Bergerveien 24, Skogfreden A103 resalg (Opprinnelig oppdrag 133-19-0150)

Bergerveien 24, Skogfreden A103 resalg (Opprinnelig oppdrag 133-19-0150)

Prisantydning 4.700.000,-
Omkostninger 40.077,-
Totalpris 4.740.077,-
P-rom 65m2
Byggeår 2021
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Silje Godager

Eiendomsmegler

Megler: Silje Godager

Kort om eiendommen

Ny 3-roms selveier under oppføring. Solrik sydvendt terrasse på 15 kvm, garasjeplass & god standard. Ferdigstilt Q1 2021

Høydepunkter

Velkommen til idylliske Skogfreden på Billingstad, et helt nytt nabolag! Ny 3-roms selveier under oppføring i 1. etg med solrik markterrasse på 15 kvm, medfølgende garasjeplass til verdi av 300 000,- og heis i bygget. Planløsningen er gjennomgående med god standard på materialer, utstyr og innredning. Meget attraktiv beliggenhet i rolige omgivelser med nærhet til daglige servicetilbud, offentlig kommunikasjon, skole og barnehage samt flotte rekreasjonsområder

• Salg av kontraktsposisjon, estimert ferdigstillelse primo februar - primo mars 2021.
• Romslig stue på 30 kvm med plass til spisestue og sofamøblement
• Åpen løsning mot moderne kjøkken
• Delikat flislagt bad med opplegg til vaskemaskin
• 2 soverom med garderobe
• Innvendig bod med lagringsplass
• Vannbåren gulvvarme i flere rom og balansert ventilasjon

Hvordan fungerer kjøp av kontraktsposisjon?
Bud legges inn elektronisk via tryggbudgivning.no, ta kontakt med megler for detaljer.

Du inntrer i gjeldende kontrakt og betaler forskudd til utbygger ved kontraktsinngåelse. Ved overtagelse overføres resterende kjøpesum til utbygger pr vilkår i eksisterende kontrakt som du trer inn i. Se punktet nedenfor "betalingsbetingelser og Lovverk". Ta gjerne kontakt med megler for ytterligere opplysninger.

Hvordan gjøres det med visninger?
Kontakt megler for tomtevisning. Infomøte avholdes på vårt kontor: Klingenberggta 7, 0161 Oslo. Ta kontakt med megler for mer informasjon: Silje Godager, tlf: 95 12 07 26.

Beliggenhet

Eiendommen vil få en idyllisk beliggenhet i naturrike og rolige omgivelser med nærhet til by, fjord og turområder. Billingstad er en grønn boliglunge sentralt i Asker. Det etableres et helt nytt og moderne boligområde med uberørte, grønne koller og åser rundt boligene.

Megler

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.