prosjektets hjemmeside, https://www.saeter.pilares.no/, hvor du kan manøvrere deg rundt i vår boligvelger.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Meglere

Portrettbilde av Tom Z. Bliksmark

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Tom Z. på e-post
tzb@sem-johnsen.no

Kontakt Tom Z. på telefon
90 92 59 04

Tom Z. Bliksmark er utdannet eiendomsmegler fra BI. Han har vært eiendomsmegler i over 20 år, hovedsakelig med rådgivning, utvikling og salg av nye boligprosjekter på Østlandet.

Les mer
Portrettbilde av Lene Markegård

Lene Markegård

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Lene på e-post
lhm@sem-johnsen.no

Kontakt Lene på telefon
91 82 39 23

Lene har 14 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen, hovedsakelig som prosjektmegler, og også som bruktmegler. I disse årene har hun bistått i mer enn 1500 bolighandler, og har igjennom dette opparbeidet omfattende erfaring og en inngående kunnskap, særlig om prosjektmarkedet. De siste årene har gjennomførte boligsalg ligget rundt 170 prosjekterte boliger, i Stor-Oslo.

Kvaliteter som legges til grunn for Lenes arbeidsmetodikk er trygghet for partene, effektivitet og god gjennomføringsevne.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Sæter A103? Klikk her