Sigurd Hoels vei 1 - leil. A3-23 - Salg av kontraktsposisjon

Sigurd Hoels vei 1 - leil. A3-23 - Salg av kontraktsposisjon

Prisantydning 4.700.000,-
Totalpris 4.700.000,-
Byggeår 2018
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Hans Christian Freberg

Eiendomsmegler MNEF

Megler: Hans Christian Freberg

Christoffer Askjer

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Christoffer Askjer

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    2.620,-

Kort om eiendommen

ENSJØ - Ny, 3-roms endeleilighet i det utsolgte prosjektet Tiedemannsbyen/Utsiktskvartalet - Store vindusflater - Effektiv planløsning - Garasje - Heis - Ferdigstilles 22. oktober! Salg av kontraktsposisjon.

Beliggenhet

Bo midt i byen i den nyopprustede bydelen på Ensjø! Leiligheten får en meget sentral og attraktiv beliggenhet i et flott boligområde i populære Tiedemannsbyen, Utsiktskvartalet, på toppen av Ensjø, med Hasle, Lille Tøyen Hageby og Kampen som nærmeste naboer.

Ensjø er under utvikling og har nå begynt å ta form med flere nyoppførte boliger, og det vil komme mangfoldige butikker, treningssentre, kafeer og restauranter som nye beboere vil ha glede av. Boulangerie M, et nytt populært bakeri og pizzeria i Petersborgskvartalet, ligger rett ved leiligheten, her finnes også en nyåpnet Joker-butikk med posttjenester i det samme kvartalet. Videre blir det få minutters gange til Rema 1000, Kiwi, Fresh Fitness treningssenter, restauranter, frisør og apotek ved Ensjø T-bane. Man kan på under 10 minutter spasere til Hasle Torg der man finner blant annet Vinmonopolet og flere andre butikker, eller til de mange serveringsstedene på Kampen og Tøyen Torg. Botanisk Hage og Tøyenbadet befinner seg også i umiddelbar nærhet.

Ensjø T-bane (linje1-4) ligger ca. 500 meter fra leiligheten og bruker 5 minutter til Jernbanetorget. Bussavganger i alle retninger med holdeplass kun minutter fra Tiedemannsbyen. Eiendommen sokner til Hasle skolekrets og ny barneskole i Grenseveien 91 er planlagt oppført i 2020. For øvrig nærhet til en rekke barnehager.

Mer om eiendommen

Er du glad i parkliv, er dette rette nabolag for deg. Ensjø vil få hele fem grønne lunger, hvorav Tiedemannsparken med sine 21 mål blir størst. To parkdrag på tvers av bydelen legger til rette for en hyggelig tur enten på sykkel eller på beina. Man kan gå turer og spasere i grønne omgivelser helt fra Valle Hovin til Kampen. Fra Ensjø er det sykkelstier helt inn i Østmarka, og er man interessert i spenne på seg skiene under vinterstid, er det kort vei til milevis med skiløyper i Lillomarka/Nordmarka. Her finnes også idylliske badevann som kan nytes på varme sommerdager.

Nærområdet er under omfattende utvikling med utbygging av boliger, servicefunksjoner, friarealer og infrastruktur. Blant annet er det planlagt at det på Ensjø vil komme titusener av kvadratmeter med forretninger, restauranter, kaféer, treningssentre, gallerier, kino, teater, konserter og mye mer.

Stor, felles takterrasse i nabobygget (B) med panoramautsikt og sol hele dagen.

For mer informasjon om utviklingen av området Ensjø og Hovin anbefales det å ta en kikk på www.ensjobyen.no og www.ensjø3d.no.

Velkommen til Utsiktskvartalet i Tiedemannsbyen

Videresalg av kontraktsposisjon for leilighet A3-23, andre byggetrinn i prosjektet.

- Ny, ubebodd 3-roms selveier i attraktivt og utsolgt boligprosjekt.
- Endeleilighet med mange store vindusflater som øker romfølelsen.
- Åpen stue/kjøkkenløsning på hele 28 m².
- Overtagelse varslet 22/10.
- Meget god og arealeffektiv planløsning.
- Hovedsoverom med egen bod/walk-in garderobe.
- Garasjeplass og bod i kjeller med heisadkomst.
- Stor felles takterrasse i nabobygget (bygg B).
- Topp moderne bygg med solid konstruksjon.

Vedlikeholdsfri bolig i mange år.
- God bokomfort med vannbåren varme og balansert ventilasjon.
- 10 års garanti av byggherre Skanska.
- Lave kjøpsomkostninger.
- Velegnet for utleie.
- Nærhet "alt" du trenger i hverdagen.
- Kort vei til buss og T-bane som tar deg til sentrum på 5 minutter.

Besøk "prosjektets hjemmeside" til høyre i annonsen for flere illustrasjoner/bilder fra byggherre.

Leiligheten

A3-23 har en god beliggenhet i byggets 2. etasje med endeplassering mot nord, vest og øst. Denne utnyttes optimalt med mange store vindusflater som slipper naturlig lys og øker romfølelsen.

Åpen stue/kjøkkenløsning på hele 28 m² gir god plass til både sittegruppe, TV-seksjon, spiseplass og ikke minst god utnyttelse av kjøkkeninnredning. Deretter får boligen 2 soverom hvorav hovedsoverom har adkomst til innvendig bod/walk-in garderobe.

Delikat flislagt baderom praktisk beliggende ved gang med enkel adkomst til begge soverom. Utstyrt med hjørnedusj, vegghengt wc, servantseksjon og opplegg for vaskemaskin. For øvrig romslig entré/gang med naturlig avsatt plass til garderobe.

Luftig og åpen stue/kjøkkenløsning med store vindusflater. Illustrasjon fta en annen boligtype i prosjektet.

Det medfølger i tillegg både kjellerbod og garasjeplass i felles anlegg med heisadkomst til leiligheten.

Beskrivelse av prosjektet

Utsiktskvartalet er delt opp i fire byggetrinn som består av fem bygg. Totalt omfatter prosjektet 251 boenheter, en barnehage og et næringslokale.
Bygg B består av 106 leiligheter, bygg A består av 52 leiligheter, bygg C og D består av 58 leiligheter, og bygg E består av 35 leiligheter. Overtagelse på trinn 1 (bygg B) ble gjennomført i august og overtagelse på trinn 2 (bygg A) er varslet til 22 oktober 2018.

Standard

Kjøkkeninnredning leveres med glatte hvite fronter og håndtak i stål.

Delikat flislagt baderom. Illustrasjon fta en annen boligtype i prosjektet.
Hovedsoverom med adkomst til innvendig bod/walk-in garderobe. Illustrasjon fta en annen boligtype i prosjektet.

Benkeplate i laminat. Oppbevaringsplass med skuffer og skap med behagelig demping. Servant i stål med skuff under. Ettergreps svingbart blandebatteri. Hvitevarer medfølger ikke, men det er avsatt plass og lagt til rette for komfyr, platetopp, oppvaskmaskin og frittstående kjøl/frys.

Baderom leveres med gulvarme og grå gulvflis 10x10 cm, og hvit matt veggflis 20x20 cm. Baderomsinnredning med hvit skapfront, heldekkende servant på servantskap og ettgreps blandebatteri. Speil innfelt i veggflisene med integrert belysning. Videre får badet vegghengt wc i hvit porselen, innfellbare rette dusjdører i glass og trykkstyrt dusjarmatur. I tillegg leveres toalettrullholder og håndkleknagger. Kran og avløp for tilkobling av vaskemaskin.

Innvendig gulv består av 14 mm 3-stavs eikeparkett. Ellers sparklet og nymalte flater. Downlights i himling på baderom.

Vinduer er hvitmalte på innsiden. Innvendige dører er hvite med glatte dørblad, dørvridere i rustfritt stål og hvitmalte karmer. Terskler i lakket eik.

Vannbåren varme via fjernvarme. Radiatorer plasseres i oppholdsrom. Badet får elektrisk gulvvarme. Leiligheten får et miljøvennlig og godt inneklima med balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning og forvarming av tilluft.

Boligen leveres med sentralt ventilasjonsaggregat plassert i egne rom på tak, tilførsel av luft skjer via ventiler i oppholdsrom. Avtrekk fra kjøkken og bad.

Byggemåte

Bygget er fundamentert på peler og fjell. Husene bygges med bærende stålkonstruksjoner integrert i yttervegger, og noen bærende vegger av betong. Hulldekkelementer av betong i etasjeskillene.

Fra befaring 17.08. Bo i en helt ny bolig?
Fra befaring 17.08.
Utomhusplan.

Yttervegger utføres med isolerte bindingsverkvegger. Byggene trinn 1 (B) og 2 (A) har fasader hovedsakelig med teglforblending. Avvik fra illustrasjoner vil kunne forekomme.

Himling blir generelt sparklet og hvitmalt betong, med synlige V-fuger. I innvendige boder vil det generelt bli nedsenket systemhimling. I øvrige arealer der tekniske installasjoner krever det, vil det bli nedsenkede himlinger av sparklede og malte gipsplater. Dette vil normalt gjelde for entré-/gangarealer, og ellers i nødvendig utstrekning. Synlige innkassinger av kanaler og rør vil forekomme. I bad leveres hvit nedforet stålplatehimling. Sprinklerhoder vil bli levert i hvit utførelse. Standard takhøyde er min. 245 cm. Standard takhøyde i baderom er ca. 220 cm. Laveste takhøyde ved nedsenket himling er min. 220 cm. I bod vil det kunne forekomme synlige rør og kanaler.

Tomt

Tomten og gårdsrommet vil bli flott parkmessig opparbeidet med plen, beplantning, sitteplasser og lekeapparater.

Parkering

Det medfølger egen garasjeplass med heisadkomst til leilighetsplan. Innkjøring gjennom elektrisk port med adkomst fra Sigurd Hoels vei.

Adkomst

Heisadkomst fra garasjeplan til leiligheten.

Viktig informasjon

Salg av kontraktsposisjon som gir rett til kjøp av leilighet A3-23 i prosjektet Utsiktskvartalet Tiedemannsbyen på nærmere angitte vilkår.

Oversiktskart.
Planskitte A3-23. Innholdsrik og effektiv bolig med endeplassering.

Selger (Kjøper 1) av kontraktsposisjonen har inngått avtale, datert 01.09.2016 med utbygger/boligselger 1 om kjøp av ovennevnte bolig under oppføring. Ved kjøp av kontraktsposisjon trer kjøper 2 inn i ovennevnte kjøpekontrakt med Tiedemannsbyen DA/Skanska og overtar de rettigheter og forpliktelser som selger (Kjøper 1) av kontraktsposisjonen har i henhold til ovennevnte kjøpekontrakt.

Kjøpekontrakten på boligen følger vedlagt salgsoppgaven.

Kjøp av kontraktsposisjon forutsetter samtykke fra utbygger/boligselger. .

For utfyllende informasjon henvises det til salgsoppgaven for prosjektet som følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Sameiet

Kjøper av seksjonen vil bli del av sameiet som opprettes i forbindelse med prosjekteringen. Det opplyses om at ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et og samme boligsameie jmf lov om eierseksjoner §22.

Det opplyses om at ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et og samme boligsameie jmf lov om eierseksjoner §22

Fellesutgifter

For denne seksjonen utgjør estimerte felleskostnader kr. 2 620,- per måned. Felleskostnader dekker driftsutgifter, grunnpakke kabel-tv, Canal Digital Mini bredbånd (kr. 350,-).

Driftsutgifter er estimert til kr. 30,- pr. kvm/mnd, og innbefatter kommunale avgifter, bygningsforsikring, strøm i fellesarealer, normale drifts- og vedlikeholdsutgifter, vaktmester, trappevask, styrehonorar, forretningsførsel og revisor. Det tas forbehold om endringer i stipulerte fellesutgifter, da dette er basert på erfaringstall. Fordeling av fellesutgifter er regulert i vedtektene.

Utgifter til oppvarming/varmtvann kommer i tillegg, og er anslått til kr. 7,- per kvm/mnd. Det er måler i den enkelte leilighet, og man betaler for reelt forbruk. For drift og vedlikehold av garasjeplassen tilkommer månedlig garasjeleie på kr. 175,-.

Garanti

Skanska tilbyr 10 års reklamasjonsfrist.

Det er stillet fra boligselgeren garanti iht. buofl. §12 en på 3% av kjøpesummen for boligen frem til overtakelse som sikkerhet for sine forpliktelser. Beløpet økes til 5% og står i 5 år etter overtakelsen.

Kjøpesummen for kontraktsposisjonen dekkes ikke av denne garantistillelsen. I tillegg plikter boligselgeren å stille bankgaranti jfr. bustadoppføringslova § 47 for beløp som Kjøper 2 innbetaler før overtagelse dersom disse skal stilles til boligselgerens disposisjon før overskjøting. Garanti etter §47 er stillet fra boligselger dermed er forskuddet utbetalt.

Betalingsbetingelser

Total kjøpesum og omkostninger betales på følgende måte:

Kjøpesummen for kontraktsposisjonen kr. 350 000,- ved kjøp til prisantydning innbetales til meglers klientkonto ved signering av nærværende kontrakt.

Innbetalingen må være fri egenkapital, dvs. at det ikke kan tas pant i kjøpt bolig for dette beløpet.

Kjøper 2 sitt innbetalte forskudd ved kontraktsignering, samt rettigheter tilknyttet beløpet vil bli utbetalt selger (Kjøper 1) av kontraktsposisjonen så snart beløpet er disponibelt på meglers klientkonto. Likeledes vil retten til det allerede innbetalte beløpet av Kjøper 1 bli tiltransportert Kjøper 2 fra samme dato.

Resterende del av den totale kjøpesummen, dvs. resten av kjøpesummen for boligen kr. 4 350 000,- samt resterende omkostninger kr. 48 985,- betales 1 uke innen overtagelse av boligen iht. opprinnelig kjøpekontrakt mellom utbygger og selger.

Kjøper 2 er ikke forpliktet til å betale noen del av kjøpesummen for boligen eller tilvalgs-/ endringsbestillinger før boligselgeren har stilt sikkerhet, jfr. bustadoppføringslova §12. Påløpte renter tilfaller Kjøper 2 frem til skjøtet er tinglyst på Kjøper 2, med mindre boligselgeren får disposisjonsretten over sin del av kjøpesummen og eventuelle tilvalgs-/endringsbeløp som en følge av at det stilles garanti iht. bustadoppføringslova §47.

Kjøper 2 bærer risiko for eventuelle endringer i offentlige avgifter/ gebyrer.

Lovverk

Kjøp av kontraktsposisjon reguleres av avhendingslova og kjøpslova. Rettsvern for kontraktsposisjonen sikres ved melding til utbygger/selger 1 om salget. Bolighandelen som ny kjøper trer inn i følger Bustadoppføringsloven, som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Kjøpers plikt til å betale vederlaget for kontraktsposisjonen faller bort dersom boligselger ikke ferdigstiller boligen.

Videre har selger av kontraktsposisjonen ikke ansvar for mangelfull eller forsinket levering fra boligselgers side. Kjøper har plikt til å betale hele vederlaget for kontraktsposisjonen i disse tilfellene. Kjøp av boligen reguleres av bustadoppføringsloven. Rettsvern for boligen sikres ved tinglysing av skjøte.

Kjøper har rett til å avbestille hele eller deler av ytelsen fra boligselgeren frem til overtagelse, men da mot et vederlag og/eller erstatning til boligselgeren i henhold til lovens § 52 og 53. Dersom det foreligger en mangel i henhold loven, kan kjøper holde igjen vederlag, kreve mangelen rettet, kreve prisavslag, kreve erstatning eller heve avtalen.

Lovene kan i sin helhet fås ved henvendelse til megler. Lovene finner du også på www.lovdata.no

Tinglyste servitutter

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett for kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen og vil ikke bli slettet ved salg av eiendommen.

Evt. mulighet for utleie

Boligen kan fritt leies ut i sin helhet. Interessenter gjøres oppmerksom på at sameiet kan vedtektsfeste styregodkjennelse av leietaker.

Meglere

Portrettbilde av Hans Christian Freberg

Hans Christian Freberg

Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Hans Christian på e-post
hcf@sem-johnsen.no

Kontakt Hans Christian på telefon
99 43 29 22

Hans Christian er utdannet eiendomsmegler fra BI i juni 2014, og har siden november samme år arbeidet som co-megler for Christoffer Askjer. Freberg jobber svært tett med å assistere i alle gjøremål knyttet til salg i hans portefølje. Hans Christian er hardtarbeidende og dedikert og er opptatt av levere gode resultater for både kunder og kolleger.

Les mer
Portrettbilde av Christoffer Askjer

Christoffer Askjer

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Christoffer på e-post
ca@sem-johnsen.no

Kontakt Christoffer på telefon
92 04 05 87

Askjer har 17 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen, og mer enn 14 år som megler på egen portefølje. I denne perioden har han bistått i mer enn 1600 bolighandler, og har igjennom dette opparbeidet omfattende erfaring og en inngående kunnskap om markedet. De siste årene har gjennomførte boligsalg ligget rundt 100 transaksjoner, hvorav ca 80% var brukte boliger i selskapets primærområder. De resterende 20% var prosjekterte boliger under oppføring.

Kvaliteter som legges til grunn for Askjers arbeidsmetodikk er dedikasjon, trygghet for partene og god gjennomføringsevne.

I tillegg til å være megler er Askjer daglig leder i selskapet som er hovedeier av selskapene i Sem & Johnsen-gruppen.

Les mer