Schønings gate 2 A

Schønings gate 2 A

Prisantydning 6.500.000,-
Omkostninger 162.412,-
Totalpris 6.662.412,-
P-rom 86m2
Byggeår 1891
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Kristian Ask

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Kristian Ask

Henning Huse

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Henning Huse

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    4.636,-
  • Fellesformue
    64.653,-
  • Energimerke
    G – oransje

Kort om eiendommen

Majorstuen - Stor 3- roms loftsleilighet med takterrasse og utsikt, 2 private bad, separat toalett og peis!

Høydepunkter

- Fantastisk 3-roms toppetasjeleilighet sentralt på Majorstuen.
- Beliggende i 4.etasje.
- Solrik og usjenert takterrasse på ca. 6,5 kvm med utsikt over Oslo by.
- 2 soverom med hvert sitt baderom.
- Perfekt for utleie.
- Bad fra 2016 med høy standard.
- Kvalitetskjøkken fra 2006.
- Oppgangene i sameiet skal pusses opp med oppsparte midler.
- Flere innredningsmuligheter.
- Separat toalett i gang.
- Murt, svært hyggelig peis i stuen.
- Velfungerende beboerparkering i området.
- Gode oppbevaringsmuligheter i boligens to boder.

Beliggenhet

Leiligheten har en sentral beliggenhet med kort avstand til både Bogstadveien og Frognerparken. Dette er en eksklusivog klassisk gjennomgående leilighet beliggende i stille og rolige omgivelser. Meget sentralt og populært område på Majorstuen med alle fasiliteter rett utenfor døren. Bogstadveien som regnes som Oslo's beste shoppinggate er "rett rundt hjørnet". Det er gangavstand til Frognerparken med flotte grøntanlegg og rekreasjonsområder, samt badeanleggene på Frognerbadet.På vinterstid er Frogner Stadion med sin skøytebane, en meget populær aktivitet. Colosseum kino er innenfor gangavstand. Det er videre kort vei til skoler, alle typer forretninger og servicetilbud avenhver art. Fra Majorstuhuset er man tilknyttet T-bane, bytrikk, buss, taxi og Holmenkollbanen, som gir direkte adgang til marka og Tryvann skisenter. Pent opparbeidede fellesarealer i bakgård med bruksplen, trær, diverse beplantning og sittebenker

Faste løpende kostnader

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Meglere

Portrettbilde av Henning Huse

Henning Huse

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Henning på e-post
huse@sem-johnsen.no

Kontakt Henning på telefon
45 51 97 50

Henning er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI i juni 2015, og startet sin karrière som backoffice gjennom studietiden hos Krogsveen på Tjuvholmen. Deretter ble han eiendomsmegler og partner hos Nordvik & Partners på Frogner. Gjennom sin karrière har han bistått i over 500 boligsalg, hvorav hovedandelen er bruktboliger i selskapets primærområder samt prosjekterte boliger under oppføring.

Henning har i over fem år arbeidet med egen portefølje og som co-megler for en av selskapets mest omsettende meglere i høyprissegmentet, Jan Fredrik Bonde. Sammen utgjør de et team med bred erfaring, kompetanse, profesjonalitet, stor kontaktflate og diskresjon.

Henning er partner og eiendomsmegler i Sem & Johnsen, og sitter til daglig ved kontoret i Vika. Han blir beskrevet som en lojal, tillitvekkende og tilgjengelig eiendomsmegler.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.