Setra vei 20B

Setra vei 20B

Omkostninger 12.354,-
Totalpris 12.354,-
Byggeår 1918
Boligtype Enebolig
Eierform Selveier

Karianne Hammer

Eiendomsmegler

Megler: Karianne Hammer

Nøkkelinfo

 • Tomteareal
  2397m2
 • Bruksareal
  792m2
 • Ligningsverdi
  3.937.962,-
 • Energimerke
  E – lysegrønn

Kort om eiendommen

Kommer for salg i Holmenkollen - enestående og stor eiendom med stort potensial!

Beliggenhet

Eiendommen har en meget attraktiv beliggenhet i et veletablert, trygt og hyggelig boligområde i Setra vei. Usjenert og tilbaketrukket eiendom med meget gode solforhold og fantastisk panoramautsikt over Oslofjorden.

Her får man kort vei til marka som byr på fantastiske natur- og sportsopplevelser sommer som vinter. Her kan nevnes Holmenkollen Skiarena, Oslo Sommerpark og Oslo Vinterpark. Oslo Sommer- og Vinterpark er et kjempeanlegg med 6 nedfarter, internasjonal Half-Pipe i Wyllerløypa, Jibbepark i Tryvann om vinteren og Klatrepark for store og små i tillegg til Offroad sykkelstier om sommeren.

For golfinteresserte er det flere baner innenfor 15 minutters kjøretid, hvorav Bogstad golfbane ligger nærmest. Ellers er det ulike tennisanlegg samt idretts- og skøytebaner i området, og klubber som Heming, Ready og Njård tilbyr ulike idrettsaktiviteter for barn, unge og voksne.

Spatilbud og restaurant finnes på Holmenkollen Park Hotel. Samtidig er ikke byens tilbud langt unna. Kort vei til Holmenkollen t-banestasjon og nærmeste busstopp er Ryghs vei med buss nr 46. Matbutikk og postkontor ved Besserud stasjon og hyggelige forretningssentre på Vinderen, Slemdal og Røa.

Området kan by på flere skoler og barnehager, nærmeste barnehager er Måltrosten barnehage og Montesorribarnehage. Nærmeste barneskoler er Grindbakken skole og Svendstuen skole. Nærmeste ungdomsskole er Midtstuen.

Matrikkel

Gnr.33 Bnr.1068 i Oslo kommune

Adresse

Setra vei 20B
0786 Oslo

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter kr. 31 032,47 per år for 2019.

Megler

Portrettbilde av Karianne Hammer

Karianne Hammer

Eiendomsmegler

Kontakt Karianne på e-post
karianne@sem-johnsen.no

Kontakt Karianne på telefon
92 02 74 44

Karianne har lang erfaring som eiendomsmegler og drev eget foretak før hun ble en del av Prosjektavdelingen i 2013.

Hun forestår salg av alle typer eiendom, med hovedvekt på boliger under oppføring. Spesielt eplehageprosjekter og mindre leilighetskomplekser. Karianne deltar i alle faser av boligutvikling, og har god gjennomføringsevne. Hun har bred erfaring og stor kontaktflate.

Les mer