Sandakerveien 10 S

Sandakerveien 10 S

Prisantydning 3.000.000,-
Omkostninger 7.964,-
Totalpris 3.432.996,-
P-rom 50m2
Byggeår 1936
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag
Solgt

Silje Godager

Eiendomsmegler

Megler: Silje Godager

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  5.671,-
 • Fellesformue
  15.457,-
 • Fellesgjeld
  425.032,-
 • Ligningsverdi
  990.103,-
 • Energimerke
  F – mørkegrønn

Kort om eiendommen

Lys og tiltalende 2(3)-roms i 4. etg. med idyllisk beliggenhet - 2 solrike balkonger, bad fra 2010 & gjennomgående.

Høydepunkter

Velkommen til Sandakerveien 10S. 2(3)-roms gjennomgående leilighet med idyllisk beliggenhet ved Akerselva. Leiligheten har to brannbalkonger mot vest og øst, store vindusflater fra to himmelretninger og god intern beliggenhet i bygget. Innvendig fremstår boligen som lys og luftig med nymalte flater, nytt parkettgulv og bad fra 2010.

Planløsningen er gjennomgående med flott lys, og man kan søke styret om å flytte kjøkkenet for å etablere et ekstra soverom.

Fra boligen er det umiddelbar nærhet til servicefasiliteter, offentlig kommunikasjon og rekreasjonsområder. Det er det innført beboerparkering i bydelen. Varmtvann, fyring, kabel-tv og internett er inkludert i fellesutgifter, noe som bidrar til en oversiktlig privatøkonomi. IN-ordning - Ingen forkjøpsrett.

Beliggenhet

Eiendommen ligger idyllisk til omkringet av store grøntarealer og Akerselva som nærmeste nabo. Samtidig er det umiddelbar nærhet til servicefasiliteter, offentlig kommunikasjon og flotte rekreasjonsområder. Optimal beliggenhet for deg som har en urban livsstil og samtidig vil bo i et rolig nabolag.

Servicefasiliteter
Dagligvarehandelen kan gjøres ved Rema 1000 Torshov, Joker Toftes Gate eller Meny på Ringnes Park. For ytterligere servicetilbud gjør beliggenheten at man har et stort utvalg av forskjellige butikker, kafeer, restauranter, uteserveringer, take-aways og barer i kort avstand. Grünerløkk, Sagene og Torshov ligger kun minutters gange unna. Forøvrig ligger sentrumsgatene lett tilgjengelig enten til fots eller med kollektivt.

Rekreasjonsområder
Akerselva har omkringliggende grønne områder og optimale turmuligheter langs elvebredden. Nydalsdammen, som er en del av Akerselven, er et populært sted å oppsøke på solrike dager for bading.

Megler

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.