Silurveien 43

Silurveien 43

Prisantydning 2.450.000,-
Omkostninger 17.125,-
Totalpris 2.534.231,-
P-rom 45m2
Byggeår 1964
Boligtype Leilighet
Eierform Aksje
Solgt

Finn Bragnes

Salgs- og markedsansvarlig / Eiendomsmegler

Megler: Finn Bragnes

Silje Godager

Eiendomsmegler

Megler: Silje Godager

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.221,-
 • Fellesformue
  21.252,-
 • Fellesgjeld
  67.106,-
 • Ligningsverdi
  792.046,-
 • Energimerke
  G – rød

Kort om eiendommen

Ullern - 1-roms med alkove i 4. etasje med solrik balkong og vidstrakt utsikt. Mulighet for parkeringsleie. Oppussingsbehov og stort potensiale.

Høydepunkter

Velkommen til Silurveien 43 i solrike Ullernåsen. 1-roms leilighet med alkove ligger i 4. etasje og har tilhørende fasiliteter som solrik balkong med vidstrakt utsikt over byen og fjorden, heis i bygget og mulighet for parkeringsleie etter venteliste i aksjelaget. Leiligheten har behov for fullstendig oppussing/rehabilitering av alle rom, med stort potensiale. Andre leiligheter har gjort om tilsvarende leilighet til 2-roms, se alternativ plantegning.

Kort fortalt:
- Aksjeleilighet i 4. etasje
- Solrik balkong med vidstrakt utsikt.
- Heis i bygget.
- Leilighet med stort potensiale.
- To medfølgende boder.
- Attraktivt beliggende i etablert boligområde.
- Nære rekreasjonsområder og offentlig kommunikasjon.
- Lave kjøpsomkostninger.

Interessenter oppfordres til å laste ned salgsoppgave på høyre side i annonsen. Velkommen til visning.

Beliggenhet

Eiendommen ligger attraktivt til i Ullernåsen i et rolig og etablert boligområde. Fra boligen er det umiddelbar nærhet til flotte rekreasjonsområder i Mærradalen og rett nedenfor er det T-banestasjon med jevnlige avganger.

Servicetilbud
CC Vest er nærmeste handelssenter med et godt utvalg av butikker, serveringssteder, kafeer, take-away, apotek, bank, frisør samt treningssenteret Sats-Elixia. Ullern Dagligvare ligger kun en t-banestopp unna og forøvrig er Shell/7-eleven en liten spasertur unna.

Offentlig kommunikasjon
T-banestasjon på Ullernåsen ligger rett nedenfor boligen. Herfra går T-banelinje 3 med jevnlige avganger store deler av døgnet, med videre tilknytning til hele byen.

Rekreasjonsområder
Boligen ligger i umiddelbar nærhet til flotte turområder i Mærradalen. Turen langs den ville Mærradalsbekken er en flott naturopplevelse.

Meglere

Portrettbilde av Finn Bragnes

Finn Bragnes

Salgs- og markedsansvarlig / Eiendomsmegler

Kontakt Finn på e-post
fbr@sem-johnsen.no

Kontakt Finn på telefon
91 31 58 18

Finn har arbeidet som boligmegler siden 1990, med hovedfokus på salg av nye boliger siden 1992: 10 år i OBOS (siste år som leder av nybyggavdeling), 10 år i Gjensidige NOR som ble innfusjonert med DNB Nybygg, 3 år hos Privatmegleren (salg og markedsansvarlig nybygg), nå i Sem & Johnsen som prosjektmegler og salgs- og markedsansvarlig for nybygg.


Les mer