Ormerudveien 8 B

Ormerudveien 8 B

Prisantydning 7.390.000,-
Omkostninger 185.404,-
Totalpris 7.575.404,-
P-rom 90m2
Byggeår 2019
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Alexander Rieber-Mohn

Eiendomsmegler MNEF

Megler: Alexander Rieber-Mohn

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    3.957,-

Kort om eiendommen

Ny, usjenert, solrik og sydvestvendt 3(4)-roms hjørneleil. m/utsikt mot skog og grøntområder. Heis, garasje m/ellader

Høydepunkter

Ny, lekker 3(4)-roms endeleilighet i byggets 3. etasje. P-plass i underliggende garasjeanlegg med elbil-lader. Fra garasjen er det trappefri adkomst med heis opp til leilighetens plan. Leiligheten er betydelig oppgradert og påkostet utover prosjektstandard.

Boligen har gode lysforhold fra store vindusflater på to sider, vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon. Stor stue med plass til sofa og spisestue, utgang til solrik balkong og åpen løsning mot kjøkken fra Sigdal med integrerte hvitevarer. Leiligheten har to flotte bad hvorav ett med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, det andre er i tilknytning til hovedsoverommet. Begge bad har dusj, servant og wc. To (mulighet for 3) soverom hvorav stort hovedsoverom med god plass for dobbeltseng og garderobe. Sportsbod i kjeller.

Kort oppsummert:
- Endeleilighet i 3. etasje.
- Flytt rett inn.
- Ny i 2019, bygget etter TEK 10.
- Det følger §12-garanti iht. bustadoppføringslova frem til 08.07.2024.
- Solrik balkong på ca. 12 kvm.
- Vannbåren gulvvarme.
- Balansert ventilasjon.
- Lekkert kjøkken fra Sigdal med integrerte hvitevarer.
- Spiseplass ved kjøkkenøy.
- To bad.
- To soverom, mulighet for tre.
- Parkeringsplass i garasjekjeller med elbil- lader.
- Heis fra garasjen og opp til leilighetens plan.
- Sportsbod i kjeller.

Beliggenhet

Skaret ligger i skjæringspunktet mellom naturen og storbykulturen, akkurat der de fleste ønsker å bo. Kolbotn ligger bare et lite skritt fra Oslo. Et eller annet sted syd for Ljan går grensen. Det er så nært byen du kan komme uten å være i den, og med alle fordelene det byr på.

Kolbotn er kommunesentrum i Oppegård kommune, Akershus fylke. Oppegård hører også til Follo region sammen med Nesodden, Frogn, Ås, Ski, Vestby og de sørlige delene av Enebakk kommune.

Megler

Portrettbilde av Alexander Rieber-Mohn

Alexander Rieber-Mohn

Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Alexander på e-post
arm@sem-johnsen.no

Kontakt Alexander på telefon
93 28 28 62

Alexander Rieber-Mohn er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI, og har vært i bransjen siden 2009. Alexander begynte sin karriere i Eie hvor han fullførte sin fullmektigperiode før han ble Eiendomsmegler og senere fagansvarlig for et av kjedens største kontorer. Fra begynnelsen av 2016 har Alexander jobbet som eiendomsmegler for Sem & Johnsen Eiendomsmegling. Alexander jobber nå med nye boliger i Sem & Johnsen Prosjektmegling. Han beskrives av sine kunder som hardtarbeidende, tilgjengelig, strukturert og faglig sterk.

Les mer