Saga Terrasse G4-407 NY

Saga Terrasse G4-407 NY

Prisantydning 3.390.000,-
Omkostninger 54.242,-
Totalpris 3.444.242,-
P-rom 36m2
Byggeår 2024
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon

Visningstider

  • Tirsdag 30. mai
    Kl. 16.00 – 17.00

Meld deg på visning her

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Tom Z. Bliksmark

Lene Markegård

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Lene Markegård

Kort om eiendommen

Saga Terrasse, Jessheim sentrum - Ny og flott 2-roms hjørneleilighet i 4. etg. med balkong på 8 m². Ferdig jan. 2024!

Beliggenhet

Det sentrale området øst for Jessheim jernbanestasjon får en moderne og bymessig karakter, med sentrumsbebyggelse, torg, plasser, park og bygate. De ulike uterommene vil invitere til forskjellig type opphold og lek for alle brukergrupper, samt skape et aktivt byliv.

Den tette tilknytningen til stasjonen og sentrum gir en naturlig knutepunktstatus for den nye bydelen Sagabyen med Saga Senter, Saga Atrium, Saga Terrasse og Saga Nord. God eksponering mot den nye Sagaparken knytter bygget til Jessheim stasjon. Via planlagt ny gangforbindelse over jernbanen knyttes bygget også godt til resten av sentrum.

Sagabyen blir den nye grønne bydelen i Jessheim sentrum med nærhet til alt. Bydelen får flotte bygningsvolumer som omkranser lyse og luftige fellesområder. Utbyggingen vil bestå av flere byggetrinn. Saga Senter og Saga Atrium var utbyggingens første og andre byggetrinn og er godt innflyttet. Saga Terrasse er Sagabyens 3. byggetrinn. Jessheim er en av byene i Norge som vokser fortest. Byen ligger sentralt til med nærhet til både Oslo og Gardermoen. Tilflyttingen hit er stor, derfor også boligutbyggingen.

Velkommen til Saga Terrasse G4-407!

Meget flott og arealeffektiv 2-roms hjørneleilighet beliggende i 4. etasje (3. boligetasje) i Hus G4 på Saga Terrasse. Boligen er under oppføring og antatt ferdigstillelse er januar 2024.

Boligen har en god planløsning og inneholder entré/gang, baderom, soverom samt åpen stue- og kjøkkenløsning. Fra stuen er det utgang til østvendt balkong på ca. 8 kvm. Det medfølger 1 stk. sportsbod i felles anlegg. Det er heis i bygget.

Leiligheten vil holde en gjennomgående god standard og fremstå som lys og tidsriktig med moderne materialvalg. Her kan nevnes hvitlasert eikeparkett, flotte fliser på bad samt kjøkken fra Sigdal med integrerte hvitevarer.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Meglere

Portrettbilde av Tom Z. Bliksmark

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Tom Z. på e-post
tzb@sem-johnsen.no

Kontakt Tom Z. på telefon
90 92 59 04

Tom Z. Bliksmark er utdannet eiendomsmegler fra BI. Han har vært eiendomsmegler i over 20 år, hovedsakelig med rådgivning, utvikling og salg av nye boligprosjekter på Østlandet.

Les mer
Portrettbilde av Lene Markegård

Lene Markegård

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Lene på e-post
lhm@sem-johnsen.no

Kontakt Lene på telefon
91 82 39 23

Lene har 14 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen, hovedsakelig som prosjektmegler, og også som bruktmegler. I disse årene har hun bistått i mer enn 1500 bolighandler, og har igjennom dette opparbeidet omfattende erfaring og en inngående kunnskap, særlig om prosjektmarkedet. De siste årene har gjennomførte boligsalg ligget rundt 170 prosjekterte boliger, i Stor-Oslo.

Kvaliteter som legges til grunn for Lenes arbeidsmetodikk er trygghet for partene, effektivitet og god gjennomføringsevne.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Saga Terrasse G4-407 NY? Klikk her