Magasinparken 22, leil. G305

Magasinparken 22, leil. G305

Fastpris 5.290.000,-
Omkostninger 12.027,-
Totalpris 5.302.027,-
P-rom 66m2
Byggeår 2020
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag
Solgt

Vegar Skredlund

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Vegar Skredlund

Trygve Formo Hermansen

Eiendomsmegler/Prosjektleder

Megler: Trygve Formo Hermansen

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    2.698,-

Kort om eiendommen

Magasinparken Ski - Ny og innflyttingsklar 3-roms med stor sydøstvendt balkong, garasjeplass og heis!

Beliggenhet

Magasinparken ligger kun noen få hundre meter vest for Ski sentrum som har gode handlemuligheter og urbane gleder som kino, kulturhus og hyggelige uteplasser. Her finner du også kaféer og spisesteder for ulike anledninger, og alltid attraktive Ski Storsenter ligger kun en kort spasertur unna. Området rundt har også et mangfold av fritidsaktiviteter for både store og små, med alt fra hesteridning og golf, via håndball og fotball til teater, i umiddelbar nærhet. I tillegg er området et eldorado for deg som er glad i friluftsliv enten du liker å tusle med termos i sekken langs rådyrtråkk, padle i kano i blikkstille skogsvann, fiske etter abbor eller teste sykkelformen langs milevis av skogsveier og stier.

Ski er den mest folkerike byen/tettstedet i nye Nordre Follo kommune (ny kommune per 01.01.2020) og har vært et knutepunkt i regionen siden jernbanen ble anlagt i 1870-årene. I dag, nærmere 150 år senere, er det igjen jernbanen som bringer ny vekst og fremgang i regionen, når Follobanen åpner i 2023 og reduserer reisetiden til Oslo til kun 11 minutter - med andre ord like lang tid som det tar med trikken fra øvre del av Grünerløkka til Oslo S. Ski har et godt kollektivtilbud allerede i dag med blant annet fem togavganger i halvtimen til Oslo i rushtiden. Det går også hyppig busser til flere tettsteder i regionen.

Utbygger jobber sammen med kommunen for å virkeliggjøre at Magasinparken får sin egen ladestasjon med hente- og returpunkt for el-bysykkel. Det er planlagt en ny, stor bydelspark i forbindelse med utviklingen av Ski Vest. Det etableres også en egen park på den tidligere ekserserplassen mellom de fredede magasinhallene. I den gamle depotbygningen, som i dag dessverre er nedbrent, ønskes det på sikt å etablere en restaurant. Utbygger er i dialog med flere anerkjente aktører om dette. I Ski Vest er det i områdeplanen regulert inn et torg med ulike forretninger og servicetilbud.

Meglere

Portrettbilde av Trygve Formo Hermansen

Trygve Formo Hermansen

Eiendomsmegler/Prosjektleder

Kontakt Trygve Formo på e-post
tfh@sem-johnsen.no

Kontakt Trygve Formo på telefon
92 44 98 42

Trygve er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI, og har vært i bransjen siden 2007. Han har gjennom sin karriere bistått med over 1000 salg innenfor brukt- og prosjektmegling. Trygve har de siste årene i hovedsak jobbet med større nyboligprosjekter i Oslo og Akershus.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.