SCHIVES GATE 12 A

SCHIVES GATE 12 A

Prisantydning 4.400.000,-
Omkostninger 15.156,-
Totalpris 4.486.914,-
P-rom 55m2
Byggeår 1931
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Aksje
Solgt

Hans Christian Freberg

Eiendomsmegler MNEF

Megler: Hans Christian Freberg

Christoffer Askjer

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Christoffer Askjer

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.195,-
 • Fellesformue
  8.880,-
 • Fellesgjeld
  71.758,-
 • Energimerke
  F – mørkegrønn

Kort om eiendommen

BRISKEBY/VESTKANTTORVET - Attraktiv 2(3)-roms i veletablert og rolige omgivelser - Soverom og allrom - Vv og fyring inkl. - Lave omkostninger!

Høydepunkter

- Sjeldent god beliggenhet på Briskeby med Vestkanttorvet som nabo.
- Idyllisk, veletablert, rolig og samtidig sentralt med nærhet til "alt".
- Nymalte vegger, tak, listverk og dører i 2018.
- Sosialt kjøkken fra 2014 med benkeplate i heltre og integrerte hvitevarer.
- Soverom med god plass til dobbeltseng (1,80 m i dag).
- Allrom som kan benyttes som sovealkove, kontor eller walk-in garderobe.
- Pen og godt vedlikehold gård med parkmessig og velholdt uteareal.
- Ingen dokumentavgift.
- Ingen forkjøpsrett.
- Fjernvarme og varmtvann inkludert i fellesutgifter.
- Beboerparkering rett utenfor døren.
- Godt med oppbevaring med både loftsbod og kjellerbod.

Beliggenhet

Schives gate er en sjeldent god beliggenhet på idylliske Briskeby. Stille og tilbaketrukket, men samtidig sentralt med kort vei til "alt" med blant annet Vestkanttorvet som nabo og kort vei til Frognerparken som byr på flotte rekreasjonsmuligheter. Kort vei til Bølgen & Moi for hygge, dagligvare på Kiwi for hverdags, og gangavstand til alt av servicetilbud på Majorstuen og Frogner.

Beliggenheten er suveren for den aktive bruker av alle fasiliteter i en storby og har samtidig et godt tilbud av offentlig kommunikasjon med buss og trikk i alle retninger, og ikke minst kort gangavstand til det ultimate knutepunktet for offentlig kommunikasjon på Majorstuen.

Mer om eiendommen

Innhold

Innholdsrik 2(3)-roms med meget attraktiv beliggenhet på Briskeby. Boligen er på 55 m², ligger glimrende til i byggets 3. etasje og inneholder:

Entré med garderobeskap, sosialt kjøkken fra 2014, luftig stue med spiseplass, gang, allrom med flere bruksmuligheter (sovealkove, kontor eller walk-in garderobe), soverom og flislagt baderom med opplegg for vaskemaskin.

Godt med lagringsplass da boligen i tillegg disponerer 2 boder. Kjellerbod på ca. 8 m² og loftsbod på ca. 7 m². For øvrig felles vaskeri med nyere vask og tørk fra 2016.

Standard

Leiligheten er oppgradert med blant annet nymalte overflater i 2018 og nytt kjøkken i 2014. Generell god standard på innredning og utstyr gjør at du kan flytte rett inn!

9V5A0123
9V5A0118

Luftig stue med lysinnslipp gjennom store vindusflater. Stuen har en god størrelse som gjør at den kan innredes med både sittegruppe og møblement, TV-seksjon, samt stort spisebord med god plass til gjester.

Pent og sosialt kjøkken fra 2014 innredet med profilerte fronter, samt benkeplate i heltre under fliser og overskap. Den lange benkeplaten gir gode arbeidsforhold for flere på kjøkkenet samtidig, og egner seg utmerket til å invitere gjester over for hygge og matlaging. Frittstående kjøkkenøy med barløsning fungere både som ekstra sosial sone, og spiseplass for enkle måltider i tillegg til ytterligere arbeidsflate og oppbevaringsplass. Komplett utstyrt med integrerte hvitevarer som komfyr, keramisk koketopp, oppvaskmaskin og kjøl/frys.

Flislagt baderom praktisk beliggende ved entré. Konstruksjon fra 1999 med sluk, membran, varmekabler og fliser.

Utstyrt med dusjkabinett (som forlenger levetiden), toalett, innfelt speil og lysarmatur over servant. Opplegg for vaskemaskin (i tillegg til felles vaskeri med nyere vaskerom og tørketrommel).

Romslig soverom med garderobeskap og god plass til dobbeltseng. I tillegg har boligen allrom med flere bruksmuligheter og kan benyttes som enten sovealkove, kontor eller walk-in garderobe.

Innvendig gulv består i hovedsak av furugulv som ble slipt og lakket i 2013. For øvrig laminat på soverom og kontor, samt fliser på baderom med varmekabler. Nymalte (2018) overflater med vegger, tak, listverk og dører.

Utstyr:
- Nytt sikringsskap med automatsikringer (2018).
- Dørcalling.
- Kabel-TV (inkludert i fellesutgifter).

Hva ellers gjelder det tekniske om boligen og eiendommen generelt, henvises det til tilstandsrapport og egenerklæring etc. som følger vedlagt i komplett salgsprospekt.

Byggemåte

Velholdt og klassisk funkisgård oppført i 1931 over 4 plan, samt underetasje og loft. Bygningen fremstår pen og aksjelaget har gjennomført en rekke vedlikeholdstiltak de senere år som gjør at bygninger og fellesarealer fremstår velholdt.

9V5A0227
9V5A0135

Bærende konstruksjoner/etasjeskiller i betong og yttervegger forblendet med spekket teglstein. Doble originale vinduer. Valmet tak i trekonstruksjon tekket med takstein. Nyoppusset trappeoppgang belagt med terrazzo hvor overflater er pusset og malt.

Se utferdiget tilstandsrapport for ytterligere teknisk beskrivelse.

Bebyggelse

Nærområdet består i all hovedsak av boliggårder fra 1930-tallet.

Tomt

Frodig og parkmessig opparbeidet fellesareal med asfalterte internveier, sykkelparkering, plen og diverse beplantning.

9V5A0174
9V5A0195

Parkering

Det er beboerparkering i området. Med beboerparkering kan du parkere fritt i området rundt boligen på offentlige parkeringsplasser regulert til beboerparkering. Eier må være registret i Folkeregisteret og kommunen tar seg årlig betalt for slik parkering (kr 3.000,- pr år for 2018). Se kommunens hjemmeside for ytterligere informasjon og krav. https://www.oslo.kommune.no/gate-transport-og-parkering/parkering/beboerparkering/beboerparkering-for-privatpersoner/

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Sem og Johnsen Eiendomsmegling.

Oppvarming

Oppvarming via radiatorer tilknyttet fjernvarme (inkludert i fellesutgiftene). Mulighet for peis i stue/kjøkken (nabo over har montert peisovn i tilsvarende nisje). Kjøper må selv kontakte aksjelagets styret og Brann- og redningsetaten for å søke om montering av ildsted.

Aksjelaget

Leiligheten er en del av Vestkanttorvets Boligaktieselskap. Laget består av 41 leiligheter fordelt på 2 bygg, og reguleres av vedlagte vedtekter. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc. Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning som finnes vedlagt i salgsoppgaven.

9V5A0238
9V5A0206
9V5A0256

Skoler

Eiendommen har gangavstand og sokner til Uranienborg skole.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 4 100,- og 13 900,- avhengig av boligtype og forsikringsprodukter. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt 'som den er'

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9.
I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 "manglende opplysninger om boligen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om boligen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

9V5A0324
9V5A0287

Tinglyste servitutter

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett for kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen og vil ikke bli slettet ved salg av eiendommen.

Andel fellesgjeld

Kr. 71 758,- pr. 31.12.2017

Aksjelaget har lån i Sparebanken Øst som ble tatt opp i forbindelse med rehabilitering, reparasjon og vedlikehold.

Totalt restgjeld kr. 3 653 316,- pr. 31.12.2017
Serielån med nominell rentesats p.t på 3,8%
Planlagt innfrielse: 20.10.2040

Sikringsfond

Sikringsfond er en forsikringsordning som dekker tap borettslaget får som følge av at andelseiere misligholder betaling av løpende fellesutgifter. Medlemskap i sikringsordning kan tegnes av det enkelte borettslag, eller av boligbyggelag på vegne av tilknyttede borettslag.

Vestkanttorvets Boligaktieselskap er ikke medlem av Sikringsfondet og man har ansvar for andres ubetalte felleskostnader.

Evt. mulighet for utleie

Aksjeeieren kan ikke uten samtykke fra styret overlate bruken av boligen til andre.

Normale bestemmelser iht borettslagsloven gir anledning til utleie dersom eier (eller familie) har bodd i boligen 1 av de siste 2 år, og normalt for inntil 3 år. Aksjeeieren kan være midlertidig borte (og derfor få aksept på utleie) som følge av arbeid, utdanning, militærtjeneste, sykdom, eller andre tungtveiende grunner. Bruken kan overlates til nær familie. Se for øvrig vedlagte vedtekter.

Meglere

Portrettbilde av Hans Christian Freberg

Hans Christian Freberg

Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Hans Christian på e-post
hcf@sem-johnsen.no

Kontakt Hans Christian på telefon
99 43 29 22

Hans Christian er utdannet eiendomsmegler fra BI i juni 2014, og har siden november samme år arbeidet som co-megler for Christoffer Askjer. Freberg jobber svært tett med å assistere i alle gjøremål knyttet til salg i hans portefølje. Hans Christian er hardtarbeidende og dedikert og er opptatt av levere gode resultater for både kunder og kolleger.

Les mer
Portrettbilde av Christoffer Askjer

Christoffer Askjer

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Christoffer på e-post
ca@sem-johnsen.no

Kontakt Christoffer på telefon
92 04 05 87

Askjer har 17 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen, og mer enn 14 år som megler på egen portefølje. I denne perioden har han bistått i mer enn 1600 bolighandler, og har igjennom dette opparbeidet omfattende erfaring og en inngående kunnskap om markedet. De siste årene har gjennomførte boligsalg ligget rundt 100 transaksjoner, hvorav ca 80% var brukte boliger i selskapets primærområder. De resterende 20% var prosjekterte boliger under oppføring.

Kvaliteter som legges til grunn for Askjers arbeidsmetodikk er dedikasjon, trygghet for partene og god gjennomføringsevne.

I tillegg til å være megler er Askjer daglig leder i selskapet som er hovedeier av selskapene i Sem & Johnsen-gruppen.

Les mer