Schultz' Gate 37

Schultz' Gate 37

Prisantydning 4.500.000,-
Omkostninger 133.627,-
Totalpris 4.702.627,-
P-rom 59m2
Byggeår 1914
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Silje Godager

Eiendomsmegler

Megler: Silje Godager

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  2.233,-
 • Fellesformue
  14.848,-
 • Fellesgjeld
  69.000,-
 • Ligningsverdi
  1.296.133,-
 • Energimerke
  G – oransje

Kort om eiendommen

Klassisk 2(3)-roms renoveringsobjekt med stort potensiale. 2,95m takhøyde, balkong & peis. Meget attraktiv beliggenhet.

Høydepunkter

Velkommen til Schultz' Gate 37! Klassisk 2(3)-roms selveierleilighet i 4. etasje med sydøstvendt balkong på 3 kvm, pipeløp i stuen og takhøyde på 2,95m. Gjennomgående planløsning med gode lysforhold fra store vindusflater. Boligen har et stort potensiale med behov for fullstendig oppussing/rehabilitering av alle rom. Lagringsplass i kjellerbod og loftsbod. Et optimalt objekt for deg som vil skape din egen drømmeleilighet på populære Majorstuen/Fagerborg.

Leiligheten ligger i et rolig nabolag med umiddelbar nærhet til et bredt utvalg av butikker, offentlig kommunikasjon og flotte rekreasjonsområder. Oslo kommune har innført beboerparkering i gaten rett utenfor.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et meget populært og sentralt område på Majorstuen, tilbaketrukket og i rolig gate omkranset av klassiske bygårder og byvillaer. Samtidig er det umiddelbar nærhet til et bredt utvalg av servicefasiliteter, offentlig kommunikasjon og rekreasjonsområder.

Servicefasiliteter
Dagligvarehandelen kan gjøres ved Rema 1000 i Industrigata, Kiwi i Sorgenfrigata, Meny i Bogstadveien eller ved den lokale Bunnpris-butikken med søndagsåpent. Fra boligen er det gangavstand til et rikt tilbud av restauranter, kafeer, serveringssteder, butikker, m.m. Bogstadveien er Norges største, lengste handlegate med over 300 butikker. Det er også gangavstand til Frogner med en rekke for nisjeforretninger man ikke finner andre steder i byen. Colosseum kino er Nordisk Films største kino ligger også på Majorstuen samt her finnes også et bredt treningstilbud.

Rekreasjonsområder
Kun 10 minutter fra boligen ligger populære Frognerparken med skulpturanlegget Vigelandsparken. Parken har flere aktivitetstilbud, med bl.a. Frognerbadet, Frogner Stadion, tennisbaner og serveringssteder.

Megler

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.