Skaret B403

Skaret B403

Nøkkelinfo

 • Pris
  6.500.000,-
 • Totalpris
  6.531.508,-
 • Bruksareal
  92.5 – 137m2
 • Primærrom
  88m2
 • Soverom
  3 – 4
 • Etasje
  4
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
Solgt

Vegar Skredlund

Prosjektleder / Eiendomsmegler

Megler: Vegar Skredlund

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler Nybygg / Prosjektleder

Megler: Tom Z. Bliksmark

Kort om eiendommen

Selveierleilighet Ormerudveien 8

Innhold

Boligprosjektet Skaret Kolbotn er ferdigstilt. Boligen er innflyttingsklar og kan overtas etter avtale.

VISNING I ORMERUDVEIEN 8D (LEIL. B205) ETTER NÆRMERE AVTALE MED MEGLER.

Solon Eiendoms boligprosjekt Skaret ligger sentralt på Kolbotn og består av 61 unike selveierleiligheter fordelt på to leilighetsbygg og underliggende garasjeanlegg. I Hus A er alle 24 boliger solgt, mens det i Hus B er solgt 36 av 37 boliger. Totalt sett er 60 av 61 boliger solgt i det populære prosjektet og det gjenstår en stor 3-roms (91 kvm) i 2. etasje (leilighet B205).

Selv om prosjektet er ferdigstilt foregår salget av den ledige boligen til fast pris og etter prinsippet om "først til mølla".

Standardkvaliteter i din nye leilighet
Flott kjøkkeninnredning fra Sigdal i modellen Horisont med hvite, slette fronter i et minimalistisk moderne uttrykk. Laminat benkeplate type Hvit Betong fra Sigdal. Kjøkkenet leveres med integrerte hvitevarer fra Siemens. Det er kjøkkenøy og mange løpemeter kjøkken. Slimline ventilator i børstet stål er også inkludert.

LED downlights både som spesifikk belysning over innredning og speil, i tillegg til generell belysning på baderom. LED downlights er standard både i entré og baderom. Moderne innredning på baderom med heldekkende servantplate. Veggmontert toalett. Dusjvegg(er) i glass. Pene ettgreps blandebatterier/kraner både i bad, dusj og på kjøkken. Opplegg og avsatt plass for vaskemaskin og kondenstørketrommel på baderom som vist på plantegning.

I moderne baderom er det viktig med tiltalende fliser. På gulvet er det italienske porselenatofliser i format 30×30 cm i lys grå utførelse. Samme flistype i dusjsonen som mosaikk i format 3×3 cm. På veggene finner du de samme lekre flisene, men i format 30×60 cm. I entré er det lagt store fliser, format 60×60 cm, i samme lys grå utførelse. Flisene er fra italienske Imola Ceramica, serie Micron 2.0.

LED downlights i himling også i entréen, som får frem de flotte nyansene i entréflisene.

På alle gulv som ikke er flislagt, er det lagt en meget fin 1-stavs hvitlasert eikeparkett.

Under flisene i entréen og parketten i øvrige rom blir det vannbåren gulvvarme, en svært behagelig oppvarming. Elektrisk oppvarming av baderomgsgulv.

Innvendige hvite kompaktdører med dempelist, hvite karmer og dørvridere i børstet utførelse.

Flotte 60×60 cm fliser også i fellesarealer i alle leilighetsplan. Opptrinn og inntrinn i trapper er flislagt. Vegger er malt i tidsriktige farger.

En ny tilværelse
Meget god og gjennomgående solid standard i både fellesarealer, utvendige som innvendige, fasader og inne i selve boligene. Uttrykk og arkitektur er avgjørende faktorer i et prosjekt og Solon Eiendom engasjerte derfor de dyktige arkitektene i Code Arkitektur til å bistå i utviklingen. Sammen gjorde Solon Eiendom og Code prosjektet Ullevål Tårn som vant Oslo bys arkitekturpris 2016.

Du kan være trygg på at også Skaret vil få et unikt uttrykk og være hyggelig både å komme hjem til, og på besøk til.

Beliggenhet
Skaret ligger i skjæringspunktet mellom naturen og storbykulturen, akkurat der de fleste ønsker å bo. Kolbotn ligger bare et lite skritt fra Oslo. Et eller annet sted syd for Ljan går grensen. Det er så nært byen du kan komme uten å være i den, og med alle fordelene det byr på.

Kolbotn er kommunesentrum i Oppegård kommune, Akershus fylke. Oppegård hører også til Follo region sammen med Nesodden, Frogn, Ås, Ski, Vestby og de sørlige delene av Enebakk kommune. Det bor rundt 6 000 mennesker på Kolbotn, og i Oppegård kommune nærmere 25 000. Mange av disse jobber i Oslo siden det bare er 13 km herfra til Oslo sentrum og kommunikasjonen gjennom både buss og tog er meget god.

Kolbotn har mye skog og vann. Det er store friarealer for alle som er glade i å være i naturen. Nærheten til marka betyr mye, men like viktig er nærheten til sjøen. Legendariske Ingierstrand bad ligger bare en sykkeltur unna.

Kjøpesenteret Kolbotn Torg og kulturhuset Kolben (med bl.a. kino og bibliotek) ligger bare en kort spasertur fra Skaret, Kolbotn. Disse to møtestedene, og servicetilbudene i sentrum av Kolbotn for øvrig, dekker alle daglige behov. Samtidig er det kun noen få hundre meter fra Skaret til togstasjonen som effektivt tar deg til Oslo sentrum.

Fremdrift, økonomi og lovgrunnlag
Hele boligprosjektet er ferdigstilt. Overtagelse etter nærmere avtale, sett opp ønsket dato i kjøpetilbudsskjema.

Kjøpesum og kjøpsomkostninger skal innbetales til meglers klientkonto senest to dager før overtagelse av eierseksjonen. Kjøpsomkostninger beløper seg til kun kr 30.824,-.

Fellesutgiftene på kr 3.810,- per måned som skal dekke blant annet akonto vannbåren oppvarming og varmtvann, felles forsikring, kommunale avgifter, forretningsførsel, samt renhold, drift og vedlikehold av garasjeanlegg, fellesarealer mm.

Boligen selges iht. bestemmelsene i avhendingsloven, og iht. avhendingslovens §2-11 stilles det garanti iht. bustadoppføringslovens §12 (5 % av kjøpesum i 5 år etter ferdigstillelse).

Denne annonsen er ingen fullgod eller uttømmende presentasjon av prosjektet/eiendommen. Det er derfor viktig at interessenter kontakter megler for å få tilsendt komplett salgsdokumentasjon og går nøye gjennom dette før inngivelse av kjøpetilbud.

Skaret er et boligprosjekt i regi av Solon Eiendom (www.soloneiendom.no).

Meglere

Portrettbilde av Tom Z. Bliksmark

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler Nybygg / Prosjektleder

Kontakt Tom Z. på e-post
tzb@sem-johnsen.no

Kontakt Tom Z. på telefon
90 92 59 04

Tom Z. Bliksmark er utdannet eiendomsmegler fra BI. Han har vært eiendomsmegler i over 20 år, hovedsakelig med rådgivning, utvikling og salg av nye boligprosjekter på Østlandet.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.