Saga Terrasse H2706

Saga Terrasse H2706

Nøkkelinfo

 • Pris
  6.090.000,-
 • Totalpris
  6.122.924,-
 • Bruksareal
  94.5 – 94.5m2
 • Soverom
  3
 • Etasje
  7
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eierform
  Eierseksjon

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler Nybygg / Prosjektleder

Megler: Tom Z. Bliksmark

Lene Markegård

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Lene Markegård

Kort om eiendommen

Saga Terrasse - Trinn 2 med 75 nye selveierleiligheter kommer snart for salg! Registrer din interesse nå!

Innhold

Saga Terrasse, trinn 2 består av 75 selveierleiligheter fordelt på to bygningskropper (Hus H2 og L2) over seks og syv etasjer. Det blir flotte 2-,3-, og 4-romsleiligheter med arealer fra 31,5 til 94,5 kvm. Leilighetene vil holde god standard og fremstå som lyse og moderne. Alle leilighetene får blant annet balkong/terrasse, stilren kjøkkeninnredning fra Sigdal med hvitevarer, pent flislagt og innbydende baderom, god takhøyde, eikeparkett på gulv, balansert ventilasjon og vannbåren varme.

Kr. 100.000,- i forskudd, resten ved overtagelse. Lave omkostninger, lave fellesutgifter.

Alle 2-roms koster kr. 2.990.000,- inkl. hvitevarer og parkering!

Beliggenhet
Det sentrale området øst for Jessheim jernbanestasjon får en moderne og bymessig karakter, med sentrumsbebyggelse, torg, plasser, park og bygate. De ulike uterommene vil invitere til forskjellig type opphold og lek for alle brukergrupper, samt skape et aktivt byliv.

Den tette tilknytningen til stasjonen og sentrum gir en naturlig knutepunktstatus for den nye bydelen Sagabyen med Saga Senter, Saga Atrium, Saga Terrasse og Saga Nord. God eksponering mot den nye Sagaparken knytter bygget til Jessheim stasjon. Via planlagt ny gangforbindelse over jernbanen knyttes bygget også godt til resten av sentrum.

Sagabyen blir den nye grønne bydelen i Jessheim sentrum med nærhet til alt. Bydelen får flotte bygningsvolumer som omkranser lyse og luftige fellesområder. Utbyggingen vil bestå av flere byggetrinn. Saga Senter var utbyggingens første byggetrinn og er godt innflyttet. Byggetrinn 2, Saga Atrium, er også ferdigstilt og innflytting var i januar 2017. Saga Terrasse er Sagabyens tredje byggetrinn.

Jessheim er en av byene i Norge som vokser fortest. Byen ligger sentralt til med nærhet til både Oslo og Gardermoen. Tilflyttingen hit er stor, derfor også boligutbyggingen.

For mer informasjon, se www.sagabyen.no.

Betalingsbetingelser

Kr. 100.000,- i forskudd, resten ved overtagelse.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Meglere

Portrettbilde av Tom Z. Bliksmark

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler Nybygg / Prosjektleder

Kontakt Tom Z. på e-post
tzb@sem-johnsen.no

Kontakt Tom Z. på telefon
90 92 59 04

Tom Z. Bliksmark er utdannet eiendomsmegler fra BI. Han har vært eiendomsmegler i over 20 år, hovedsakelig med rådgivning, utvikling og salg av nye boligprosjekter på Østlandet.

Les mer
Portrettbilde av Lene Markegård

Lene Markegård

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Lene på e-post
lhm@sem-johnsen.no

Kontakt Lene på telefon
91 82 39 23

Lene har 14 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen, hovedsakelig som prosjektmegler, og også som bruktmegler. I disse årene har hun bistått i mer enn 1500 bolighandler, og har igjennom dette opparbeidet omfattende erfaring og en inngående kunnskap, særlig om prosjektmarkedet. De siste årene har gjennomførte boligsalg ligget rundt 170 prosjekterte boliger, i Stor-Oslo.

Kvaliteter som legges til grunn for Lenes arbeidsmetodikk er trygghet for partene, effektivitet og god gjennomføringsevne.

Les mer