Skogmo Park D311

Skogmo Park D311

Nøkkelinfo

 • Pris
  4.950.000 – 8.490.000,-
 • Totalpris
  4.958.642,-
 • Bruksareal
  86 – 120.5m2
 • Primærrom
  81 – 115m2
 • Soverom
  3
 • Etasje
  3
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eierform
  Eierseksjon

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler Nybygg / Prosjektleder

Megler: Tom Z. Bliksmark

Lene Markegård

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Lene Markegård

Kort om eiendommen

Skogmo Park, Jessheim. 2-4-roms med store balkonger, hvitevarer og husbankfinansiering!

Adresse

Skogmo Park D311
2050 Jessheim
3. etasje

Matrikkel

Gnr. 131 bnr. 148

Beliggenhet, adkomst

Jessheim har de siste årene gjennomgått en spennende utvikling. Etablering av Oslo Lufthavn har gitt behov for flere boliger og butikker på Jessheim, som forøvrig fikk bystatus i 2012. Jessheim er kjent for å ha et rikt kulturtilbud, samt mange hyggelige idrettsaktiviteter og arrangementer å by på for både store og små. Og skulle du ønske å dra bort, så trenger du ikke å dra langt før du står ved porten til resten av verden.

Fra boligen din kan du rusle til Jessheim sentrum som byr på sjarmerene spisesteder og et storsenter med 150 forretninger. Her finner du også et eget bibliotek, kulturskole og et trivelig kulturhus hvor det vises filmer, teater og dans, og ikke minst et sentrum for hyggelige kulturbegivenheter. Blant annet
er Jessheimdagene en populær festival som arrangeres hvert år i august, hvor hyggelig handel og gode konserter skaper god og minnerik stemning både i og utenfor sentrum.

Kommunen kan skilte med flotte kulturminner og severdigheter, turstier, sykkelveier, skogsveier og lysløyper tilrettelagt for turgåing, skiturer og ridning. Flotte badeplasser, godt jaktterreng og nærhet til fjellet hører med. Nordbytjernet, som også er et av de flotteste friluftsområdene i Ullensaker kommune, har et variert og spennende plante- og fugleliv som bringer ro i sjelen. Rundt tjernet er det tilrettelagt for rullestol og barnevogn, og her arrangeres også den sjarmerende «Tjernfestivalen» hvert år i juni. En badestrand ligger i det sørøstlige hjørnet av tjernet til glede for store og små. Volleyballbane og fine gressplener gir gode muligheter for dem som liker å holde seg i aktivitet.

Jessheim er et skolesentrum med barne, ungdoms- og videregående skole, samt folkehøgskole. På nordsiden av Nordbytjernet ligger Romerike Folkehøgskole og litt sør for tjernet ligger Nordby Ungdomsskole. Alle barne- og ungdomsskoler er nyrenoverte og ombygget, og kommunen har full barnehagedekning. Som et ledd i kommunens satsning på fysisk fostring er en ny idrettspark under etablering. Anlegget består av ny fotballstadion, friidrettsbane med internasjonal godkjenning, flerbrukshall, ishall og svømmeanlegg, samt fotballbaner for breddefotball.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon

Antall rom (evt. senger)

Soverom: 3, Antall rom: 4

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 81 kvm - 115,50 kvm, Bruksareal: 86 kvm - 120,50 kvm

Standard

Salgstrinn 1 vil bestå av 2-, 3- og 4+ -roms gjennomlyste leiligheter fra 46 til 120 kvm. Alle leilighetene får gode solforhold og romslige balkonger.

- Størrelser fra 46 - 120 kvm.
- 2- til 4+ -roms.
- 1. byggetrinn består av 148 leiligheter.
- Sykkelparkering.
- Heis til leilighetsplan.
- Vannbåren gulvvarme.
- Hvitevarer inkludert
- Parkeringskjeller.
- Mulighet for gunstig Husbankfinansiering.

Det vil bli etablert grønne lunger og solrike uteplasser for liten og stor. Fellesarealene rundt Skogmo Park blir både grønne, luftige og spennende. Den trivlige bekken som renner igjennom området skal fremheves til glede for beboere og besøkende. Boligene blir organisert rundt forskjellige gårdstun med unike kvaliteter og egenskaper som bidrar til å skape både identitet og tilhørighet til hvert tun.

Bod:
Det medfølger 1 sportsbod til alle boliger. Sportsbodene vil ligge i felles anlegg i kjeller/garasjeanlegg. Det er i tillegg en bod i hver leilighet. Se salgstegning for den aktuelle leilighet.

Husbankfinansiering:
For leiligheter under 90 kvm i Hus A, B og C samt 2- og 3- roms i hus D er det mulig å søke om finansiering i Husbanken.

Alle kan søke om lån i Husbanken, som p.t. tilbyr en nominell rente på 1,992 % (Effektiv rente vil være 0,1-0,2 prosentpoeng høyere avhengig av lånets størrelse og nedbetalingsvilkår). Dette gir svært lave bokostnader.

Oppvarming

Det legges vannbåren gulvvarme i kjøkken, stue, bad og gang. Varmt tappevann leveres via felles varmtvannstanker/varmtvannssystem.

Parkering

Det vil bli oppmerkede biloppstillingsplasser i felles garasjeanlegg i kjeller. Det medfølger 1 stk garasjeplass for utvalgte 3- og 4-roms, hvilke leiligheter dette gjelder fremkommer av prisliste.

Det mulig å kjøpe biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg med heisadkomst til leilighetsplan for kr. 250.000,- per plass. Det er et begrenset antall plasser.

Det forberedes for El-bil ladepunkt på et begrenset antall av p-plassene. Komplett tilkobling av stikkontakt for ladestasjon vil være tilvalg.

Oppgjør

Bygg A, B og C:
Byggingen er i gang! Det forutsettes at delbetaling på opptil 10 % av kjøpesummen innbetales ved kontraktsinngåelse til meglers klientkonto.

Hovedoppgjør (resterende del av kjøpesum og kjøpsomkostninger) skal innbetales til megler senest en uke før overtagelse.

Bygg D:
Det forutsettes at delinnbetaling/ forskudd på kr. 100.000,- innbetales ved kontraktinngåelse til meglers klientkonto, samt resterende del opptil 10% av kjøpesummen når forbeholdene løftes og byggestart vedtas og at skriftlig dokumentasjon på finansiering fremlegges av kjøper.

Hovedoppgjør (resterende del av kjøpesum og kjøpsomkostninger) skal innbetales til megler senest en uke før overtagelse.

Bygg E:
Det forutsettes at delinnbetaling/ forskudd på kr. 100.000,- innbetales ved kontraktinngåelse til meglers klientkonto, samt resterende del opptil 10% av kjøpesummen når forbeholdene løftes og byggestart vedtas og at skriftlig dokumentasjon på finansiering fremlegges av kjøper.

Hovedoppgjør (resterende del av kjøpesum og kjøpsomkostninger) skal innbetales til megler senest en uke før overtagelse.

Solgt ihht. bustadoppføringsloven

Eiendommen selges ihht bustadoppføringsloven og dens bestemmelser om garanti og sikring av innbetalte midler. Kjøpesummen vil ikke overføres før oppgjørsavdelingen har mottatt ferdigattest/midlertidig brukstillatelse eller nødvendige garantier.

Andre opplysninger

I dette boligprosjektet har selger tegnet dobbeltboligforsikring på usolgte enheter. Med dobbeltboligforsikring har kjøperen en garanti mot doble bo-utgifter dersom det tar tid å selge nåværende bolig. Dobbeltboligforsikringen dekker kjøpers ekstra boligkostnader med inntil kr 15 000 per måned i inntil 9 måneder (3 måneders karenstid) dersom kjøper ikke får solgt sin nåværende bolig før overtakelse av ny bolig.

Dette omfatter netto rentekostnader og faktiske ekstra boligkostnader ved usolgt bolig (felleskostnader, boligforsikring, oppvarming/strøm og kommunale avgifter). Forsikringen har ingen egenandel, kun en karenstid på 3 måneder. Den er gyldig i 12 måneder etter overtakelse, og kjøper må oppfylle følgende krav for å få utbetaling gjennom forsikringen 1)Overtatt ny bolig. 2) Forsøkt å selge boligen gjennom eiendomsmegler i minst tre måneder. Forsikringen opphører ved budaksept, og kjøper må akseptere bud på sin usolgte bolig innenfor 90 % av markedsført prisantydning. Dersom bud innenfor denne grensen ikke aksepteres, bortfaller muligheten for erstatning. Ta kontakt med megler for mer informasjon om vilkår.

Overtagelse

Byggestart er vedtatt for byggene A, B og C. Overleveringen vil skje i intervallet 01.08.2021- 01.11.2021.

For bygg D er antatt overtakelse 4. kvartal 2021. Dette under forutsetning av byggestart 4. kvartal 2019. Ved senere eller tidligere byggestart endres overtagelsestidspunkt tilsvarende.

For bygg E er antatt overtagelse1. kvartal 2022. Dette under forutsetning av byggestart 1. kvartal 2020. Ved senere eller tidligere byggestart endres overtagelsestidspunkt tilsvarende.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Meglere

Portrettbilde av Tom Z. Bliksmark

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler Nybygg / Prosjektleder

Kontakt Tom Z. på e-post
tzb@sem-johnsen.no

Kontakt Tom Z. på telefon
90 92 59 04

Tom Z. Bliksmark er utdannet eiendomsmegler fra BI. Han har vært eiendomsmegler i over 20 år, hovedsakelig med rådgivning, utvikling og salg av nye boligprosjekter på Østlandet.

Les mer
Portrettbilde av Lene Markegård

Lene Markegård

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Lene på e-post
lhm@sem-johnsen.no

Kontakt Lene på telefon
91 82 39 23

Lene har 14 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen, hovedsakelig som prosjektmegler, og også som bruktmegler. I disse årene har hun bistått i mer enn 1500 bolighandler, og har igjennom dette opparbeidet omfattende erfaring og en inngående kunnskap, særlig om prosjektmarkedet. De siste årene har gjennomførte boligsalg ligget rundt 170 prosjekterte boliger, i Stor-Oslo.

Kvaliteter som legges til grunn for Lenes arbeidsmetodikk er trygghet for partene, effektivitet og god gjennomføringsevne.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.