Skaret A206

Skaret A206

Nøkkelinfo

 • Pris
  4.700.000,-
 • Totalpris
  4.729.154,-
 • Bruksareal
  70.5 – 137m2
 • Primærrom
  66m2
 • Soverom
  2 – 4
 • Etasje
  2
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eierform
  Eierseksjon

Vegar Skredlund

Prosjektleder / Eiendomsmegler

Megler: Vegar Skredlund

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler Nybygg / Prosjektleder

Megler: Tom Z. Bliksmark

Kort om eiendommen

Selveierleilighet Ormerudveien 8

Innhold

Solon Eiendom sitt nye og sentrumsnære boligprosjekt på Kolbotn, Skaret, består av 61 unike selveierleiligheter fordelt på to bygningskropper.

Første salgstrinn (Hus A) ble en umiddelbar salgssuksess hvor 21 av 24 boliger er solgt. Vi har også lansert prosjektets andre og siste salgstrinn (Hus B) med 37 nye selveierboliger, og her er 30 av boligene solgt. Totalt sett er 51 av 61 boliger solgt i det populære boligprosjektet.

Salg foregår til faste priser og etter prinsippet om "først til mølla".

www.skaretkolbotn.no

Standardkvaliteter i din nye leilighet
Det blir flotte kjøkkeninnredninger fra Sigdal, og du har flere modeller å velge mellom uten tillegg i prisen. Minimalistisk og moderne? Grepfritt design? Eller mer klassiske profilerte fronter og stålhåndtak? Skulle du ha ønske om alternative fronter eller farger, vil vår dedikerte kundebehandler hjelpe deg gjennom tilvalgsprosessen (OBS! Tilvalgsprosessen avvikles omgående.)

Tiden med lysstoffrør er forbi, og i Skaret får du LED downlights både som spesifikk belysning over innredning og speil, i tillegg til generell belysning på baderommet. LED downlights er standard både i entré, baderom og eventuelt gjestebad. I moderne baderom er det viktig med tiltalende fliser. Vi mener å ha funnet frem til meget flotte farger og formater. På gulvet kan du velge porselensfliser i format 30×30 cm i lys grå, mørk grå eller beige/sandstensfarget utførelse. Samme flistype legges i dusjsonen som mosaikk i format 3×3 cm. På veggene finner du de samme lekre flisene i de samme tre fargevariasjoner, men i format 30×60 cm. I entré blir det store fliser, format 60×60 cm, i grå utførelse.

Det leveres flotte 60×60 cm fliser også i fellesarealer i alle leilighetsplan. Opptrinn og inntrinn i trapper flislegges. Vegger males i tidsriktige farger.

Moderne løsninger og tilvalgsmuligheter
Det leveres LED downlights i himling også i entréen, som vil få frem de flotte nyansene i flisene. På alle gulv som ikke er flislagt, kan du velge mellom ulike varianter av parkettgulv. Standardparketten er en meget fin 1-stavs hvitlasert eikeparkett, men du kan vederlagsfritt velge 1-stavs natur eikeparkett istedenfor.

Under flisene i entréen og parketten i øvrige rom blir det vannbåren gulvvarme, en svært behagelig oppvarming.

Innvendige hvite kompaktdører med hvite karmer og dørvridere i blank eller børstet utførelse. Det finnes også mange valgmuligheter utover ovennevnte. Du vil i tilvalgsprosessen kunne bestille ytterligere farger og materialer mot vederlag. Vi velger å tro at våre standarder og mange vederlagsfrie valgmuligheter dekker de fleste sine ønsker og behov. Lykke til i den spennende prosessen med å forme ditt nye hjem.

En ny tilværelse
Det er lagt opp til en meget god og gjennomgående solid standard i både fellesarealer, utvendige som innvendige, fasader og inne i selve boligene. Uttrykk og arkitektur er avgjørende faktorer i et prosjekt og Solon Eiendom har derfor igjen engasjert de dyktige arkitektene i Code Arkitektur til å bistå i utviklingen. Sammen gjorde Solon Eiendom og Code prosjektet Ullevål Tårn som nylig vant Oslo bys arkitekturpris 2016.

Du kan være trygg på at også Skaret vil få et unikt uttrykk og være hyggelig både å komme hjem til, og på besøk til.

Besøk prosjektets hjemmeside, www.skaretkolbotn.no, og se vår boligvelger med plantegninger og prisliste. Registrer din interesse i dag og bli holdt orientert.

Beliggenhet
Skaret ligger i skjæringspunktet mellom naturen og storbykulturen, akkurat der de fleste ønsker å bo. Kolbotn ligger bare et lite skritt fra Oslo. Et eller annet sted syd for Ljan går grensen. Det er så nært byen du kan komme uten å være i den, og med alle fordelene det byr på.

Kolbotn er kommunesentrum i Oppegård kommune, Akershus fylke. Oppegård hører også til Follo region sammen med Nesodden, Frogn, Ås, Ski, Vestby og de sørlige delene av Enebakk kommune. Det bor rundt 6 000 mennesker på Kolbotn, og i Oppegård kommune nærmere 25 000. Mange av disse jobber i Oslo siden det bare er 13 km herfra til Oslo sentrum og kommunikasjonen gjennom både buss og tog er meget god.

Kolbotn har mye skog og vann. Det er store friarealer for alle som er glade i å være i naturen. Nærheten til marka betyr mye, men like viktig er nærheten til sjøen. Legendariske Ingierstrand bad ligger bare en sykkeltur unna.

Kjøpesenteret Kolbotn Torg og kulturhuset Kolben (med bl.a. kino og bibliotek) ligger bare en kort spasertur fra Skaret, Kolbotn. Disse to møtestedene, og servicetilbudene i sentrum av Kolbotn for øvrig, dekker alle daglige behov. Samtidig er det kun noen få hundre meter fra Skaret til togstasjonen som effektivt tar deg til Oslo sentrum.

Fremdrift og økonomi
Boligene i begge salgstrinn antas ferdigstilte 3. kvartal 2019.

Det forutsettes at 10 % av kjøpesum innbetales ved kontraktinngåelse. Hovedoppgjør (restkjøpesum, kjøpsomkostninger og evt. tilvalg) skal innbetales til meglers klientkonto senest én uke før overtagelse av eierseksjonen.

Kjøpsomkostninger per bolig beløper seg til kun mellom kr 20.300,- til kr 50.700,- (avhengig av boligstørrelsen). Se eksakt beløp for den enkelte bolig i prisliste fra megler.

Størrelsen på fellesutgiftene er ikke fastsatt, men stipulerte fellesutgifter skal dekke sameiets ordinære driftsutgifter. Hvor store kostnadene blir vil blant annet avhenge av hvor mange ytelser sameiet rekvirerer og utviklingen av markedsprisen for disse utgiftene. Erfaringsmessig vil dette beløpe seg til ca. kr. 30,- til kr. 35,- per kvm BRA per måned. Fellesutgiftene skal dekke blant annet vannbåren oppvarming og varmtvann, felles forsikring, kommunale avgifter, forretningsførsel, samt renhold, drift og vedlikehold av fellesarealer mm.

Boligene selges iht. bestemmelsene i bustadoppføringslova, herunder 5 års garanti iht. lovens §12. Denne annonsen er ingen fullgod eller uttømmende presentasjon av prosjektet/eiendommen. Det er derfor viktig at interessenter kontakter megler for å få tilsendt komplett salgsdokumentasjon og går nøye gjennom dette før inngivelse av kjøpetilbud.

Skaret er et boligprosjekt i regi av Solon Eiendom (www.soloneiendom.no). Se også prosjektets hjemmeside www.skaretkolbotn.no for øvrige boliger i prosjektet.

Tinglyste servitutter

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett for kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen og vil ikke bli slettet ved salg av eiendommen.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Meglere

Portrettbilde av Tom Z. Bliksmark

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler Nybygg / Prosjektleder

Kontakt Tom Z. på e-post
tzb@sem-johnsen.no

Kontakt Tom Z. på telefon
90 92 59 04

Tom Z. Bliksmark er utdannet eiendomsmegler fra BI. Han har vært eiendomsmegler i over 20 år, hovedsakelig med rådgivning, utvikling og salg av nye boligprosjekter på Østlandet.

Les mer