Saga Terrasse H2501

Saga Terrasse H2501

Nøkkelinfo

 • Pris
  5.490.000,-
 • Totalpris
  5.522.924,-
 • Bruksareal
  94.5 – 94.5m2
 • Soverom
  3
 • Etasje
  5
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
Solgt

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler Nybygg / Prosjektleder

Megler: Tom Z. Bliksmark

Kort om eiendommen

Saga Terrasse - Trinn 2 med 75 nye selveierleiligheter kommer snart for salg! Registrer din interesse nå!

Innhold

Saga Terrasse, trinn 2 består av 75 selveierleiligheter fordelt på to bygningskropper (Hus H2 og L2) over seks og syv etasjer. Det blir flotte 2-,3-, og 4-romsleiligheter med arealer fra 31,5 til 94,5 kvm. Leilighetene vil holde god standard og fremstå som lyse og moderne. Alle leilighetene får blant annet balkong/terrasse, stilren kjøkkeninnredning fra Sigdal, pent flislagt og innbydende baderom, god takhøyde, eikeparkett på gulv, balansert ventilasjon og vannbåren varme.

Lave omkostninger, lave fellesutgifter. Boligene er nylig ferdigstilte og innflyttingsklare.

Beliggenhet
Det sentrale området øst for Jessheim jernbanestasjon får en moderne og bymessig karakter, med sentrumsbebyggelse, torg, plasser, park og bygate. De ulike uterommene vil invitere til forskjellig type opphold og lek for alle brukergrupper, samt skape et aktivt byliv.

Den tette tilknytningen til stasjonen og sentrum gir en naturlig knutepunktstatus for den nye bydelen Sagabyen med Saga Senter, Saga Atrium, Saga Terrasse og Saga Nord. God eksponering mot den nye Sagaparken knytter bygget til Jessheim stasjon. Via planlagt ny gangforbindelse over jernbanen knyttes bygget også godt til resten av sentrum.

Sagabyen blir den nye grønne bydelen i Jessheim sentrum med nærhet til alt. Bydelen får flotte bygningsvolumer som omkranser lyse og luftige fellesområder. Utbyggingen vil bestå av flere byggetrinn. Saga Senter var utbyggingens første byggetrinn og er godt innflyttet. Byggetrinn 2, Saga Atrium, er også ferdigstilt og innflytting var i januar 2017. Saga Terrasse er Sagabyens tredje byggetrinn.

Jessheim er en av byene i Norge som vokser fortest. Byen ligger sentralt til med nærhet til både Oslo og Gardermoen. Tilflyttingen hit er stor, derfor også boligutbyggingen.

Dobbeltboligforsikring
I dette boligprosjektet har selger tegnet dobbeltboligforsikring på usolgte enheter. Med dobbeltboligforsikring har kjøperen en garanti mot doble bo-utgifter dersom det tar tid å selge nåværende bolig. Dobbeltboligforsikringen dekker kjøpers ekstra boligkostnader med inntil kr 15 000 per måned i inntil 9 måneder (3 måneders karenstid) dersom kjøper ikke får solgt sin nåværende bolig før overtakelse av ny bolig. Ta kontakt med megler for mer informasjon om vilkår.

For mer informasjon, se www.sagabyen.no.

Megler

Portrettbilde av Tom Z. Bliksmark

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler Nybygg / Prosjektleder

Kontakt Tom Z. på e-post
tzb@sem-johnsen.no

Kontakt Tom Z. på telefon
90 92 59 04

Tom Z. Bliksmark er utdannet eiendomsmegler fra BI. Han har vært eiendomsmegler i over 20 år, hovedsakelig med rådgivning, utvikling og salg av nye boligprosjekter på Østlandet.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.