Skogmo Park D405

Skogmo Park D405

Nøkkelinfo

 • Pris
  5.175.000,-
 • Totalpris
  5.183.589,-
 • Bruksareal
  86 – 120.5m2
 • Primærrom
  82 – 115m2
 • Soverom
  3
 • Etasje
  4
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
Solgt

Kort om eiendommen

Skogmo Park

Adresse

Skogmo Park D405
2050 Jessheim
4. etasje

Matrikkel

Gnr. 131 bnr. 148 snr. 94 i Ullensaker kommune

Beliggenhet, adkomst

Jessheim har de siste årene gjennomgått en spennende utvikling. Etablering av Oslo Lufthavn har gitt behov for flere boliger og butikker på Jessheim, som forøvrig fikk bystatus i 2012. Jessheim er kjent for å ha et rikt kulturtilbud, samt mange hyggelige idrettsaktiviteter og arrangementer å by på for både store og små. Og skulle du ønske å dra bort, så trenger du ikke å dra langt før du står ved porten til resten av verden. Reistid til Oslo er cirka 40 minutter med bil, og fra boligen går du til Jessheim Stasjon på ca 10 minutter, hvor toget kan ta deg videre til Gardermoen eller Oslo S.

Fra boligen din kan du rusle til Jessheim sentrum som byr på sjarmerene spisesteder og et storsenter med 150 forretninger. Her finner du også et eget bibliotek, kulturskole og et trivelig kulturhus hvor det vises filmer, teater og dans, og ikke minst et sentrum for hyggelige kulturbegivenheter. Blant annet er Jessheimdagene en populær festival som arrangeres hvert år i august, hvor hyggelig handel og gode konserter skaper god og minnerik stemning både i og utenfor sentrum.

Kommunen kan skilte med flotte kulturminner og severdigheter, turstier, sykkelveier, skogsveier og lysløyper tilrettelagt for turgåing, skiturer og ridning. Flotte badeplasser, godt jaktterreng og nærhet til fjellet hører med. Nordbytjernet, som også er et av de flotteste friluftsområdene i Ullensaker kommune, har et variert og spennende plante- og fugleliv som bringer ro i sjelen. Rundt tjernet er det tilrettelagt for rullestol og barnevogn, og her arrangeres også den sjarmerende Tjernfestivalen hvert år i juni. En badestrand ligger i det sørøstlige hjørnet av tjernet til glede for store og små. Volleyballbane og fine gressplener gir gode muligheter for dem som liker å holde seg i aktivitet.

Jessheim er et skolesentrum med barne, ungdoms- og videregående skole, samt folkehøgskole. På nordsiden av Nordbytjernet ligger Romerike Folkehøgskole og litt sør for tjernet ligger Nordby Ungdomsskole. Alle barne- og ungdomsskoler er nyrenoverte og ombygget, og kommunen har full barnehagedekning. Som et ledd i kommunens satsning på fysisk fostring er en ny idrettspark under etablering. Anlegget består av ny fotballstadion, friidrettsbane med internasjonal godkjenning, flerbrukshall, ishall og svømmeanlegg, samt fotballbaner for breddefotball.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon

Antall rom (evt. senger)

Soverom: 3, Antall rom: 4

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 82 kvm - 115,50 kvm, Bruksareal: 86 kvm - 120,50 kvm

Standard

Skogmo Park består av moderne 3- og 4 -roms leiligheter fra 60 til 120 kvm. Alle leilighetene får gode solforhold og romslige balkonger/terrasser. Les mer her ->

- Innflyttingsklare boliger - flytt rett inn!
- Vannbåren gulvvarme i alle rom
- Meget god takhøyde (fra. 2,6 - 2,9 meter i stue-/kjøkkenareal)
- Store vinduer og godt med lysinnslipp
- Alle leiligheter har balkong / markterrasse / takterrasse
- Flere boliger med flott utsikt
- Hvitevarer inkludert
- Mange av boligene har enten to bad, eller ekstra wc
- To til tre soverom
- Innvendig bod
- Balansert ventilasjonsanlegg
- Solavskjerming i mange av leilighetene
- Noen av leilighetene er lagt opp med egen utleiedel
- Sportsbod i kjeller
- Parkeringsplasser i oppvarmet garasje (mulighet for ladeboks)
- Heis fra garasjeplan opp til leilighetens plan
- Felles sykkel-/smørebod
- Dobbeltboligforsikring
- Mulighet for Husbankfinansiering*
- Gangavstand til sentrum
- Kiwi Gystad kun få minutter gange unna
- Marka i umiddelbar nærhet

På Skogmo Park er det etablert grønne lunger og solrike uteplasser for både liten og stor. Fellesarealene rundt leilighetene er både grønne, luftige og spennende. Den trivlige bekken som renner igjennom området skal fremheves til glede for beboere og besøkende. Boligene blir organisert rundt forskjellige gårdstun med unike kvaliteter og egenskaper som bidrar til å skape både identitet og tilhørighet til hvert tun.

Bod:
Det medfølger én sportsbod til alle leilighetene. Disse ligger i felles anlegg i kjeller/garasjeanlegg.

*Husbankfinansiering:
Det er mulig å søke Husbankfinansiering for flere av leilighetene. Se prislisten for oversikt over hvilke (HB).

Mer informasjon om Husbank finner du her:
https://bakke-as.no/boliger-til-salgs/skogmo-park/aktuelt/gunstig-husbankfinansiering
Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål til dette med Husbankfinansiering, men kort fortalt er det et lån med veldig lav rente (under markedsrente), mot 20% egenkapital.

Oppvarming

Boligene har vannbåren gulvvarme i alle rom, og det er installert desentralisert balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner i hver leilighet.

Parkering

Det medfølger 1 stk garasjeplass for utvalgte leiligheter. Hvilke leiligheter dette gjelder fremkommer av prisliste.

Det mulig å kjøpe ekstra parkeringsplass i felles garasjeanlegg med heisadkomst til leilighetsplan for kr. 250.000,- per plass. Det er et begrenset antall plasser.
Det er forberedt for elbil-lader, men selve ladeboksen må bekostes av kjøper.

Det er lagt opp til 3 stk gjesteparkeringsplasser i enden av Hus E (Fjellvegen 4).

Solgt ihht. bustadoppføringsloven

Eiendommen selges iht. Avhendingslovens bestemmelser.

Andre opplysninger

I dette boligprosjektet har selger tegnet dobbeltboligforsikring på usolgte enheter. Med dobbeltboligforsikring har kjøperen en garanti mot doble bo-utgifter dersom det tar tid å selge nåværende bolig. Dobbeltboligforsikringen dekker kjøpers ekstra boligkostnader med inntil kr 15 000 per måned i inntil 9 måneder (3 måneders karenstid) dersom kjøper ikke får solgt sin nåværende bolig før overtakelse av ny bolig.

Dette omfatter netto rentekostnader og faktiske ekstra boligkostnader ved usolgt bolig (felleskostnader, boligforsikring, oppvarming/strøm og kommunale avgifter). Forsikringen har ingen egenandel, kun en karenstid på 3 måneder. Den er gyldig i 12 måneder etter overtakelse, og kjøper må oppfylle følgende krav for å få utbetaling gjennom forsikringen 1) Overtatt ny bolig. 2) Forsøkt å selge boligen gjennom eiendomsmegler i minst tre måneder. Forsikringen opphører ved budaksept, og kjøper må akseptere bud på sin usolgte bolig innenfor 90 % av markedsført prisantydning. Dersom bud innenfor denne grensen ikke aksepteres, bortfaller muligheten for erstatning. Ta kontakt med megler for mer informasjon om vilkår.

Budgivning

Ta kontakt med prosjektselger dersom du ønsker å kjøpe bolig. Her er det "førstemann til mølla" og faste priser som gjelder - ingen budrunder.

Overtagelse

Leilighetene er innflyttingsklare - flytt rett inn!

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.